Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339818 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1650 : 22.Oct.2016, 02:55:53 p.m. »
Si la mine este acel guler de funingine neagra de cca 2-3 mm la esapament. Eu cred ca se formeaza datorita modului cum circula curentii de aer in spate  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Sconx

« Răspuns #1651 : 29.Oct.2016, 09:14:55 p.m. »
Va salut.
In cateva zile ridic si eu noua masina, Suzuki Vitara 1.6 VVT MT5 Spirit Allgrip (4x4 sau AWD)
Am facut un test, e okay masina, sigur nu "trage" ca dieselul de 2l pe care il detin acum (420nm cuplu), dar e o masina corecta, de familie, care sa recunostem arata impecabil, dotari clar premium, cu o prezenta frumoasa si de un extraordinar bun gust.
Masina, sa nu ma intelegeti gresit, nu o laud, ci doar spun cum este in realitate, repet, o masina corecta.
Cele 5 viteze nu ma deranjeaza, are rapoarte lungi, nu trebuie sa schimbi des vitezele ceea ce nu produce disconfort = nu ma deranjeaza.
Demarajul, viteza si chestiile care le faceam cu totii la 18 ani cu masinile nu se mai aplica la mine, am intrat in alta categorie de varsta (40 ani cu plus) + familie .
Sigur, cuplul de 156nm daca nu ma insel este modest, dar daca folositi motorul de la 3000 rot in sus pentru depasiri rapide sau offroad mai greu va asigur ca masina isi va face treaba pentru care a fost construita.
Prin urmare, sper sa ma acceptati in comunitatea vostra.
Cu stima.
« Ultima Modificare: 29.Oct.2016, 09:35:25 p.m. de Sconx »
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1652 : 29.Oct.2016, 09:24:02 p.m. »
Bine-ai venit pe forum și sper ca mașina sa-ți aducă satisfacțiile așteptate.  :good: Te rog sa te înscrii și pe topicul Recensământ din aceasta arie.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Sconx

« Răspuns #1653 : 29.Oct.2016, 09:34:13 p.m. »
M-am inscris.
Multumesc.

Offline PAR

« Răspuns #1654 : 29.Oct.2016, 09:52:16 p.m. »
Bine ai venit si felicitari pentru noua achizitie, sa fie intr-un ceas bun!  :good:
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline Sconx

« Răspuns #1655 : 30.Oct.2016, 09:39:55 a.m. »
Multumesc mult. Sa fim toti sanatosi si poate organizam o intalnire.

Offline Sconx

« Răspuns #1656 : 04.Nov.2016, 10:29:55 a.m. »
Va salut din nou.
A sosit masinuta 1.6 VVT Allgrip 5MT, varianta de echipare SPIRIT, Atlantis Turquoise care, sincer este o varianta CORECTA raportata la pret.
Masina cum spuneam anterior este corecta, cuplul motor ce pot sa zic venind de la un diesel de 2 litri "imbunatatit" nu este spectaculos dar, repet, pentru un aspirat benzinar este corect de asemenea, si sa recunoastem depinde de ce vrei sa faci cu masina.
Referitor la cutia manuala, sa stiti ca are rapoartele foarte lungi, in oras nu esti nevoit sa schimbi mereu treptele de viteza, ceea ce nu duce la disconfort, prin urmare dupa parerea mea ( da, am avut si cutie automata pe Audi TT, deci stiu cum este si cu AT) nu este neaparat necesar o cutie automata, nejustificandu-se banutii in plus, dar, atentie, este o parere personala.
In Bucuresti sau in orasele foarte aglolmerate cu siguranta o cutie automata este clar necesara, dar unde locuiesc eu AT-ul chiar este un moft, repet, vorbesc din punctul meu de vedere.
Pe autostrazi sau DN-uri oricum si intr-un caz si in celalalt veti rula in ultima treapta de viteza.
Ca si concluzie, cutia automata este folositoare, este un plus de confort dar, repet, cred ca se poate trai si fara ea.
Personal, am ales benzina, avand cuplul de rigoare, tocmai pentru ca o voi folosii in oras, concedii, si DOAR sa ma scoata din situatii jenate de zapada, deci exclus offroad cu mocirla pana la gat.
Din aceste cauze mi s-a parut corecta aceasta motorizare, care, dupa ce te obisnuiesti cu ea, da, trebuie sa ma obisnuiesc dupa 10 ani de diesel 2litri, va raspunde in totalitate asteptarilor mele, repet, pentru ce o voi folosi eu.
Poate masina daca nu este condusa de voi personal, poate parea "fragila" dar dupa ce o sa o conduceti sunt convins ca o sa va schimbati impresia, macar pana la punctul unde o sa constatati ca daca o folositi     
pe drumuri decente si fara pretentii isi va face treaba bine.
Acestea fiind spuse, la sfarsitul zilei tot ce conteaza este ca ma simt minunat in masinuta mea noua :D
Ca doar despre asta este vorba nu-i asa ?

Cu stima.

Offline shpeedy

« Răspuns #1657 : 04.Nov.2016, 10:35:08 a.m. »
S-o stapanesti sanatos!

Poate ii faci si un Jurnal de bord...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Lerua07

« Răspuns #1658 : 05.Nov.2016, 03:22:22 a.m. »
Ieri am comandat luminile ambientale ptr masina (cu led-ri rgb si un minicontroler din care se schimba culoarea si intensitatea luminii) . Dupa montaj revin cu poze.  :)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline wolfin

« Răspuns #1659 : 07.Nov.2016, 08:53:53 p.m. »
Salut

La voi suzi a venit cu pachetul legislativ (triunghi...trusa med si spray cu spuma)?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970