Autor Subiect: A incercat cineva sa schimbe antena originala cu una tip shark?  (Citit de 16535 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Re: A incercat cineva sa schimbe antena originala cu una tip shark?
« Răspuns #20 : 07.Iun.2018, 10:50:22 p.m. »

Mazda e bine? NISSAN? SUZUKI?
E globarizare colegu! Se lucreza pe standarde! De ce a pus Bosch si nu Sony, Pionner, etc. Te rog sa lasi orgoliu la o parte si hai sa cautam solutii eficiente la limitarile impuse de marketingul SUZUKi.
Este abuziv sa dai 1200 lei pe un card cu harti sau 1200 pe o roata  cu cric, s.a.m.d.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline telegrafistu

« Răspuns #21 : 07.Iun.2018, 11:17:26 p.m. »
Poate ca ar fi bine sa intelegem ce vrea fiecare dintre noi de la o antena de receptie radio montata pe masina. Performanta radio? Design al masinii? Utilitate in diverse situatii?
Daca discutam de performanta radio, in lipsa unui sistem de antena activa, adaptat SLDA, discutam degeaba, pentru ca toate sunt niste sarme mai groase sau mai subtiri cu performante zero. Pentru teorie, va sugerez forumurile de specialitate ale radoamatorilor. Ceea ce auzim noi in ureche este foarte relativ si nu poate fi demonstrat tehnic.
  • SUZUKI VITARA 2015

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #22 : 07.Iun.2018, 11:25:12 p.m. »
Un mixt bun be dorim. Antena nu trebuie vz ca un bat mai lung sau mai scurt. Ca sa facem o analogie , la telefonie , daca nu mai sunt telefoane f.antena nu e mai auzim? A aparut chiar HD voice. E vb de algoritmi, de filtre mai bune s.a.d.m.

Offline telegrafistu

« Răspuns #23 : 07.Iun.2018, 11:30:56 p.m. »
Incearca sa afli ce inseamna sistem de antena activa si cum este folosit. Vei intelege poate si ceva din constructia si performantele telefoanelor mobile, desi vorbim de benzi de frecventa si modulatii total diferite. Oricum antenele de transceiver difera de cele pentru receiver. Nu vreau sa mai continui, teorii sunt destule, cred ca cel mai bine este sa vada fiecare ce ii trebuie si sa faca ce considera necesar
« Ultima Modificare: 07.Iun.2018, 11:49:00 p.m. de telegrafistu »
  • SUZUKI VITARA 2015

Offline chriss

« Răspuns #24 : 08.Iun.2018, 12:42:26 a.m. »
@toma Daa,daca nu-i multumit nici cum?
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
https://SecreLocal.com - Dating Site Chat - No Selfie - Anonymous Adult Dating -   Chat Room Dating

Offline aavii

« Răspuns #25 : 08.Iun.2018, 09:18:29 a.m. »
mie chiar mi se pare interesantă discuția in special pentru ca reiterez ca la noi nu prea ai ce face cu antena ca nu ai radio. :)
Dar e interesant si sa știi cum poți intra prin locuri mai joase, cum ii poți pune o cutie de portbagaj mai mare fără sa chinui bațul, sa ai probabil o recepție stereo continua și decenta și probabil un look in trend cu ceilalți.
interesant e ca la bulgari parca radioul se aude mai bine... și chiar pana la noi
mai bine hai sa vedem cum facem antena in luneta așa cum are mercedes :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S grade

The following users thanked this post: toma, dacbuc

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #27 : 08.Iun.2018, 06:16:04 p.m. »
Asta caut si eu sa stiu daca unitatea are DAB? In manual scrie optional, dar nu gasesc nici o optiune nici pe site, nici suzuki Romania nu mi-a raspuns. Banuiala mea este ca are DAB dar e dezactivat din soft.

Offline ngeo

« Răspuns #28 : 12.Iun.2018, 10:08:30 p.m. »
Salutare.
Eu am alta problema cu antena. In anumite zone nu receptionez bine radioul.
Inteleg ca sistemul cauta si expune posturile cu cel mai puternic semnal, insa celelalte doar fixate manual sunt disponibile.
Asa ca doresc sa schimb antena cu una mai lunga sau mai puternica.
Ceva idei? Multumesc.
Astazi am schimbat antena originala a masinii cu una universala spic de 368 mm. 40% intarita cu un cauciuc, la baza iar restul, spre varf, imbracata in plastic.
Totul in materie de receptie FM s-a schimbat. Au aparut posturi de care nu am auzit si am receptionat posturi care le cautam la nesfarsit.
A costat 14 lei. Nu pare ca strica aspectul masinii si are 3 suruburi adaptoare pentru diferiti suporti. Suportul masinii a ramas acelasi.
Aviz doritorilor.
Ps: Momemtan am renuntat la ideea unui amplificator de semnal ce implica demontarea unitatii multimedia.
  • Masina

Offline kiko77

« Răspuns #29 : 12.Iun.2018, 10:56:06 p.m. »
link ?
  • Vitara 1.4 S Allgrip AT