Autor Subiect: A incercat cineva sa schimbe antena originala cu una tip shark?  (Citit de 16533 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline chriss

• suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
https://SecreLocal.com - Dating Site Chat - No Selfie - Anonymous Adult Dating -   Chat Room Dating

Offline aavii

Re: A incercat cineva sa schimbe antena originala cu una tip shark?
« Răspuns #71 : 28.Iun.2018, 12:31:59 p.m. »
Pai ala e doar un traseu (ce nu mi-l explic) imprimat pe o placa. Nu e nimic mai mult decat un fir in zig-zag. Nu e circuit.
Eu as fi mai degraba interesat de o antena in luneta, daca se poate pune asa ceva aftermarket
  • Suzuki Vitara S grade

Offline berila_mz

« Răspuns #72 : 28.Iun.2018, 12:47:47 p.m. »
Am cumparat eu o astfel de antena, ieri am primit-o de la chinezi si am incercat sa o montez, dar exista o pierdere de semnal al posturilor de radio. Am renuntat la ideea de a ramane montata, desi arata mai bine pe masina antena shark decat cea clasica.
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline dacbuc

« Răspuns #73 : 28.Iun.2018, 12:53:21 p.m. »
Traseul are lungimea necesara pentru acordarea impedantei antenei la cea a receptorului.
Nivelul de semnal receptionat este insa proportional cu sin(lungimea antenei exprimata in lambda/4).
Similar cu bobina de la baza antenelor de 36cm care are rol de adaptare impedanta si minim in receptie semnal.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline Iulian V1.6

« Răspuns #74 : 28.Iun.2018, 01:00:44 p.m. »
Asa arata antena

https://www.aliexpress.com/item/Car-Styling-Car-Antenna-For-Suzuki-Series-Shark-Fin-Radio-Antenna-DIY-Car-Radio-Antenna-Tuning/32845798191.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dtKQ0D4

Acest dispozitiv este o gluma pur estetica
O antena Shark de calitate este mult mai complexa , comandata de unitatea multimedia ( receptia analogica sau digitala, receptie GPS...).
Cine are rabdare sa studieze o solutie oferita de BMW sau  Audy va realiza ca nu e doar o "bobina" realizata pe cablaj .

un exemplu aici https://www.partrequest.com/auto-parts-detail/06-11-bmw-e90-e92-330i-335i-328i-325i-335d-m3-shark-roof-satellite-antenna-72016-223010975725

• Vitara 1.6

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #75 : 16.Iul.2018, 08:54:49 p.m. »
Sunt de acord cu tine Iulian v1.6
Eu as merge pe o antena de la dezmembrari de Audi, BMV, etc care sa aibe mufa de tip ???(aici e problema) si nu stiu cum este prinsa de tava, un orificiu rotund de fi cat? Daca as avea aceste informatii as cauta si intreba.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline Iulian V1.6

« Răspuns #76 : 16.Iul.2018, 10:10:46 p.m. »
salut sancheznfy_br

Problema nu e mufa ci modul de alimentare si control al amplificarii facut de mamangementul sistemului multimedia plus linia digitala de GPS.
O sa incerc sa studiez problema in masura in care timpul imi permite si revin cu detalii.

• Vitara 1.6

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #77 : 18.Nov.2018, 10:17:22 p.m. »
Ce ai mai aflat cu antena, modul de alimentare, etc.?

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #78 : 02.Aug.2021, 02:45:07 p.m. »
Dragi colegi. Vreau sa imi pun si eu shark antenna. Intrebarea mea este: se pierde semnalul radio / ramane la fel sau este putin mai imbunatatit?
Cei care deja aveti va rog dati un sfat, de unde sa iau si eu si daca se merita sa cumpar
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline gigel

« Răspuns #79 : 02.Aug.2021, 03:05:33 p.m. »
  Salut!
  Eu am pus o chinezărie de câţiva euro. Semnalul este mai slab decât cu antena originală, care oricum, nu este prea strălucită.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic