Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1880 : 02.Sep.2017, 09:47:20 p.m. »
    Senzatia o am si eu cand conduce sotia, care evident conduce mai delicat.Dar daca denivalarile sunt in jurul a 5cm, sa mergi cu viteza mai mare,  In aceasta situatie rotitile trec pe deasupra denivelarilor, in cabina resimtindu-se doar sonor, nu si fizic. Eu am testat si cel putin gurile de canal doar se aud.
   Iar volanul nu mi s-a parut o problema, cert e ca nu prea iau curbele cu 5km/h. Uneori mai trebuie ajutat, dar mai rar.
    Testeaza!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ovidiu68

« Răspuns #1881 : 02.Sep.2017, 10:56:09 p.m. »
ma refeream la viraje, de ex, de 90grade pe stradutele in jurul casei mele, unde se merge cu 10-15 km/h, volanul nu revine decit partial, daca nu ajut masina se duce in gardul de pe margine...
Nu am mai avut nici o masina la care sa se intimple asa ceva.
Chiar si la viteze mai mari, 60-70 km/ora volanul nu are acea reactie de revenire, ramine pe schimbarea de directie...este foarte suparator...
O sa incerc sa conduc una a unui vecin sa vad daca e la fel...
  • vitara passion 2x4

Offline toma

« Răspuns #1882 : 02.Sep.2017, 11:15:22 p.m. »
Nu fac toate asa. Daca nici la viteza nu revine singur e cazul sa o verifici in service.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Symkain

« Răspuns #1883 : 06.Sep.2017, 10:10:39 p.m. »
Salutare! Ma intereseaza si pe mine daca la o echipare Passion Allgrip ai de ales pachet Urban sau Rugged? M-am uitat pe site la asa zis-ul configurator (pe bune, Suzuki Ro, pana si Dacia are configurator mai bun) si la 2-tone scrie pretul...dar la pachetele astea scrie simplu "Optional" Care e faza? E inclus in pretul masinii (ma indoiesc) sau platesti separat pt el? Si daca platesti, de ce naiba nu scrie pretul ca la vopsea 2-tone ?
Vreunul dintre voi care a luat pachetul Rugged poate sa ma lamureasca si pe mine cat costa? De asemeni, alb e singura optiune de vopsea care nu costa in plus? Ihhh...deci clar trebuie sa mai pun si....400 euro?....la calcul.
P.S. Imi cer scuze daca s-a mai intrebat. De cautat am cautat, dar am gasit ba 680 euro ba 860 euro (ciudata coincidenta....si da, am verificat...erau asociate cu euro ambele valori).
  • Vitara 1.6 benzina Allgrip Passion MT

Offline enicky

« Răspuns #1884 : 06.Sep.2017, 10:34:08 p.m. »
   Cred ca n-am auzit pe nimeni vorbind de aceste pachete, dar consider ca cel mai bine e sa dai telefon la un dealer. El e cel mai in masura sa stie, mai ales ca preturile se mai pot si schimba intre timp. Nu e o rusine sa intrebi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mariusl82

« Răspuns #1885 : 06.Sep.2017, 10:48:48 p.m. »
Pai le gasesti separat ca pret pe site,acum in functie de combinatie poti negocia cam asa:fie discount la piese,fie la manopera.Dar atentie unde le montezi,de ex la eleron se gaureste hayonul...
Daca decizi sa le montezi tu...scapi niste bani,ele vin cu manuale foarte explicite si gasesti pe youtoube zeci de filmulete cum sa le montezi.
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline editorial urban

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Vitara Passion 1.6
    • Bucuresti
« Răspuns #1886 : 20.Sep.2017, 12:26:42 p.m. »
Bună ziua. Din start vă spun că nu știu cum să trec problema pe care o am într,un topic sau altul. Sunt un Pasionat de 2 luni și am întâmpinat o problemă(generală): am gasit bara față zgâriata pe o suprafață de 2 cm pătrați. Întrebarea: aveti idee de cost reparație, recomandari pentru rezolvare? Multumesc
  • Suzuki Vitara

Offline ASZ

« Răspuns #1887 : 20.Sep.2017, 12:38:18 p.m. »
Unii colegi si-au cumparat kit de reparatie de la reprezentanta (kitul contine vopsea + lac), insa rezultatele nu au fost pe masura investitiei.
Cel mai bine va iesi la revopsirea barei (poate pe Casco ?), insa probabil ca ar fi mai bine sa astepti iesirea din iarna si apoi sa o refaci (de la pietrisul aruncat pe soselele, se mai pot strange astfel de probleme cu bara)

Offline editorial urban

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Vitara Passion 1.6
    • Bucuresti
« Răspuns #1888 : 20.Sep.2017, 03:12:01 p.m. »
Mersi. Mai am o curiozitate: cum scoti consumul ăla mic că eu fără 8, 8.4 in oras, nu cunosc alte valori
  • Suzuki Vitara

Offline toma

« Răspuns #1889 : 20.Sep.2017, 03:38:22 p.m. »
@editorial urban  In primul rand bine ai venit pe forum.

Mergi doar noaptea si accelerezi fooarte lin  ;)

Consumul in oras are legatura cu orele si traseul folosit. Prin urmare consumul unui coleg care merge pe un traseu mai liber si in afara orelor cu trafic intens va diferi mult de consumul altcuiva care are un traseu aglomerat si la orele de cosmar.

Nu in ultimul rand iti sugerez sa incepi sa rasfoiesti forumul (macar zona NEW VITARA) in cautarea topicurilor care acopera subiectele care te intereseaza.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain