Salutare,
am fost astazi la un dealer si am primit doua informatii pe care as dori sa le verific cu voi:
1. Diferente intre Luxus si Spirit
Dealer: diferenta intre luxus si spirit consta in trapa cu deschidere dubla si niste carlige de prindere in portbagaj.
Investigatia mea: pe langa cele doua, mai apar:
- lampa de lectura cu 3 pozitii
- senzori de lumina
- polita compartiment portbagaj.
Imi poate confirma cineva ca asa este? Pe site-ul oficial(vitara2015.suzuki.ro) gasesc doar plafonul panoramic si lampa de lectura, celelalte sunt dintr-o oferta data de alt dealer.
2. Faruri adaptive
Dealer: mi-a spus ca exista asa ceva, am confirmat cu el ca e vorba despre faruri care urmaresc traiectoria masinii in viraje.
Investigatia mea: nu am gasit informatii despre asa ceva. singura dotare este legata de farurile cu reglare automata care presupun ca se ridica/coboara automat in functie de incarcarea masinii.
Multumesc pentru raspunsuri.
-polita exista si pe spirit si pe luxus
-senzorul de lumina, de asemenea
-lampa de lectura exista la ambele modele, dar probabil cu 3 pozitii pe luxus, pe spirit numai una
-in afara de trapa, mai exista pe luxus un suport retractabil pentru ochelari pozitionat inaintea lampilor de lectura
-in ceea ce priveste farurile, intradevar se ridica si coboara in functie de greutate, dar in nici un caz nu "dau coltzul' dupa viraje