Autor Subiect: A incercat cineva sa schimbe antena originala cu una tip shark?  (Citit de 16534 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: A incercat cineva sa schimbe antena originala cu una tip shark?
« Răspuns #1 : 04.Iul.2015, 01:25:58 p.m. »
De ce ai face asa ceva ?!

Antenele de tip shark si angel-eyes-urile sunt elemente de identitate BMW. Oricat de cool ar arata, montarea lor pe alte marci duce respectiva modificare in zona kitsch-ului...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline danyepz

« Răspuns #2 : 04.Iul.2015, 04:05:12 p.m. »

Antenele de tip shark si angel-eyes-urile sunt elemente de identitate BMW. Oricat de cool ar arata, montarea lor pe alte marci duce respectiva modificare in zona kitsch-ului...

Subscriu si eu .
  • Swift 1.2 2019

Offline newah

« Răspuns #3 : 04.Iul.2015, 10:00:40 p.m. »

dupa cum vezi in poza de mai jos arata chiar frumos chiar si pe un SUV ca de ex Mazda CX5, si sutin asta ca un fost posesor de Audi A6 timp de 8 ani

Offline shpeedy

« Răspuns #4 : 04.Iul.2015, 11:26:07 p.m. »
Daca e echipare de serie, OK, dar altfel, de gustibus non est disputandum...  :pardon:

Desi pot spune ca-mi plac la nebunie noile Mazda (CX5/3/6/MX5), nu pot sa nu remarc influentele germane pe care le au aceste noi modele la interior si exterior (pana acum remarcasem doar tableta sistemului de Infotainment).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline newah

« Răspuns #5 : 04.Iul.2015, 11:30:56 p.m. »
Din pacate, ca si antena de Duster arata cea de la noua Vitara, mult prea lunga pentru a fi estetica. In plus, cred ca este doar pentru radio nu si cea a GPSului care cel mai probabil a fost bagata in bord langa geam.
Iarna este o placere sa cureti zapada pe langa o antena de 40 cm ca la Vitara si o spun din experienta....
« Ultima Modificare: 04.Iul.2015, 11:32:55 p.m. de newah »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 05.Iul.2015, 12:34:40 a.m. »
Iarna e o placere sa cureti zapada de pe orice masina. Traim in Romania si, vorba unui clasic in viata, iarna nu-i ca vara...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

« Răspuns #7 : 05.Aug.2015, 09:49:21 p.m. »
Din pacate, ca si antena de Duster arata cea de la noua Vitara, mult prea lunga pentru a fi estetica. In plus, cred ca este doar pentru radio nu si cea a GPSului care cel mai probabil a fost bagata in bord langa geam.
Iarna este o placere sa cureti zapada pe langa o antena de 40 cm ca la Vitara si o spun din experienta....

macar cand cureti zapada stii unde e pozitionata antena - la cea coada de rechin risti sa infigi racleta in ea  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline dcr

« Răspuns #8 : 05.Apr.2016, 12:41:41 a.m. »
Revin si eu pe acest topic antic cu o informatie utila, zic eu. Subscriu la cele spuse de newah, este o alegere de estetica... despre kitch nu poate fi vorba sub nicio forma, nu cred ca bmw a inventat acest tip de antena, cred ca acest tip de antena a fost implementat pe Bmw pentru ca este o marca rafina si atenta la detalii, din pacate la noi renumele nu este cel mai bun. Cat despre Suzuki, sa fim seriosi rafinamentul nu este nicidecum calitatea prin care se face remarcat acest brand.

In alta ordine de idei, exista un cod suzuki pentru aceasta antena dar dealerii nu sunt capabili sa ofere niciun fel de informatie. Poate cine are mai multa rabdare afla informatii.

• Suzuki Vitara 1.6 VVT Luxus AT
You design yourself

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #9 : 25.Mai.2018, 04:32:50 p.m. »
Ce tip de conector are antena originala? Stie cineva? MAI ARE SI PT GPS SI GSM CABLURI ? Cum se prinde antena originala? Poze ceva? Se poate imbunatati unitatea Bosch info cu cablu Gps sau DAB?

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT