0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Oricit ai sari tu la gitul Antenei 3 (stiu ca aluzia ta ma priveste direct) si a celor ce "se roaga" la ea, Antena 3 tot HD va emite si va fi (si) aici; asa in amintirea celui ce a distrus tara asta in ultimii 12 ani. P.S. Oftica nu face bine tenului si-ti maninca calciul din oase.
Sefu vezi ca dintre cei citati mai sunt si morti !
poate ai si o jumatate de norma de la nenea pastoru.dar poate de duce caputu sa raspunzi...
Hai sa zic eu cativa: Cornel Casuneanu, Sorin Ovidiu Vantu, Dumitru Sechelariu, Gheorghe Becali...
Mi se pare mie sau astia toti au fost sub aripa si prietenii lui basescu?
Dar faptele sunt fapte ...
Basescu ....... ca presedinte, nu cred ca avem pe careva dupa '89 care sa fi avut in timpul mandatului mai multe realizari notabile. Pentru mine a fost mai bun ca Iliescu, Constantinescu si Johannis, la un loc sau luati deoparte. Asta-i parerea mea.
E parerea ta, ti-o repect, dar aceasta postare e ciresa de pe tort !!! Nu detii toate informatiile si te faci de ras, zau !!!! Te-nteleg ca esti(probabil) ex.pdl-ist, sau actual pmp(tot aia e!). Dar aberatie mai mare ca asta n-am auzit pana acum. "Faptele" de care faci vorbire, arata doar cat a furat clica lor. Oricum in toate postarile tale le amesteci rau . Succes.