Eee, asta seara cand veneam de la scarbici catre casa mi s-a aprins martorul la bord ca s-a infundat filtrul de particule

Nush ce sa zic ca eu in majoritatea timpului merg pe jos la munca ca este aproape cca 15', deci drumuri nu prea fac.
Dupa ultimul drum facut afara (Iasi-Bucuresti), am facut in Bucuresti vreo 500 de km si... iata ca s-a infundat, iar asta in regimul in care
merg destul de turat cu ea special din aceasta cauza. Pentru cei care nu cunosc filtrul de particule este pus dupa catalizator si are rolul
de a arde pulberea fina rezultata din arderea motorinei. Nu se schimba ci se regenereaza la randul lui tot prin ardere,
asta insemnand sa faci o iesire afara unde poti merge continuu cu motorul mai turat pana se regenereaza.
Problema este ca nu prea este fiabila solutia dupa 500km de mers in Buc deja gata se umple?
Dar ma rog oi vedea masina o am doar de 2 luni, nu-i cunosc istoria... poate neamtul care a avut-o a incercat s-o menajeze si a mers mai subturat cu ea...
cine stie incerc sa ma pacalesc si eu cum pot

. Pana una alta parca as avea un catelus, acum "cere afara la joaca"... o sa ma duc s-o plimb
Va mai tin la curent, pana atunci sa auzim de bine