0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Parca se confirma, nu?!
Batem saua sa priceapa calul.Basescu a fost buba neagra a acestei tari inca din timpul cit a fost primar, ministru si apoi presedinte. Din el au inceput sa dea ramurile "frumoase, tinere si libere" a lui Johannis cu "guvernul meu" Ciolosescu, guvernul tehnocrat cu ZERO realizari si cu schimbari de ministri asa cum schimba un om civilizat ciorapii. Deviza raminind aceiasi mostenire "Sa traiti bine!" (cu ghilimelele de rigoare) cu o mica completare: "cit timp eu ma distrez si fac excursii"; eventual poate mai cistiga si o casa, doua.
In ultimii 12 ani tara asta "distrusa"......de "strainii care ne fura tara".
Nu prea inteleg ce balmajesti, acolo, parca iei scamele de pe umar lu' "sa trati bine" ! Libertate de opinie.....
In ultimii 12 ani tara asta "distrusa" a intrat in UE ...Tot tara asta distrusa, are structuri militare Nato Ultimii 12 ani inseamna si 2008, anul in care tara asta "distrusa" a avut cea mai mare crestere economica...
La naiba, o prezență de 5% la urne ar fi cel mai sănătos semnal pe care electoratul l-ar putea da clasei politice.
Schimbari "majore" in directia buna (cred eu) fac de 7 ani de cand am responsibilitatea de a fi parinte, prin educarea copilului.
Mai fac si alte schimbari mai mici, care nu merita enumerate; o parte din ele tin de bunul simt, o alta parte de ratiune.
Bani si/sau putere sunt notiuni relative, mai ales ca nu lucrez intr-o institutie a statului, sa pot spune ca se "vede" ceea ce fac (dau cu matura, pun o floare la ghiseul public.........)
Dar principala intrebare este: vei vota cu PSD?