Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857784 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Guys, am facut de atatea ori dovada ca putem duce conversatiile pasnic chiar daca la mijloc este vorba de pareri diametral opuse. Nu vad de ce am strica acest status-quo...

@Tony: fara suparare, dar acesta este totusi un forum AUTO,  chiar unul cu membri destul de echilibrati. Nu cred ca vrei sa te faci remarcat asa inca de la inceputul participarii tale pe acest forum. Mai lasa de la tine, treci mai departe, life goes on... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: enicky

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14891
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sustin sfatul lui @shpeedy si al moderatoarei de arie:

Potoliti-va ca va faceti sange rau singuri!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Toni2308

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Lugoj
@Tony: fara suparare, dar acesta este totusi un forum AUTO,  chiar unul cu membri destul de echilibrati. Nu cred ca vrei sa te faci remarcat asa inca de la inceputul participarii tale pe acest forum. Mai lasa de la tine, treci mai departe, life goes on... ;)
[/quote]

ok din partea mea subiectul este inchis definitiv-asa cum am si specificat mai sus

imi cer scuze daca am deranjat asa de tare ,dar---- nu pot sa accept nici in ruptul capului ca cineva cu scaunul normal la cap sa afirme ca un fost dictator comunist poate fi in anul 2016 mai presus decat oricine !!!!
Nu conteaza ce presedinti am avut ,de la ce partide poltice dar cand aud si vad scris laude la un dictator asta e grav.Eu cel putin numai vreau sa am de-a face cu un regim dictatorial in secolul 21. Si sa vad si scris mai ales pe un forum auto.
  • Skoda Superb

Offline Laurentiu

... esti bolnav.
...nu pot sa accept nici in ruptul capului ca cineva cu scaunul normal la cap sa afirme ca poate fi in anul 2016 mai presus decat oricine !!!!
Chiar ai facut sa ma intreb cine e bolnavul si cine a adus in discutia ASTA vorba despre "un fost dictator comunist"?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Toni2308

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Lugoj
Un dictator comunist si patriot, face mai mult decît zece preşedinţi „democrați”.
  • Skoda Superb

Offline rexkrokiDAU

Stii ceva in MOCIRLA traiesti poate tu zi de zi ,iar NESIMTIT esti tu ca nu te-a facut nimeni asa,dar vad ca esti cam singur pe aici cu orientari comunisto - dictatoriale( poate si acum il plangi pe CIZMARUL SEF al tarii ) - asta inseamna ca esti foarte REDUS la capatana, dar te iert ca esti bolnav.
Si cu asta- spor la urmarit a3hd ca, cu asta ramai.,,,, oricum esti incurabil nu te poate ajuta nimeni.
Am terminat !!!

Pentru partea bolduita eu cred ca noul nostru coleg de forum se califica la o suspendare de cateva zile, poate asa are timp sa citeasca regulamentul inainte de a posta.

Si cred ca e un moment bun de reflectie pentru toti cei ce scriu pe acest forum, chiar daca moderatorii sunt uneori mai indulgeti si mai trec cu vederea unele postari, nu uitati sa dezbateti ideea si nu persoana.

Offline aleksanders

au inceput sa apara si pe aici postacii?!!!  :-t
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Si cauta si alta sursa decat hotnews care stim cu totii ca face pupincureala tot lu' "sa trati bine".

Eu ador asta. Muschii incordati si venele umflate de catre hotnews sunt ok. Creierele spalate de A3 e naspa rau de tot...

Poate reusesc cei care se roaga seara de seara la antena3 hd sa ne explice cum poate un om fie si superman ( dan voiculescu) sa scrie in detentie ( puscarie ) ATENTIE !!!  3 carti in 30 zile .
Adica in luna decembrie 2015 a reusit performanta sa scrie 3 carti ,un absolut record mondial ,cred ca va intra si in GuinessBook.

Un intelectual adevarat e capabil sa scrie pe diagonala, nu doar sa citeasca astfel.
Nu stiu daca informatia e corecta, eu as face diferenta intre a scrie o carte si a da la tipar una sau mai multe carti. Avand in vedere vremurile pe care le traim, chiar va sfatuiesc sa tineti cel putin un manuscris bine ascuns. Eu asa fac, imi poate prinde foarte bine intr-un  viitor nu foarte indepartat.
Avand - asa cum am mai scris - avantajul unei gandiri rudimentare, ma intreb cum D-zeu i-a lovit muza in detentie pe cei care in libertate au scris, cel mult, carti postale. Incapabili sa produca, verbal, o fraza care sa nu scandalizeze curcile.
Psihiatrul meu ar fi mahnit sa afle ca ma preocupa meteahna unei singure persoane dintr-un grup ce practica acelasi tip de nelegiuire.
Alta neliniste metafizica: ce au urmarit parintii si moasele NPCC cand au prevazut conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o scriitura pentru a scurta perioada detentiei autorului. Ideea in sine este corecta (cei ce depun munca fizica isi pot reduce durata detentiei, nu vad de ce ar fi discriminati intelectualii) dupa a mea umila parere , dar prost reglementata. Si sa nu uiti Darie ! NCP si NCPP nu au fost votate de Parlament. Au intrat in vigoare prin asumarea raspunderii guvernului boc. Niste tehnocrati, vorba lui Duiliu Zamfirescu.  ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14891
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Eu ador asta. Muschii incordati si venele umflate de catre hotnews sunt ok. Creierele spalate de A3 e naspa rau de tot...

Presupun ca cei mai multi adepti ai A3 stiu sa citeasca. Pentru toti cei ai hotnews bag mana in foc!  ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU

Offline Laurentiu

Dinamovist convins ... hotnews-ul asta.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!