Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857038 ori)

ntire2000 şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

2. statul - daca ar fi condus (macar pe jumatate) asa cum este condusa o corporatie/companie particulara - ar duce intr-un final la bunastarea tuturor clientilor (cetatenilor) lui;

Fundamental gresit! Ar duce exclusiv la bunastarea actionarilor majoritari si ai membrilor CA; Niste firimituri ar ajunge la actionarii minoritari sa se simta si ei bagati in seama, iar pentru restul... praf in ochi si texte cretine "nucleul comunitatii noastre sunt oamenii" sau preferatul meu "oamenii reprezinta principalul nostru asset"...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miaunica

Art. 206 - Calomnia
    Afirmarea ori imputarea în public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoană, care, dacă ar fi adevărată, ar expune acea persoană la o sancţiune penală, administrativă sau disciplinară ori dispreţului public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.

...cam asta era in C.P...numai ca nu le pica bine unora si a fost scos...
dar nea, ca si asta nou vine cu ceva tare frumos... :D

titlul IX- Infractiuni electorale

art.385 Impiedicarea exercitarii drepturilor electorale; art.386.coruperea alegatorilot; art.387.frauda la vot; art.391.falsificarea documentelor si evidentelor electorale;art.393.fapte savarsite in legatura cu un referendum...
si ne mai miram de ce se tot amana din 2009 intrarea in vigoare.... :-j
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Dl Popa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
  • Gen: Bărbat
Iar amestecam mere cu pere  X-( ! Cu toate ca si "merele" (taxele si impozitele) si "perele" (Legea 18 /1968)pot fi subiecte de discutie in " TARA UNDE ... "

Pe scurt, eu sustin necesitatea aprobarii unei noi legi 18/20...

Ca si fapt divers:

"ART. 22
    Fapta aceluia care, în sesizarea prevăzută de art. 3, face afirmaţii mincinoase cu privire la  provenienţa  nejustificată a  bunurilor unei  persoane fizice, constituie infracţiune şi se sancţionează cu pedeapsa  prevăzută în codul penal pentru denunţare calomnioasă.
    Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate sau la sesizarea comisiei de cercetare ori a instanţei de judecata."
Exact ce spuneam mai sus ,hai sa ne turnam intre noi ca asta stim sa facem cel mai bine....
« Ultima Modificare: 14.Sep.2012, 03:58:06 p.m. de Dl Popa »
Never ride faster than your guardian angel can fly...

Offline bogdanb

O stire care ma face sa imi fie pur si simplu scarba de tara in care ... dar si de majoritatea covarsitoare a locuitorilor ei...   :-((
Pur si simplu nu pot sa inteleg si cu atat mai putin sa accept modul in care ne exterminam si-asa putinele exemplare din specii ca ursul, pe cale de disparitie. Le distrugem si le restrangem habitatul cu defrisari haotice, le lasam sa moara de foame fiindca vanam alte specii care le sunt surse de hrana...apoi ii toleram pe criminalii care ii mutileaza cu cabluri de otel. Iar acum ajungem sa ne laudam la televizor cu grozaviile noastre?
Halal natie... :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nasol. O cladire ciudata, pe malul Dambovitei. Trec zilnic pe acolo, nu are locuri de parcare si, permanent, sunt masini parcate pe banda 1 cu avariile aprinse. Nu pricep de ce nu s-a terminat reabilitarea vechii cladiri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Ignis 1.3 GLX+

Offline shpeedy

Intrucat am facut o afirmatie (pctul.2 de aici) eronat inteleasa de unii, iete ca am gasit si un exemplu - elocvent, zic eu - oferit de scena damboviteana - Fostul cinematograf Favorit, reabilitat la preț de lux.

Intamplarea face ca acesta sa fie cinematograful copilariei mele si - ca tot complexul Favorit - e o cladire facuta cu simt de raspundere dpdv al structurii. Or, in conditiile in care renovarea si modernizarea cinematografului Luceafarul (actual CinemaPRO) a costat 0.9 milioane euro, cum poate sustine cineva ca o structura de stat - cum e primaria - gandeste pe principii economice si de eficienta a investitiei o cheltuiala de ... 6,000 de ori mai mare.
Nu mai vorbesc de faptul ca poti ridica o cladire de birouri cu 20 milioane euro...   
« Ultima Modificare: 01.Oct.2012, 10:11:14 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

Undeva cred ca e o greseala. Nu poate costa reabilitarea 5,4 miliarde de euro. Intregul buget al primariei capitalei a fost in 2012 de aprox 1 miliard de euro.  :)

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: