Autor Subiect: Stiri si zvonuri din industria auto  (Citit de 421406 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Stiri si zvonuri din industria auto
« Răspuns #820 : 09.Iun.2016, 08:07:44 a.m. »
Am mutat postarea respectiva (si cele ulterioare) in aria potrivita.

Cat priveste argumentatia cu privire la postarea stirii in aria New Vitara e intr-o logica ce-mi scapa (si vad ca nu sunt singurul)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: Lerua07

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #822 : 13.Iun.2016, 06:07:21 p.m. »
Pentru cei interesati: azi s-au publicat pe afm.ro producatorii validati si respinsi in programul Rabla 2016...Suzuki are 4 din 11 dealeri respinsi, printre care si cel caruia i-am dat avansul si la care sta masina (mea) de aproape 1 luna...nu stiu de ce, dealerul meu spune ca a respectat criteriile dosarului depus, si totusi, chiar si dupa contestatie, a fost respins...ce sa fac acum??? Dealerul spune ca maine merge la AFM sa ceara socoteala, si ca oricum daca ramane situatia la fel, va derula contractele prin alt dealer Suzuki acceptat in program (care anul trecut a facut acelasi lucru cu dealerul meu), si ca nu ma costa nimic in plus, ci doar pe el...Ati mai patit careva in anii anteriori asa ceva?

The following users thanked this post: ASZ

Offline Lerua07

• Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline aleksanders

« Răspuns #824 : 13.Iun.2016, 08:29:24 p.m. »
eu am un megane pt care am platit taxa de 2000 lei - daca fac cerere sa ii recuperez, primesc cate 400 lei pe an timp de 5 ani si apoi cand vreau sa vand masina o sa ma trezesc cu 1500 euro taxa de inmatriculare..... ce crezi ca e mai rentabil in cazul in care vreau sa vand masina?!!!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Lerua07

« Răspuns #825 : 13.Iun.2016, 09:55:45 p.m. »
Aici este vorba de taxa de mediu in vigoare din 2013 platita de cei care au inmatriculat prima oara in Ro masini sh. In Ordonanta de restituire in rate nu intra si taxa de mediu - asta trebuie rambusata integral in 45 de zile de la cerere.  ;)
Cred ca tu nu te incdrezi la taxa de mediu.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ASZ

« Răspuns #826 : 14.Iun.2016, 10:07:32 a.m. »
Pentru cei interesati: azi s-au publicat pe afm.ro producatorii validati si respinsi in programul Rabla 2016...Suzuki are 4 din 11 dealeri respinsi, ....
Pot consulta undeva lista ... ca nu dau de ea cu goagle-ul :(
Ma intereseaza in special daca dealerul din Mures (Hinode Motors este in lista celora acceptati).

Offline ...

« Răspuns #827 : 14.Iun.2016, 10:28:17 a.m. »
Pot consulta undeva lista ... ca nu dau de ea cu goagle-ul :(
Ma intereseaza in special daca dealerul din Mures (Hinode Motors este in lista celora acceptati).

Lista e pe site-ul AFM:
http://afm.ro/rabla_autovehicule_producatori.php

Hinode Service este in lista celor validati, chiar pe prima pozitie. Din ce stiu eu, au sediul in Harghita si punct de lucru in Tg-Mures, ar trebui sa fie OK. Mie dealerul din Prahova mi-a spus ca (fiind respins in aceasta prima sesiune in program) va derula contractele prin Hinode, ca si anul trecut Hinode au derulat contractele lor prin Rossit...contra unui comision, desigur, dar asta nu e treaba mea. Eu doar imi vreau masina mai repede, si sper sa nu ma taraganeze, ca altfel fac scandal.

Offline boga81

« Răspuns #828 : 14.Iun.2016, 10:34:16 a.m. »
Afm.ro, in drepta jos la informari: lista producatorilor acceptati in cadrul PSIPAN, la data 13.06.2016
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline centel

« Răspuns #829 : 14.Iun.2016, 11:25:36 a.m. »
Citat
Suzuki are 4 din 11 dealeri respinsi
Poti te rog sa pui o lista cu dealeri de Suzuki aprobati respectiv respinsi? Pe mine ma intereseaza in mod deosebit Sara Motors din Timisoara. Eu nu gasesc nimic despre ei, nici la aprobati nici la respinsi....sau nu stiu eu cum sa caut :)

Multumesc!
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey