Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 937351 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15076
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O posibila explicatie a "alegerilor" pe care le facem...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU

Offline Toni2308

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Lugoj
Poate reusesc cei care se roaga seara de seara la antena3 hd sa ne explice cum poate un om fie si superman ( dan voiculescu) sa scrie in detentie ( puscarie ) ATENTIE !!!  3 carti in 30 zile .
Adica in luna decembrie 2015 a reusit performanta sa scrie 3 carti ,un absolut record mondial ,cred ca va intra si in GuinessBook. Cum de nu ne explica mihaita gadea aceasta performanta incredibila ???? cu toti jegosii de pe langa el platiti cu bani grei furati de ticalosul din parnaie.
Iti vine sa-ti versi matele de atata scarba.
  • Skoda Superb

Offline shpeedy

@gabineg: dpmdv articolul din postarea ta ar trebui sa fie epilogul discutiilor de genul celei proaspat iscate si a oricaror alte discutii pro/contra privitoare la alegeri sau la situatia in care este actualmente Romania. Un fel de cctd/qed...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline saureign

"A-ți iubi țara nu înseamnă a scoate tricolorul la geam, ci a fi îngrijorat de prezentul și viitorul ei. Educația a devenit într-o asemenea măsură o problemă în România, încât ea pune în discuție existența noastră viitoare ca popor. Cărțile vor ajunge o trufanda, iar noi vom fi ca merii sălbatici crescuți pe o margine de drum pierdut al istoriei." (G. Liiceanu)
  • ex-S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Laurentiu

Poate reusesc cei care se roaga seara de seara la antena3 hd ...
Oricit ai sari tu la gitul Antenei 3 (stiu ca aluzia ta ma priveste direct) si a celor ce "se roaga" la ea, Antena 3 tot HD va emite si va fi (si) aici; asa in amintirea celui ce a distrus tara asta in ultimii 12 ani.  ;)

P.S. Oftica nu face bine tenului si-ti maninca calciul din oase.  :-))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

Gabi, trista realitatea.........
Ma face sa privesc peste gard, prin alte curti.
Dar oare la noi nu se mai poate face nimic ?
Oare noi (romanii) nu putem ameninta cu votul asta "formal" pe cei care apar pe liste ?
Un vot cantareste foarte putin, dar cantareste mult mai mult decat o neexprimare a votului.
A murit speranta ? Romanii nu mai au vana/sange in ei pentru a-si asuma o decizie, fie ea si una grea ca aceea de a vota ? Nu mai au discernamant ?

Dincolo de alegerile astea, ramane intrebarea catre mine insumi.
Ce pot sa fac eu pentru a fi (a-mi fi si a ne fi) mai bine aici, in tara ?

Offline dAlex

asa in amintirea celui ce a distrus tara asta in ultimii 12 ani.  ;)

In ultimii 12 ani tara asta "distrusa" a intrat in UE si a trecut, privind la greci, spanioli, portughezi, onorabil, peste o criza financiara globala. Tot tara asta distrusa, are structuri militare Nato pe teritoriu si a mers in perioada amintita, intr-o directie vestica, nu estica. Desi multi isi doreau sa nu mai ascultam de "strainii care ne fura tara". Ultimii 12 ani inseamna si 2008, anul in care tara asta "distrusa" a avut cea mai mare crestere economica, si perioada in care a luat nastere DNA-ul, institutia in care romanii au cea mai mare incredere.

Intr-adevar...oftica nu ajuta.

Una e sa zici ca n-am crescut in ritmul care trebuia si alta-i sa zici ca un personaj a distrus tara..
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline aleksanders

in timp ce tarile baltice se inarmeaza si prin polonia se preda lupta directa catre femei.... noi alegem varianta cea mai simpla... ne dam cu ei si votam PSD  =))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline shpeedy

Dincolo de alegerile astea, ramane intrebarea catre mine insumi.
Ce pot sa fac eu pentru a fi (a-mi fi si a ne fi) mai bine aici, in tara ?

Sa ajungi sa ai Bani si/sau Putere a.i. sa poti incepe - cu forta legii, daca altfel nu se poate - sa faci schimbari in directia buna, eventual incepand de la un nivel local, cu pasi mici...

"Publicul radical al Antena 3 nu mai poate fi convertit la realitate. Trăiește în această bulă halucinogenă în care Băsescu e în continuare președintele României și toată lumea complotează împotriva sărmanei noastre țărișoare, pe care doar domnul Gâdea o mai poate mântui."

Parca se confirma, nu?! :-? :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline fireburn

Sa ajungi sa ai Bani si/sau Putere a.i. sa poti incepe - cu forta legii, daca altfel nu se poate - sa faci schimbari in directia buna, eventual incepand de la un nivel local, cu pasi mici...

Schimbari "majore" in directia buna (cred eu) fac de 7 ani de cand am responsibilitatea de a fi parinte, prin educarea copilului.
Mai fac si alte schimbari mai mici, care nu merita enumerate; o parte din ele tin de bunul simt, o alta parte de ratiune.

Bani si/sau putere sunt notiuni relative, mai ales ca nu lucrez intr-o institutie a statului, sa pot spune ca se "vede" ceea ce fac (dau cu matura, pun o floare la ghiseul public.........)