0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
[...]Informatia de pe net este multa, intr-adevar. Dar la fel de multa este si gresita. Depinde ce stii si cum stii sa o cauti.
.....Bine punctat.
Citat din: ntire2000 din 28.Apr.2026, 12:22:54 p.m......Bine punctat. Acum am intrat si vad aici o gramada de punctari, chiar spre logoreece, sincer, n-am vrut sa se-ntample asta, ma cam simt vinovat... Eu am vrut doar sa-i spun omului ce spune exact manualul(poate nu-l are), ca sa-si aleaga singur. E drept ca 200 000km inseamna cam jumatate din viata motorului, asa ca niste uzura ar cam fi p-acolo..., de aici, probabil, si ordinea tipurilor de ulei data de producator. Si nu vad de ce n-ar fi bun si uleiul de la supermarket daca se respecta modelul/tipul... si nu iei de masline sau Bunica ! Mai glumim putin... P.S. Recunosc ca n-am apucat sa vad video si nici sa citesc toti kilometri
Citat din: enicky din 23.Mai.2026, 03:39:18 p.m.[...]....si da, in uleiuri(ca si in politica), avem slava Domnului, multi experti !Expertii ca expertii, dar sa vezi ce de comentatori sunt care contesta aiurea ...
[...]....si da, in uleiuri(ca si in politica), avem slava Domnului, multi experti !