Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340241 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #950 : 31.Aug.2015, 03:02:53 p.m. »
Știe / a măsurat cineva dimensiunile interioare? Lățime interior fata, spate?
Nu găsesc niciunde pe net. Poate scrie doar în rusa sau japoneza pe undeva, ca eu în engleza nu am găsit nicăieri. Sigur, e o curiozitate mai mult, eu oricum am dat comanda, dar mie ciuda ca n-am luat ruleta cu mine la test drive.
Daca are cineva dintre posesori bunăvoință să-și măsoare drăguța, multumesc. Daca nu, ma duc din nou la dealer și masor.
3 luni cat aștept ce sa fac? Doar citesc manualul?...

Si eu sunt in aceeasi situatie, cu asteptatul... pana in noiembrie.

As citi si eu manualul dar nu-l am. Tu l-ai cerut la dealer?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline georgeek

« Răspuns #951 : 31.Aug.2015, 03:22:05 p.m. »
Ai răspuns pe PM
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline newah

« Răspuns #952 : 31.Aug.2015, 08:42:23 p.m. »
test ptr familisti cu copii mici

Offline danyepz

« Răspuns #953 : 31.Aug.2015, 11:30:31 p.m. »
Revin cu o parere expusa de un amic cu care am povestit de testul facut ieri cu vitara. El a schimbat mai multe masini diesel si benzina in ultimii 5 ani si discutia a fost mai mult despre cum se simte cuplul diesel fata de benzina si cum il folosesti la depasiri.

Per total concluzia ar fi ca in cazul benzinei, chiar daca nu se simte chiar la fel acceleratia (nu la fel de brutal), nu inseamna ca nu trage bine, daca treapta e selectata corect pana la urma reprizele sunt cam aceleasi (masurate in secunde de la 0-100 sau mai ales 80-120 pentru depasiri).
Diferenta e ca la diesel accelerezi imediat si schimbi viteza dupa ce esti in depasire si ai luat deja viteza deoarece a crescut turatia, pe cand la benzina schimbi inainte si preselectezi viteza corecta dupa care toata depasirea merge in aceeasi treapta de viteza. Oarecum e mai safe la benzina, faci schimbarea inainte si nu cand esti in paralel cu masina depasita ca la diesel, in sensul ca iei mana de pe volan si faci schimbarea in momentul ala, daca apare ceva neprevazut e mai greu sa reactionezi tu fiind cu o mana pe volan, una pe schimbator si ambreiajul apasat.

Opinia mi se pare plauzibila, feelingul e diferit dar o benzinara turata corect poate fi mai ok in depasiri decat un diesel.

Daca ne uitam pe fisa tehnica vom vedea ca demarajul 0-100 este identic si la benzina si la diesel...feelingul este insa diferit cuplul făcând diferenta in favoarea celei pe motorina.
Insa puse una langa alta si alergate la fel de tare vor ajunge amandoua la fel din punctul A in punctul B...același lucru si in cazul celor 4x4 cu buton sport si cele fara acest buton peste 400 de metri vor fi tot la egalitate.
  • Swift 1.2 2019

Offline newah

« Răspuns #954 : 02.Sep.2015, 07:14:53 p.m. »
sper sa dau o veste buna unui doritor de Vitara 2015 aflat ca si mine in asteptare pana la livrarea mult asteptatei masini.
Am fost astazi la Autonet Giulesti pentru a vedea o masina Vitara spirit 1.6 benzina Allgrip Spirit culoare portocaliu cu alb.
Se vinde cu voucher rabla la o oferta de pret super, as fi luat-o eu insa nu sunt fan al culorii portocalii (cred ca mi-a ramas pe creier asocierea cu fosta Alianta DA si mi-a dat pe nas culoarea cat au fost la guvernare ;)
Daca se intampla sa fie vreun coleg interesat de model si culoare il poate suna direct pe dl Mihai Vecinu iar in ce priveste oferta cu siguranta va fi una excelenta (vorbesc din propria experienta)

Bafta multa doritorilor!

Offline magicoolje

« Răspuns #955 : 02.Sep.2015, 07:49:18 p.m. »
Plusez cu discutia de ieri cu Radacini Bucuresti pentru automata Spirit benzina:

Buna ziua!

Livrere sfarsitul lunii Septembrie:

- turquoise

Livrare sfarsitul lunii Octombrie :

- orange/alb, turquoise/Negru , turquoise/alb

Livrare sfarsitul lunii Noiembrie:

- argintiu, galactic , negru

Pentru cei interesati!

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline newah

« Răspuns #956 : 02.Sep.2015, 07:54:18 p.m. »
super vesti, se apropie si ale noastre cat de curand! pana atunci asteptam vesti de la posesorii actuali de automate ca deocamdata, desi s-au vandut din stocuri vreo 4 nimeni nu sufla o vorba :)

bafta multa la cautari!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #957 : 02.Sep.2015, 08:01:07 p.m. »
Daca ne uitam pe fisa tehnica vom vedea ca demarajul 0-100 este identic si la benzina si la diesel...puse una langa alta si alergate la fel de tare vor ajunge amandoua la fel din punctul A in punctul B...
Diferenta (una dintre ele) o va face timpii de accelerare 60-100 sau 80-120km/h. Acesti timpi iti pot da (sau nu) siguranta la efectuarea depasirilor. Sunt curios cum se compara cele doau motoare la caracteristicile de accelerare mentionate.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Maruk87

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
    • Bucuresti
« Răspuns #958 : 03.Sep.2015, 10:15:48 a.m. »
sper sa dau o veste buna unui doritor de Vitara 2015 aflat ca si mine in asteptare pana la livrarea mult asteptatei masini.
Am fost astazi la Autonet Giulesti pentru a vedea o masina Vitara spirit 1.6 benzina Allgrip Spirit culoare portocaliu cu alb.
Se vinde cu voucher rabla la o oferta de pret super, as fi luat-o eu insa nu sunt fan al culorii portocalii (cred ca mi-a ramas pe creier asocierea cu fosta Alianta DA si mi-a dat pe nas culoarea cat au fost la guvernare ;)
Daca se intampla sa fie vreun coleg interesat de model si culoare il poate suna direct pe dl Mihai Vecinu iar in ce priveste oferta cu siguranta va fi una excelenta (vorbesc din propria experienta)

Bafta multa doritorilor!
La ce pret era masina in cauza?
  • Opel corsa d

Offline Mesmer

« Răspuns #959 : 03.Sep.2015, 10:35:26 a.m. »
Se pare ca garda la sol este influentata de unele dotari:

In filmulet cred ca este vorba de pachetul rugged, iar garda la sol devine 15 cm :(

https://youtu.be/FJjDnm6SQRE?t=2m57s