Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline editorial urban

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Vitara Passion 1.6
    • Bucuresti
Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1890 : 22.Sep.2017, 03:49:51 p.m. »
Mersi. Incep sa-i dau de capat, si la forum si la masina.
  • Suzuki Vitara

Offline enicky

« Răspuns #1891 : 22.Sep.2017, 09:53:30 p.m. »
Bună ziua. Din start vă spun că nu știu cum să trec problema pe care o am într,un topic sau altul. Sunt un Pasionat de 2 luni și am întâmpinat o problemă(generală): am gasit bara față zgâriata pe o suprafață de 2 cm pătrați. Întrebarea: aveti idee de cost reparație, recomandari pentru rezolvare? Multumesc
    Sa incerc sa te ajut ca vad ca nu s-a "deranjat" nimeni :
  1. In topicul a carei problema vrei s-o transferi te duci pe postarea care "prinde" subiectul si apesi pe "citat". "Perii" putin citatul respectiv(adica mai stergi din el) si-l selectezi, apoi dai "copy".Anulezi "tentativa" de raspuns(clic pe sageata colt stanga) si cauti topicul preferat la "cauta". Dupa ce l-ai gasit apesi la ultima postare pe "raspunde", se deschide casuta unde vei raspunde si dai "paste". Va apare citatul din topicul de unde ai copiat citatul, apoi scrii si tu ce ai de raspuns. Si gata transferul. Eu asa fac.
  2. Zgaraietura pe bara, daca a dat de "negru" trebuie revopsita cu kitul de retus sau la service-kitul nu e grozav, cam difera nuanta, dar daca nu e prea vizibila zona, merge. Daca nu e "negru" poate ajuta un polish.
  3. Consumul de 8-8,5 este un consum normal de oras aglomerat(Bucuresti, de ex.), la fel am si eu.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cydul79

« Răspuns #1892 : 27.Sep.2017, 10:46:29 p.m. »
Bună ziua. Din start vă spun că nu știu cum să trec problema pe care o am într,un topic sau altul. Sunt un Pasionat de 2 luni și am întâmpinat o problemă(generală): am gasit bara față zgâriata pe o suprafață de 2 cm pătrați. Întrebarea: aveti idee de cost reparație, recomandari pentru rezolvare? Multumesc
Salut. Poate e de ajutor ce am aflat eu. Am cool white pearl si ceva zgarieturi si voiam un creion corector la nuanta. Am trecut pe la un laborator de vopsele auto. Cand au introdus codul au spus ca nu are nici o treaba creionul deci probabil nici kit ul vandul de reprezentanta. Vopseaua ar fi data in doua straturi diferite iar solutia lor a fost doua spray uri cu fiecare strat apoi lac. Prea mare bataia de cap asa ca probabil mai adun ceva zgarieturi si o rezolv pe casco. Si pentru spoiler ul fata de plastic, revopsit total  la vopsitorie ar fi 400 ron din cate am intrebat eu.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

Offline jodko

« Răspuns #1893 : 15.Dec.2017, 01:19:33 p.m. »
Urmaresc sa cumpar Vitara in 2018 prin martie-aprilie. Nu o sa dispun de mai mult de 16000-16500. Din cate m-am orientat eu 1.6 benzina passion allgrip ar fi cea mai buna in banii mei. Am inteles ca nu ar avea cotiera, senzori si keyless enter and go. Se pot pune in timp? Cand o sa mai dispun de niste banuti? Sau oare as putea obtine spirit undeva pe la 17k?
  • Vitara S MT

Offline wolfin

« Răspuns #1894 : 15.Dec.2017, 01:44:07 p.m. »
@jodko pai cotiera o primesti gratuit daca o ceri. sper pt tine sa prinzi si rotile de iarna..tot gratuit...scuturile...rezerva...cere..negociaza

senzori parcare se pot pune...dar ai camera..deci ...neinteresant

fara cheie...nu.

salut :) si incepe cu http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6873.0
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Daniel42

« Răspuns #1895 : 15.Dec.2017, 05:58:42 p.m. »
Salut jodko . De ce nu intri pe site-ul Suzuki si acolo le compari fain pe ambele versiuni ? Parca sa zic ca , exista mai multe lipsuri pe versiunea Passion : Adaptive Cruise Control , Radar Brake System ( astea doua destul de scumpe pe alte masini ) , cotiera si  inca ceva maruntisuri .  :-? Passion 2WD-15000 , 4WD-16650 euro ; Spirit 2WD-17000 , 4WD- 18650euro astea fiind preturile oficiale pe site .  Apoi daca tot iti cumperi SUV , inseamna ca trebuie neaparat 4WD sau all grip cum ai spun ei . :) Nu te lua dupa doamne sau alti prieteni ca nu iti trebuie 4x4 ca , dupa aceea o sa-ti para rau ca si mine cu Suza SX4 . :)

• Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline KiddemRaz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #1896 : 15.Dec.2017, 06:18:08 p.m. »
Salutare!
Va urmaresc de ceva timp, dar este prima oara cand postez.
Sunt in aceeasi situatie cu userul jodko, doar ca eu urmaresc achizitia unui Vitara anul viitor, prin luna iunie. Am ajuns la concluzia ca varianta Passion Allgrip este in best buy in categoria aceasta de pret. As fi vrut sa aleg Spirit, insa nu pot face efortul financiar.

@Daniel42 Vitara Passion Allgrip are si ACC si RBS. Doar de pe Passion 2wd lipsesc aceste optiuni. Eu mi-as fi dorit de pe Spirit in special farurile. Am inteles ca cele cu halogen nu ar fi chiar stralucite.
  • Renault Clio

Offline Daniel42

« Răspuns #1897 : 15.Dec.2017, 06:26:55 p.m. »
 Corecta sesizarea , acum am vazut si eu aspectul pe site-ul oficial . Nu am fost atent initial la treaba asta . Intradevar Passionul 4x4 are cele mentionate si are si pret bun . Apoi bafta la cumparaturi pentru la anul dar , poate apar si  ceva promotii pina atunci . :good: Nu de alta dar a trecut ceva timp de la lansarea produsului si se cade sa ne dea si noua un imbold la investitii . :)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline enicky

« Răspuns #1898 : 15.Dec.2017, 11:47:48 p.m. »
Salutare!
Va urmaresc de ceva timp, dar este prima oara cand postez.
   Bine ai venit @KiddemRaz !
  Asa este, Passion este varianta optima pret/dotari, dar personal as fi renuntat la RBS sa zicem, in favoarea farurilor cu led. Combinatia lupe+halogen este buna pentru soferii de pe contrasens dar "oarba" pentru posesor. Iar la conditiile de trafic nocturn din Romania, o lumina buna este imperios necesara. Cine spune altceva se minte pe el insusi. Eu am rezolvat-o cu xenon. Ceva mai scump, se poate monta si led.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tanase Sabin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Bistrița
« Răspuns #1899 : 03.Mar.2018, 09:09:33 p.m. »
Buna seara posesori de japoneze ,  mă numesc Sabin , Binbi pentru prieteni , și azi am reușit să fac primul drive test cu Vitara model 2018.  Deoarece am achitat deja partial  mașina aștept să fie livrată la sfârșitul lunii aprilie , îmi ,,omor,,  așteptarea urmărindu-va pe voi.Promit sa pun și poze cu ,, Suzu San ,, așa am hotărât să-i spunem .Prima mea impresie de pe bancheta din spate e că parcă cam face gălăgie , se aude bine motorul înăuntru cel puțin la mașina de test , apoi parca simți bine fiecare denivelare la trecerea peste ea cu putință viteza , pare destul de ,,aspră,, . Eu nu conduc , de accea nu mă pot pronunța asupra modului în care se ,,simte,, la comenzi . Una peste alta e oricum un plus fata de ,, solnița,,  SOLENZA pe care o avem acum 😎, și care va fi sacrificată in programul rabla . Scuze pentru deranj și promit daca nu deranjez sa vin și cu întrebări din partea ,, copilotului,,
 ;)
  • Suzuki Vitara