Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 421399 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #780 : 18.Mai.2016, 02:47:21 p.m. »
Nu m-ar mira ca diferenta de CP/Nm - daca exista - sa vina din electronica, mai precis din harti...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #782 : 18.Mai.2016, 04:09:09 p.m. »
#dieselgate lovește...a câta oară? Eu cred ca nu exista un producător care sa nu fie implicat in mizeria asta. De condamnat e ala care a mințit pentru prima data afisand rezultate imposibil de atins, împingând astfel industria la ceea ce astăzi numim #dieselgate :(

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ariciul

« Răspuns #783 : 18.Mai.2016, 04:11:44 p.m. »
Se pare ca in multe domenii e adevarata chestia asta. Uite numai in industria alimentara unde am ajuns!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #784 : 18.Mai.2016, 04:25:42 p.m. »
Nu m-ar mira ca diferenta de CP/Nm - daca exista - sa vina din electronica, mai precis din harti...

Da, din harti, dar trebuie sa fie motivate de ceva aceasta diferenta. Poate norme de poluare mai restrictive in Japonia.
Sau poate motoarele sunt exact la fel, dar sunt alte standarde de masurare a parametrilor motor (JIS vs EN/ISO)

... Mărcile se plâng de faptul că organizația europeană a testat versiunile de bază, fără airbag-uri.

Mi se pare jenanta plangerea producatorilor. Orgagnizatia a testat modelele in variantele de echipare vandute pe o anumita piata si a comunicat rezultatul pentru acea piata. Este normal ca indianu' sa stie ce marfa gaseste el "pe raft" si nu ce gaseste europeanul, americanul, etc. pe raftul lui
Eu am trecut printr-o situatie de acest gen cand am cumparat masina anterioara. In taote prezentarile, reclamele, ofertele era marketata ca avand 5*. Dar pe piata romaneasca se vindea versiunea de 4* (fara airbaguri laterale, fara ESP) la pret aproape echivalent cu versiunea 5*, la mama ei, in DE.

Un contraexemplu este testul EuroNCAP la Vitara. In raport se spune ca RBS-ul a trecut testele, doar ca nu a fost punctat deoarece nu face parte din dotarile standard ale masinii.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ...

Offline IoanCC

« Răspuns #786 : 18.Mai.2016, 05:38:05 p.m. »
Si chiar daca ar incepe pe 6 iunie, se adauga vreo saptamana, doua, de validari si alte cele, deci se apropie sfarsitul lui iunie. Astia-s asa de incompetenti incat au devenit ridicoli.

Interesante sunt si comentariile de aici: http://www.capital.ro/de-ce-nu-incepe-programul-rabla-ce-zice-ministrul-mediului.html
« Ultima Modificare: 18.Mai.2016, 05:53:53 p.m. de IoanCC »
  • Vitara 1.6 AT 2WD Spirit

Offline VEC

• S-Cross 1.6 COMFORT 2WD

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #789 : 18.Mai.2016, 07:33:24 p.m. »
ce rau esti   :D

colegul @VEC are sapte posturi in total iar precedentul dateaza din 9 martie...  "normal" ca nu a stiut ca noi dezbatem deja problema  :D