Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857783 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Toni2308

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Lugoj
Oricit ai sari tu la gitul Antenei 3 (stiu ca aluzia ta ma priveste direct) si a celor ce "se roaga" la ea, Antena 3 tot HD va emite si va fi (si) aici; asa in amintirea celui ce a distrus tara asta in ultimii 12 ani.  ;)

P.S. Oftica nu face bine tenului si-ti maninca calciul din oase.  :-))
http://suzuki-club.ro/forum/Smileys/yahoo/21.gif
Din partea mea sa te culci si sa te scoli cu antenele ,dar mai stii poate ai si o jumatate de norma de la nenea pastoru.
dar poate de duce caputu sa raspunzi cum a scris tatucu vostru 3 carti stiintifice intr-o luna ??? si dupa aceea mai vb . deocamdata tatucu spala buzile pe la Rahova  :-)) :-)) :-)) :-)) :-))
Si asta pt mine NU e oftica e cea mai mare BUCURIE !!! :-))
  • Skoda Superb

Offline dAlex

Sefu vezi ca dintre cei citati mai sunt si morti !

Nu vad ce-i relevant in asta? Discutia se purta in jurul celor care s-au imbogatit atunci in lipsa legilor, si astia sunt pe lista. Ca-s morti acum, e..trist. Dar nu foarte trist ca are cine sa-i mosteneasca.;)

• Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Laurentiu

poate ai si o jumatate de norma de la nenea pastoru.
dar poate de duce caputu sa raspunzi...
Eu te-as ruga sa nu fii N E S I M T I T. Asta doar daca intelegi romaneste. Din cite observ, iti cam place sa te bagi in "mocirla".

P.S. Daca pe tine nu te duce "caputu" sa-ti raspunzi intrebarilor, nu e cazul sa jignesti persoanele cu care te-ai bagat sa conversezi. Cred ca Voiculescu l-a rugat pe gardianul sef sa-i scrie cartile ca pe el nu-l duce "caputu".

Hai sa zic eu cativa: Cornel Casuneanu, Sorin Ovidiu Vantu, Dumitru Sechelariu, Gheorghe Becali...
Mi se pare mie sau astia toti au fost sub aripa si prietenii lui basescu?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

"Rusine Dinu Patriciu"
"Cum s-au topit averile marilor oligarhi ai României de miliarde de euro. Acest lucru se întâmpla în anii în care oligarhii erau implicaţi în politică şi beneficiau de protecţie la nivel înalt. Anchetele penale, pierderea influenţei sau investiţiile proaste au dus şi la dispariţia averilor lor colosale."
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-s-au-topit-averile-marilor-346862

"Traian Băsescu este urmărit penal în dosarul lui Costel Căşuneanu." http://www.evz.ro/traian-basescu-este-acuzat-de-spalare-de-bani-in-dosarul-lui-costel-casuneanu.html

"Ioana Maria Vlad vorbeste despre legaturi incredibile intre fostul presedinte, Traian Basescu si mogulul Sorin Ovidiu Vantu. Aceasta spune ca fostul sef al statului l-a sprijinit pe Vantu" http://www.bzi.ro/maria-vlas-detalii-incendiare-despre-traian-basescu-si-sorin-ovidiu-vantu-565500

"În 1996, bacauanii abia circulau prin orasul lor. Pe strazi pietruite de primarii dinainte de Al Doilea Razboi Mondial, pe artere mostenite de la Gheorghiu-Dej, pe asa zise modernizatele bulevarde din epoca Ceausescu.
Fara cheltuielile inutile care risipeau banii putini ai bugetul municipiului, s-au gasit fonduri si pentru refacerea si iluminatul strazilor, iar atunci când bugetul local n-a fost suficient, primarul a stiut sa negocieze. Inclusiv cu Traian Basescu, ministrul Transporturilor. Pentru ca E 85, soseaua care face legatura dintre Bucuresti si Moldova trece prin Bacau, Dumitru Sechelariu a cerut Guvernului sa o asfalteze. O cerere de neconceput pentru o administratie locala la acea vreme, însa viitorul presedinte al României a aprobat." http://www.desteptarea.ro/cu-un-pas-inaintea-vremurilor/

"În 2006, după ce Steaua s-a calificat în dauna Rapidului în semifinalele Cupei UEFA, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a sărbătorit succesul la un restaurant din Bucureşti împreună cu preşedintele Traian Băsescu şi cu echipa." http://www.libertatea.ro/stiri/politica/in-urma-cu-7-ani-becali-statea-la-sprit-cu-seful-statului-foto-882135
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline fireburn

Subscriu la parerea lui @NicNic si anume ca discutiile ar trebui sa ramana la un nivel rezonabil de........adrenalina.
Fiecare are parerea proprie dar nu trebuie sa uitam un lucru. Faptul ca ne scoatem ochii aici nu modifica mentalitatea/starea de spirit a alesilor nostri (sau viitorilor alesi).

Offline dAlex

O fi. Departe de mine gandul ca Basescu e om cinstit 100%.

Dar faptele sunt fapte, si ca presedinte, nu cred ca avem pe careva dupa '89 care sa fi avut in timpul mandatului mai multe realizari notabile. Pentru mine a fost mai bun ca Iliescu, Constantinescu si Johannis, la un loc sau luati deoparte.
In rest cred ca i se pun multe lucruri in carca care n-au tangenta cu pozitia pe care o avea in stat.
Asta-i parerea mea.

Offline Laurentiu

Dar faptele sunt fapte ...
Faptele sint fapte si daca vrei sa-i revezi ascensiunea, deschide linkul http://www.ziare.com/basescu/presedinte/traian-basescu-istoria-celor-10-ani-furtunosi-1339680  Tot aici ai sa gasesti si motivul discordiei dintre Basescu si Voiculescu: "La sfarsitul anului, pe 18 decembrie, Traian Basescu condamna comunismul, in Parlamentul Romaniei. Tot in acea perioada, PC, "solutia imorala" din urma cu doi ani, s-a retras de la guvernare, ceea ce nu putini au considerat a fi declansatorul conflictului dintre Traian Basescu si Dan Voiculescu."

Am sa-ti spun pe scurt de ce il apreciez pe Voiculescu. Nu cred ca exista pe lume om cu capul pe umeri si mintea intreaga care sa nu fie recunoscator asta neinsemnind a fi pupincurist) celui ce-i face un bine cind ceilalti ii inchid usile si-i intorc spatele. M-a ajutat (nu el in persoana ci fundatia patronata de el) si mi-a indrumat pasii spre a-mi recupera o suma de bani ce se afla de zeci de ani in "proprietatea" statului. Cred ca ti-ai dat seama ca e prima data cind pronunt numele lui Voiculescu.

Atit el cit si Becali (Gigi), pe linga afacerile curate sau mai putin curate pe care le fac, sint singurii care au intins o mina de ajutor celor aflati in nevoi (sinistrati din inundatii, incendii etc). Pe alti deputati sau senatori nu am vazut sa faca si acte de caritate
  • Suzuki SX4

The following users thanked this post: sxtelu

Offline enicky

Basescu .......  ca presedinte, nu cred ca avem pe careva dupa '89 care sa fi avut in timpul mandatului mai multe realizari notabile. Pentru mine a fost mai bun ca Iliescu, Constantinescu si Johannis, la un loc sau luati deoparte.
Asta-i parerea mea.
              E parerea ta, ti-o repect, dar aceasta postare e ciresa de pe tort !!! Nu detii toate informatiile si te faci de ras, zau !!!! Te-nteleg ca esti(probabil) ex.pdl-ist, sau actual pmp(tot aia e!). Dar aberatie mai mare ca asta n-am auzit pana acum. "Faptele" de care faci vorbire,  arata doar cat a furat clica lor.  Oricum in toate postarile tale le amesteci rau :-t. Succes. :dknw:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: sxtelu

Offline Toni2308

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Lugoj

Eu te-as ruga sa nu fii N E S I M T I T. Asta doar daca intelegi romaneste. Din cite observ, iti cam place sa te bagi in "mocirla".
Stii ceva in MOCIRLA traiesti poate tu zi de zi ,iar NESIMTIT esti tu ca nu te-a facut nimeni asa,dar vad ca esti cam singur pe aici cu orientari comunisto - dictatoriale( poate si acum il plangi pe CIZMARUL SEF al tarii ) - asta inseamna ca esti foarte REDUS la capatana, dar te iert ca esti bolnav.
Si cu asta- spor la urmarit a3hd ca, cu asta ramai.,,,, oricum esti incurabil nu te poate ajuta nimeni.
Am terminat !!!

P.S. Daca pe tine nu te duce "caputu" sa-ti raspunzi intrebarilor, nu e cazul sa jignesti persoanele cu care te-ai bagat sa conversezi. Cred ca Voiculescu l-a rugat pe gardianul sef sa-i scrie cartile ca pe el nu-l duce "caputu".
[/quote]
  • Skoda Superb

Offline dAlex

E parerea ta, ti-o repect, dar aceasta postare e ciresa de pe tort !!! Nu detii toate informatiile si te faci de ras, zau !!!! Te-nteleg ca esti(probabil) ex.pdl-ist, sau actual pmp(tot aia e!). Dar aberatie mai mare ca asta n-am auzit pana acum. "Faptele" de care faci vorbire,  arata doar cat a furat clica lor.  Oricum in toate postarile tale le amesteci rau :-t. Succes. :dknw:

Te-ai bagat in discutie ca sa imi zici ca nu detin informatiile si ma fac de ras si ca-s pdl-ist si pmp-ist s.a.m.d..
Aportul tau e apreciat, dar ar trebui moderat, dupa parerea mea.
Eu ma retrag din discutia asta.