Autor Subiect: cutie viteze swift  (Citit de 33285 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline roberto

Re: cutie viteze swift
« Răspuns #20 : 15.Oct.2009, 02:07:43 p.m. »
Aveti cumva idee ce cantitate de ulei "inghite" cutia de viteze a Swift-ului si ce tip de ulei este recomandat ?
Intreb aceste lucruri deoarece, satul de faza cu agatatul, am hotarat sa folosesc un tratament Metabond pt. cutie, fapt ce implica si schimbarea uleiului. Pentru curiosi :
http://www.metabond-constanta.ro/produs.php?id=9
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline smiles

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Bărbat
  • Suza Swift GLX
« Răspuns #21 : 20.Oct.2009, 09:32:44 a.m. »
salutare la toata lumea!
 Sunt noua pe aici multumita unui posesor de swift care a fost atat de dragut sa ma opreasca in trafic si sa ma anunte despre club. Multumesc lui!
Revenind la topic , eu am avut probleme cu "agatatul" cand schimbam din a 3-a in a 4-a si invers, am ajuns la service  cu ea, iar dupa ce un angajat de acolo a facut o tura( bine-nteles ca in tura aceea de 2 km nu a facut figuri cutia) ..mi-a spus ca nu are nimic si ca sfat, sa nu ma sprijin in schimbator... chiar nu ma sprijin . masina are 6000 km si imi face figuri din cind in cind si cind bag in marshalier. sper ca pe la 20 000 km sa ii treaca!  :D

:Dce frumos cuvint"marshalier"  :)...si a mea agata in mars... ;-)
Simplu,Eco

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
« Răspuns #22 : 06.Nov.2009, 09:30:06 a.m. »
Hello,

Eu m-am obisnuit cu faptul ca masinuta mea intra mai greu in marsalier...mai apas o data ambreiajul si asta e...

In schimb vad ca face figuri cand vreau sa intru intr-a 3... nici ieri si nici astazi nu a vrut sa intre...asa ca am circulat cu a II-a...la 3000-3500 turatii si maxim 55 km la ora...

Ma cam nedumereste totusi faptul ca nu pot intra intr-a III-a, mi s-a mai intamplat si inainte...insa pana la urma era ok...acum insa adio si-un praz verde! Nici nu-mi vine sa mai incerc, fiindca accelerez, dau sa intru intr-a III-a, nu pot...revin la a II-a si se smuceste masina :(.

Aveti idee ce ar putea fi?

Merci.

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • B-07-SAP
« Răspuns #23 : 06.Nov.2009, 09:03:42 p.m. »
 e de la schimbatorul de viteze, ,majoritatea swift-urilr au problema asta din cate am inteles, eu dupa 2 plimbari la B&S si asteptare de 3 luni sa aduca piesa am avut noroc de AUTONET  care in 10 minute a rezolvat problema, a schimbat piesa de la schimbatorul de viteza( culmea ca ei aveau piesa pe stoc) iar cei de la B&S cand i-am sunt au spus ca trebuie sa mai astept cam 3-4 saptamani... acum suzuka mea merge ca unsa...de fapt e unsa de  cei de la Autonet!thank you again :x
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
« Răspuns #24 : 07.Nov.2009, 06:29:27 p.m. »
mai incerc...e posibil sa fie si de la mine...  :dknw:

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #25 : 08.Nov.2009, 05:07:54 p.m. »
Buna all,
M-am inregistrat pe acest forum,ca sa va raspund acestei probleme.
Si eu ca toti de aici detin un Suzuki Swift. Al meu e 1.3 benzina.
Ok
Locuiesc in Arad, iar service-ul ati ghicit il fac in ... Ungaria.
Ei bine dupa baietii din Szeged problema cu R e," ca la toate e asa".
Dar cealalta problema cu agatatul, ei bine in Ungaria se schimba selectorul de la cutie sau ceva de genu.(sper ca asa ii zice, tradus din maghiara) :inteligent:
Saptamana trecuta am fost in Ungaria sa-mi fac revizia de 30 k si mi-au comandat un selector pe care il vor monta saptamana asta.
A si inca o chestie pe care sunt sigur ca ati intalnit-o.  Ati observat ca portbagajul nu se inchide bine sau mai greu ...??? Sunt sigur ca da.
Deschideti un geam sau o usa si veti vedea ce frumos se inchide portbagaju, sau oricare alta usa.
Tot baietii din Ungaria mi-au dezvaluit acest secret. E bine intr-un fel, pentru ca masina e bine inchegata.

PS Va las un numar de telefon din Ungaria, in caz ca stiti maghiara puteti sa dati un telefon sa vedeti care e treaba cu agatatul.
0036305659420
Numai bine.

ok.. cat costa selectorul?? :D sau cum s-o fi chemand.. vreau si eu

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #26 : 08.Nov.2009, 10:28:54 p.m. »
Pai nu ai masina in garantie?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline M@n

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #27 : 30.Ian.2010, 06:12:34 p.m. »
Si eu am problema la treapta 1 si 2 si anume imi "agata" lucru care din ce am citit aici il voi remedia la service. Eu am dat vina pe temperatura de afara care a adus starea uleiului din cutie mai vascos dar azi dupa ce am "forjat" 70 km masina prin Bucuresti se pare ca nu temperatura este de vina :)

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #28 : 30.Ian.2010, 07:53:11 p.m. »
keep us posted...sunt curios daca si cum iti rezolva problema. Peste 2 sapt trebuie sa ma duc sa fac spoilerul spate pt ca l-a "aranjat" o colega soferita. Cu ocazia asta o sa le zic si de agatatul cutiei de viteze....poate o rezolva si la mine.
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline despada

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 257
« Răspuns #29 : 10.Feb.2010, 04:59:55 a.m. »
Salut ,

Timoneria (selectorul) e cam 100eur in ro .Orientativ .

Va rog uitati de atitudinea "merge si asa" sau "asa fac toate la inceput"
Eu stiu care e diferenta intre piesa ok si aia busita fiindca am schimbat-o pe garantie .
Problema cu bagatu in viteza a disparut complet .

E normal sa aveti probleme la schimbarea treptelor pe o masina noua , asa cum avea-ti la dacia pe care a-ti facut scoala de soferi unii dintre dv. ?

Pretul masinii include si o cota egal distribuita(platita de fiecare) prin care producatorul acopera ulterior costurile cu posibilele modele ce prezinta defecte .