Va salut din nou.
A sosit masinuta 1.6 VVT Allgrip 5MT, varianta de echipare SPIRIT, Atlantis Turquoise care, sincer este o varianta CORECTA raportata la pret.
Masina cum spuneam anterior este corecta, cuplul motor ce pot sa zic venind de la un diesel de 2 litri "imbunatatit" nu este spectaculos dar, repet, pentru un aspirat benzinar este corect de asemenea, si sa recunoastem depinde de ce vrei sa faci cu masina.
Referitor la cutia manuala, sa stiti ca are rapoartele foarte lungi, in oras nu esti nevoit sa schimbi mereu treptele de viteza, ceea ce nu duce la disconfort, prin urmare dupa parerea mea ( da, am avut si cutie automata pe Audi TT, deci stiu cum este si cu AT) nu este neaparat necesar o cutie automata, nejustificandu-se banutii in plus, dar, atentie, este o parere personala.
In Bucuresti sau in orasele foarte aglolmerate cu siguranta o cutie automata este clar necesara, dar unde locuiesc eu AT-ul chiar este un moft, repet, vorbesc din punctul meu de vedere.
Pe autostrazi sau DN-uri oricum si intr-un caz si in celalalt veti rula in ultima treapta de viteza.
Ca si concluzie, cutia automata este folositoare, este un plus de confort dar, repet, cred ca se poate trai si fara ea.
Personal, am ales benzina, avand cuplul de rigoare, tocmai pentru ca o voi folosii in oras, concedii, si DOAR sa ma scoata din situatii jenate de zapada, deci exclus offroad cu mocirla pana la gat.
Din aceste cauze mi s-a parut corecta aceasta motorizare, care, dupa ce te obisnuiesti cu ea, da, trebuie sa ma obisnuiesc dupa 10 ani de diesel 2litri, va raspunde in totalitate asteptarilor mele, repet, pentru ce o voi folosi eu.
Poate masina daca nu este condusa de voi personal, poate parea "fragila" dar dupa ce o sa o conduceti sunt convins ca o sa va schimbati impresia, macar pana la punctul unde o sa constatati ca daca o folositi
pe drumuri decente si fara pretentii isi va face treaba bine.
Acestea fiind spuse, la sfarsitul zilei tot ce conteaza este ca ma simt minunat in masinuta mea noua

Ca doar despre asta este vorba nu-i asa ?
Cu stima.