Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 322681 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #670 : 12.Mai.2015, 06:42:30 p.m. »
- geamurile electrice - au functia 'Auto' doar pe partea soferului - nu am retinut insa daca macar se si ridica pe 'Auto' geamul sau doar coboara - poate ma lamureste cineva

nu e voie prin lege : exista pericolul sa sugrumi copii/animale.

Ce lege prevede ca nu e voie sa pui automatizare la ridicarea geamului?
Ma refer la sistem anti-prindere (anti-pinch).
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #671 : 12.Mai.2015, 06:42:55 p.m. »
Depinde ce înțelegi prin dotări apropiate. :) Intră aici și șapte airbag-uri, cruise control adaptiv, frânarea automată (sau cum se numește), faruri cu tehnologie led, trapa panoramică, aer condiționat automat cu doua zone, keyless etc :)

Offline bogdanus

« Răspuns #672 : 12.Mai.2015, 07:38:28 p.m. »
.............................. ca unii concurenti ofera calitate de banii astia si chiar de mai putini.

Ca orice masina,Vitara are plusuri si minusuri,nu este masina perfecta.Raportat la pret calitate cred ca este compromisul cel mai bun in momentul de fata,ca nu are cotiera,geam automat,si alte lipsuri asa mici nici nu conteaza.Despre concurenta sa nu vorbim,de exemplu Citroen Cactus in varianta de baza nu ofera nici aer conditionat  :-)),nu mai vorbesc de motorul de 1.2 cu 80 cp,Peogeot 2008 sistem de recirculare aer,fara sistem audio,
[/quote]motor 1.2 80 cp,nu mai vorbesc de spatiul interior,ca nu ai loc la volan,toyota corola anul trecut pe varianta de baza nu avea nici macar o mufa usb,nu mai vorbesc de motorul de 1.3 .................lista poate sa continue.

Offline TVS

« Răspuns #673 : 12.Mai.2015, 08:20:23 p.m. »
Suzuki mizează mult pe sistemul allgrip, un sistem performant de tracțiune integrala. De asemenea , mizează mult si pe pret, unul imbatabil la ceea ce oferă. Aceste lucruri m-au convins si pe mine sa achiziționez unul. Passat ul b6pe care i-l am acum , a fost achiziționat in 10.2005, la câteva luni de la lansare. Pret , după 4ani de leasingul , 29000euro. Dar acum 2ierni m-a lăsat cu ochii im soare, cum se spune. INTR-adevăr sunt minusuri la Vitara, cum ar fi lipsa cotierei, lipsa unor stopuri led care cred ca ar fi fost mai ieftine dpdv al producției ca cele cu bec , lipsa Climatronic dual, prezent pe s cross, lipsa oglinzi cu sistem antiorbire, lipsa unui buton dedicat pt încălzirea oglinzilor  . Însă toate aceste lipsuri eu levad compensate prin prezenta acestui  sistem allgrip, care cred ca face toți banii. Mai spun ca pe passat am motor fsi de 116cai și-n un m-a dezamăgit niciodată  si s-a comporta t impecabil de fiecare data când am avut nevoie de putere.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline TVS

« Răspuns #674 : 12.Mai.2015, 08:23:29 p.m. »
Scuze pt Greșelile de ortografie, dar daca editez e posibil sa pierd tot ce am scris. S-ar putea sa fie un bug la tabletei de pe care scriu  :pardon:
Si inca un plus al Vitarei  este ca arată bine, pur si simplu e frumoasa.  :x
« Ultima Modificare: 12.Mai.2015, 08:36:52 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline aleksanders

« Răspuns #675 : 12.Mai.2015, 09:35:25 p.m. »
pana acuma singurul lucru care devine deranjant este micul meu greieras din bord  :( - sper sa il reduc la tacere
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline shpeedy

« Răspuns #676 : 12.Mai.2015, 10:19:35 p.m. »
Pret , după 4ani de leasingul , 29000euro.

Sigur n-ai pus un 0 in plus ?! Sau tu vorbesti de pret de nou, ceea ce mi se pare foarte mult pentru 1.6FSI - stiu ca la un moment dat era o editie de Passat B6 - 1,9TDI Black Edition care era 19,900Euro cu toate taxele incluse.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline sorinu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #677 : 12.Mai.2015, 10:53:31 p.m. »
Ma bucur sa vad ca toata lumea e multumita cu ce ofera Vitara. Ma gandesc insa ca poate unii au termeni de comparatie mai modesti sau cel putin echivalenti. Asa cum spuneam as fi preferat sa nu primesc raspunsuri pe stilul 'la banii astia ce vrei mai mult'. E bine sa fim mai critici char si cu lucrurile care ne plac foarte mult. Pana la urma din critica se naste progresul :)
Sa nu fiu inteles gresit: si mie imi place noua Vitara, imi place filozofia Suzuki. Am (deocamdata) un Swift in garaj pe care il conduce sotia dar nu ratez nici o ocazie sa ies cu el. Personal conduc o Honda Accord care dpdv tehnologie si calitate a materialelor are un cuvant greu de spus pe piata (nu am spus eu asta) si vrand nevrand compar calitatea materialelor de pe Vitara cu a celor de pe Accord precum si calitatea finisajelor si a asamblarii. Ca fapt divers si fara sa facem o comparatie intre cele doua masini (clase diferite) la ce preturi au acum aceste masini ma face si mai mult sa imi doresc ca cei de la Suzuki sa fi fost un pic mai atenti la micile detalii. In felul asta cred ca ar fi acoperit mai multe categorii de posibili cumparatori.
Ca sa facem o comparatie obiectiva am putea sa ne uitam la Juke care dpdv caltate a materialelor si a finisajelor sta mult mai bine.
Subliniez ca dezamagirea mea fata de Vitara se refera strict la calitatea materialelor si a finisajelor si nu vis-a-vis de tehnologie care dealtfel este atuul principal al Vitarei. Cu riscul de a supara pe unii, desi e putin cam greu sa compari Vitara cu Duster-ul, impresia mea este ca au acelasi furnizor pentru plasticele de pe masini :).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #678 : 12.Mai.2015, 11:10:19 p.m. »
Nu e exclus. :)

Offline danyepz

« Răspuns #679 : 12.Mai.2015, 11:13:11 p.m. »
Daca tot vorbim de probleme...obisnuit numai cu masini mici azi la spalatorie am fost surprins cu pret de "jeep" :-))
Vorbind serios acum plasticele sunt de proasta calitate,am stiut asta inainte sa cumpar masina,avand catel ce de obicei mergea cu noi in fata,a trebuit sa comand si grilajul separator pentru a limita accesul,altfel ar fi zgariat bordul.
La swiftul de dinainte a facut-o si materialul era mai ok decat la vitara.
Nu exista masina perfecta toate au plusuri si minusuri.
Duster-ul este cel mai bun in off road dar sta cel mai prost pe sosea,materiale proaste si slab accesorizata.
Totusi are clienti ce o cumpara pt cea ce face mai bine.
La fel si eu ca si client de Vitara am decis ca pt mine este cea mai rationala alegere.
Nu regret nici macar o secunda alegerea facuta care a fost una constienta de minusul legat de plastice.

• Swift 1.2 2019