Si cauta si alta sursa decat hotnews care stim cu totii ca face pupincureala tot lu' "sa trati bine".
Eu ador asta. Muschii incordati si venele umflate de catre hotnews sunt ok. Creierele spalate de A3
e naspa rau de tot...
Poate reusesc cei care se roaga seara de seara la antena3 hd sa ne explice cum poate un om fie si superman ( dan voiculescu) sa scrie in detentie ( puscarie ) ATENTIE !!! 3 carti in 30 zile .
Adica in luna decembrie 2015 a reusit performanta sa scrie 3 carti ,un absolut record mondial ,cred ca va intra si in GuinessBook.
Un intelectual adevarat e capabil sa scrie pe diagonala, nu doar sa citeasca astfel.
Nu stiu daca informatia e corecta, eu as face diferenta intre
a scrie o carte si
a da la tipar una sau mai multe carti. Avand in vedere vremurile pe care le traim, chiar va sfatuiesc sa tineti cel putin un manuscris bine ascuns. Eu asa fac, imi poate prinde foarte bine intr-un viitor nu foarte indepartat.
Avand - asa cum am mai scris - avantajul unei gandiri rudimentare, ma intreb cum D-zeu i-a lovit muza in detentie pe cei care in libertate au scris, cel mult, carti postale. Incapabili sa produca, verbal, o fraza care sa nu scandalizeze curcile.
Psihiatrul meu ar fi mahnit sa afle ca ma preocupa meteahna unei singure persoane dintr-un grup ce practica acelasi tip de nelegiuire.
Alta neliniste metafizica: ce au urmarit parintii si moasele NPCC cand au prevazut conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o scriitura pentru a scurta perioada detentiei autorului. Ideea in sine este corecta (cei ce depun munca fizica isi pot reduce durata detentiei, nu vad de ce ar fi discriminati intelectualii) dupa a mea umila parere , dar prost reglementata. Si sa nu uiti Darie ! NCP si NCPP
nu au fost votate de Parlament. Au intrat in vigoare prin asumarea raspunderii guvernului boc. Niste tehnocrati, vorba lui Duiliu Zamfirescu.