Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 421402 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #830 : 14.Iun.2016, 12:04:41 p.m. »
Poti te rog sa pui o lista cu dealeri de Suzuki aprobati respectiv respinsi? Pe mine ma intereseaza in mod deosebit Sara Motors din Timisoara. Eu nu gasesc nimic despre ei, nici la aprobati nici la respinsi....sau nu stiu eu cum sa caut :)

Multumesc!
Nu-i cunosc pe toti dealerii Suzuki din Romania, dar Autohaus Huber din SB, Arinovis din BV, Rossit din Ploiesti si Doly din Iasi sunt dealeri Suzuki respinsi (in prima sesiune de inscriere, cica vor mai fi si altele). Intr-adevar Sara Motors din TM nu apare in nicio lista. Pt. mine asta inseamna ca nu s-a inscris deloc. Si daca cele scrise pe forum sunt adevarate, probabil sunt si ei constienti ca nu pot fi validati in program daca au probleme financiare/procese cu clienti sau mai stiu eu ce.

Offline zongor

Offline ...

« Răspuns #832 : 14.Iun.2016, 04:40:34 p.m. »
Am vazut si eu. In sfarsit...eu insa mai am de asteptat putin pana se valideaza si dosarul pe care dealerul meu, respins initial, il depune incepand de maine. Motivul respingerii initiale este banal, dar asa e la noi: copia actului doveditor privind importul de masini nu era semnata si certificata Conform cu originalul...e o banalitate, dar e vina dealerului, pana la urma, ca n-a respectat criteriile.

Offline zongor

« Răspuns #833 : 14.Iun.2016, 04:49:04 p.m. »
Am vazut si eu. In sfarsit...eu insa mai am de asteptat putin pana se valideaza si dosarul pe care dealerul meu, respins initial, il depune incepand de maine. Motivul respingerii initiale este banal, dar asa e la noi: copia actului doveditor privind importul de masini nu era semnata si certificata Conform cu originalul...e o banalitate, dar e vina dealerului, pana la urma, ca n-a respectat criteriile.

Eu astept din 18 februarie...mi-a ajuns.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14838
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #834 : 15.Iun.2016, 07:07:26 a.m. »
Și Mitsubishi are probleme de afișare a performantelor mașinilor.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #835 : 17.Iun.2016, 10:56:21 a.m. »
Locomotiva LR Disco Sport...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14838
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #836 : 25.Iun.2016, 11:14:44 a.m. »
Duster si Sandero cele mai ieftine la exploatare...  :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #837 : 26.Iun.2016, 12:02:23 p.m. »
     Da, nu stiu ce calcule au facut ei, mie mi se par mai mult patriotice decat realiste, mai ales ca din ce stiu de la Loganele de la servici, costurile nu sunt deloc mici. Iar Sandero si Duster sunt ....fratiorii  Loganului..... :-q
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Leutz

« Răspuns #838 : 26.Iun.2016, 01:43:28 p.m. »
Unde ziceai ca lucrezi ???  :-?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

« Răspuns #839 : 26.Iun.2016, 01:54:07 p.m. »
       N-am zis ! La o  organizatie   cu filiale in toate judetele. Avem in dotare si logan si duster. De ce?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip