Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1630 : 12.Oct.2016, 10:18:07 p.m. »
Mda... în funcție de cum e poziționat scaunul (șezutul/spătarul) și volanul poți să înclini capul și spre dreapta.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline jupanul1

« Răspuns #1631 : 12.Oct.2016, 10:21:50 p.m. »
La CV e distractie maxima....saptamana trecuta la un trafic am bagat in reverse ai vroiam sa plec inainte.....

Nu pot să înțeleg deloc cum s-a produs confuzia asta...

Offline Catalln

« Răspuns #1632 : 12.Oct.2016, 10:26:06 p.m. »
Simplu R este pozitionat diferit stanga-dreapta si este "uşor" de gafat.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline jupanul1

« Răspuns #1633 : 12.Oct.2016, 10:31:32 p.m. »
Nu vreau să fiu rău, dar cred că aproape la orice cutie manuală în stare normală de funcționare efortul pentru R (în cazul lipsei vreunei metode de protecție gen inel) este semnificativ mai mare decât pentru 1.... de-asta nu pot înțelege greșeala. E-adevărat, se poate întâmpla și confuzie dacă s-au format niște reflexe și mergi ”pe pilot automat„.

Offline ariciul

« Răspuns #1634 : 12.Oct.2016, 10:36:52 p.m. »
Se pot face usor greseli daca esti prima data pe o alta masina. Eu duminica pe un subaru cand am vrut sa bag in R am reusit de fapt sa o pun in a 6-sea! R se punea cu inel dar eu nu observasem asta!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Catalln

« Răspuns #1635 : 12.Oct.2016, 10:45:00 p.m. »
Oricat de experimentat ai fi,  neatentia aka automatismele create iti dau de furca.
Prima dată când am urcat pe o automata mi-am spart nasul.
Pana anul trecut aveam aceiasi masina de serviciu mai mult timp (~1 an), acum daca le schimb aproape zilnic,  m-am obisnuit sa imi/ma reglez :) dupa Masina.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline jupanul1

« Răspuns #1636 : 12.Oct.2016, 10:48:01 p.m. »
... eu nu observasem asta!

Oricat de experimentat ai fi,  neatentia aka automatismele create iti dau de furca.

Exact cuvintele pe care speram să le-aud (de fapt să le citesc, înțelegeți voi). Cum te-nvață la școala de șoferi să faci când te sui prima dată în mașină? Nu zice și să te familiarizezi cu comenzile înainte de a demara?

Dar, destul off-topic, eu consider închis acest subiect. Scuze tuturor dacă am divagat prea mult.

Offline enicky

« Răspuns #1637 : 12.Oct.2016, 11:25:58 p.m. »
Nu toti soferii sunt sateni..mai sunt si blonzi....:)
              ...platinati ! :)  :pardon:
         Lasand gluma la o parte, m-am implicat pt. ca in seara asta mi-a taiat fata un logan cu ...luminile de zi aprinse, fiind ora 20,30, intr-o zona de cartier, la intrarea intr-un supermarket. Iar directia din care venea nu era dinspre oras ci din ...cartier. Deci ce sa cred ?
       Daca plec cu masina si este noapte nu inteleg de ce plec doar cu pozitiile aprinse fara faza scurta !
       Daca m-a prins noaptea la volan(chiar in oras fiind), evident ca verific luminile, asta daca nu am "mare grija de telefon", sau am alte probleme pe care n-ar trebui sa le am cand conduc ! Bine ca in "afara" ne obliga sa mergem cu faza de intalnire.
        Discutia asta imi aduce aminte de intrebarea de la examen : "cand este soferul relaxat?"
        Deasemenea trebuie sa intelegem ca sofatul nu este comparabil,  sa zicem, cu a fuma o tigara, sau cu oricare alta activitate pe care o facem in paralel cu o alta !
        Cand sofam avem de fapt in mana o arma letala ! Neutilizarea corecta a autoturismului, chiar prin "simpla" uitare a aprinderii luminilor, sau a nesemnalizarii schimbarii directiei de mers pot avea consecinte grave !
        Stiu ca greseala este umana, si doar cine nu munceste(sofeaza) nu greseste, dar a nu rasuci un buton este orice altceva, numai greseala nu este !
        Poate vi se pare ca spun vorbe mari sau ca dramatizez, dar amintiti-va de accidentele mortale care s-au intamplat din cauza lipsei luminilor(de pozitie la un vehicul stationat), chiar si la carutele din provincie.
        Doar sa ne imaginam ca suntem pe un DN, s-a lasat noaptea, noi mergem cu drl, dar la un moment dat avem o "urgenta" si oprim pe dreapta. "Urgenta" ne procupa atat de mult incat uitam sa aprindem si avariile. Ce se poate intampla ? :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1638 : 13.Oct.2016, 06:07:59 a.m. »
Guys, radem, glumim, dar hai sa nu parasim incinta... :-)

Ramaneti, va rog frumos, la subiectul topicului.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline aleksanders

« Răspuns #1639 : 13.Oct.2016, 04:32:55 p.m. »
concluzia - martorul luminos este aprins si cand ai doar pozitiile  :(
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea