Autor Subiect: cutie viteze swift  (Citit de 33280 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
Re: cutie viteze swift
« Răspuns #10 : 30.Mai.2009, 08:46:21 p.m. »
culmea e ca de cind am "turnat-o" aici pe forum nu mi-a mai facut nici o figura!! daca mai face, iar o "torn" :D
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline balamuc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 11.Iun.2009, 11:02:56 a.m. »
Eu am o 'problema' cu masina mea...cand incerc sa bag marsalier nu prea vrea sa intre din prima...service-ul zice ca ambreiajul este hidarulic si ca nu pot sa-l regleze...eu zic...sa vina ungurii s-o faca...totusi la ei se produce...Problema nu este foarte deranjanta dar ma tem sa nu raman fara marsalier.
Suzuki Swift 1.3 GS
Oarecum indiferent de situatie

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #12 : 11.Iun.2009, 11:07:06 a.m. »
cum s-a mai spus, marsarierul e din categoria 'asa fac toate'
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #13 : 11.Iun.2009, 01:08:03 p.m. »
Daca nu intra in marsarier, nu insista. Ridica ambreiajul, calca usor acceleratia, apoi din nou ambreiajul si ar trebui sa intre.
Nu stiu daca ambreiajul de la swift se poate regla, dar daca se poate, ar trebui reglat sa prinda ceva mai sus in cazul in care nu intra in marsarier.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #14 : 11.Iun.2009, 01:36:03 p.m. »
si eu mai am problema asta dupa 19k km. de obicei cand nu intra ii dau a doua, dupa care intra foarte bine in R, "de la racheta"  =))

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #15 : 25.Iun.2009, 10:32:54 p.m. »
candva prin mai am facut o vizita la service in is (singurul de aici e doly) pt o problema legata de un scartait la roata fata dreapta - s-a rezolvat totul lejer...cica era de vina praful(tind sa cred...am vazut ce nori de parf au iesit atunci cand a curatat rotile, unde mai adaugi ca problema nu a mai aparut...deci avantaj service). Tot aici m-am plans de problema marsalierului. Testasem in showroom schimbatorul unui alt swift....a intrat in marsalier ca uns.....al meu in schimb ....niciodata asa ceva. Explicatia data de seful serviceului a f urmatoarea: 'in incercarea de a face masina cat ma usoara cei din Ungaria au renuntat la o piesa a cutiei de viteze, astfel treapta de mers inapoi nu mai e sincronizata. Secretul ca sa-ti cupleze respectiva treapta e sa misti putin masina..2-3-5-10cm. Garantat functioneaza.' Bineinteles...nervos pt ca problema nu se putea rezolva..cica,...am plecat cu coada intre picioare, cu amagirea ca solutia chiar e functionala. Spre surprinderea mea, solutia chiar s-a dovedit salvatoare. Nu stiu daca miscatul masinii e actiunea prin care treapta cupleaza, sau doar cutumiara a doua apasare a ambreiajului, insa ambele actiuni luate la pachet(ca sa misti masina tre sa cuplezi in alta treapta(de pref. 1) daca mars. nu-timerge...deci e inevitabila o a doua apasare a ambreiajului) chiar au avut succes. Sper sa va fie de folos cele descrise mai sus. ;) ;)

Salutari.

Eu am o 'problema' cu masina mea...cand incerc sa bag marsalier nu prea vrea sa intre din prima...service-ul zice ca ambreiajul este hidarulic si ca nu pot sa-l regleze...eu zic...sa vina ungurii s-o faca...totusi la ei se produce...Problema nu este foarte deranjanta dar ma tem sa nu raman fara marsalier.
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline BXXENL

« Răspuns #16 : 25.Iun.2009, 10:52:25 p.m. »
Asa e la toate masinile care nu au sincro pe marsarier. Bagi intr-a 1-a si misti masina. Eu nici nu o misc. Ridic putin din ambreiaj si o las sa se propteasca in frana de mana. Apoi trec in marsarier.
  • SX4 1.5
Alex

Offline miocrl

« Răspuns #17 : 26.Iun.2009, 07:55:28 p.m. »
la fel fac si eu...
dar acum ca am citit... ma intreb daca nu e o marsavie a celor de la service(nu numai suzuki) ca sa apasam mai des ambreiajul si sa il schimbam cat mai repede...

treaba cu greutatea pe masina cred ca e un bla bla.

Offline trixx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #18 : 13.Sep.2009, 10:34:29 p.m. »
Buna all,
M-am inregistrat pe acest forum,ca sa va raspund acestei probleme.
Si eu ca toti de aici detin un Suzuki Swift. Al meu e 1.3 benzina.
Ok
Locuiesc in Arad, iar service-ul ati ghicit il fac in ... Ungaria.
Ei bine dupa baietii din Szeged problema cu R e," ca la toate e asa".
Dar cealalta problema cu agatatul, ei bine in Ungaria se schimba selectorul de la cutie sau ceva de genu.(sper ca asa ii zice, tradus din maghiara) :inteligent:
Saptamana trecuta am fost in Ungaria sa-mi fac revizia de 30 k si mi-au comandat un selector pe care il vor monta saptamana asta.
A si inca o chestie pe care sunt sigur ca ati intalnit-o.  Ati observat ca portbagajul nu se inchide bine sau mai greu ...??? Sunt sigur ca da.
Deschideti un geam sau o usa si veti vedea ce frumos se inchide portbagaju, sau oricare alta usa.
Tot baietii din Ungaria mi-au dezvaluit acest secret. E bine intr-un fel, pentru ca masina e bine inchegata.

PS Va las un numar de telefon din Ungaria, in caz ca stiti maghiara puteti sa dati un telefon sa vedeti care e treaba cu agatatul.
0036305659420
Numai bine.
« Ultima Modificare: 13.Sep.2009, 11:20:02 p.m. de Andrei Suzuki »

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #19 : 22.Sep.2009, 01:51:27 p.m. »
eu am fost pe la service sa schimb uleiul si sa verifice un pic ambreiajul si mi-au spus ca trebuie inlocuita maneta schimbatorului de viteze. ca desi cuplezi treapta 1, de fapt intra in 3, cateodata.
asa o fi. mi s-a intamplat chestia asta de 2-3 ori, dar am crezut ca n-am fost eu atent.
swift 1.3 GLX