Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340203 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1270 : 20.Ian.2016, 10:06:39 a.m. »
@newah, si eu am exact aceeasi masina ca si tine, mai putin cateva accesorii.

Pot sa spun, fara sa exagerez ca experienta Suzuki (cel putin pana acum, adica in doua luni), mi-a adus mie, dar si sotiei (care o conduce ceva mai mult ca mine), mai multe satisfactii decat am avut in ultimii 3 ani conducand Toyota Avensis, care venea dupa 7 ani de Dacia Logan.

Nu stiu cum sa-mi explic nefericirea voastra decat ati avut ghinion sa primiti un exemplar cu probleme, ori asteptarile voastre sunt atat de mari, incat modelul asta nu raspunde exigentelor voastre.

Tu vorbesti de "gargauni", iar aici pe forum nu cred ca e cineva calificat sa tii scoata  :D.

Ofera-ti timp sa (re)descoperi placerea condusului si ai sa (re)descoperi singur argumentele pro. Si nu mai da atentie la toate nimicurile.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline AT

« Răspuns #1271 : 20.Ian.2016, 10:22:52 a.m. »
Pai lucrurile rele ar trebui sa se vada in primul an de functionare. Cu regret am sesizat si eu treaba asta cu agatatul la schimbatorul de viteze. Cam dupa 2000 de km a inceput, mai ales cand bagam in marsarier. Azi mi s-a intamplat ca de la stop sa am probleme cu 1-a
Deja nu e OK. La inceput am crezut ca e si din vina mea, uneori cand sunt mai grabit mi se intampla sa mai bruschez schimbatorul, am si antecedente, mi s-a rupt cablul de timonerie de 2 ori in interval de 7-8 ani la masina precedenta. Dar vazand ca si altii pe aici au aceleasi probleme...  :(

Iata o informatie mai veche - postata aici pe site de @suzuka - este vorba de rezolvarea problemei cutiei de viteze dar la Swift.
Poate cutia manuala de pe New Vitara este aceeasi si sper sa fie de ajutor aceasta informatie: 
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=618.msg68634#msg68634

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

« Răspuns #1272 : 20.Ian.2016, 11:20:25 a.m. »
    La schimbarea vitezelor am observat la Vitara ca, spre deosebire de alte masini, nu-i "place" trecerea  direct dela  a1a la a2a, dela a3a la a4a. Cand am facut trecerea direct si rapid simteam ca agata, daca ma duc in punctul mort si apoi in vit. urmatoare, intra f. ok fara sa agate.
    Colegul care a luat lampa pt. porbagaj, detaliaza putin: de unde ai luat-o, cine a montat-o. etc. (eu sunt in Bucuresti).Multumesc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline AT

« Răspuns #1273 : 20.Ian.2016, 11:36:59 a.m. »
Da,  insa am vazut ca sunt persoane carora cutia de viteza le agata semnificativ intr-o anumita viteza.

Sau si mai problematic, de cele mai multe ori nu le intra in marsarier, trebuind fie sa apese inca o data ambreiajul
sau sa introduca levierul intr-o alta viteza apoi sa reintroduca din nou in marsarier, situatie care poate insemna in
afara de enervare si cateva secunde in plus, secunde care pot fi vitale in anumite situatii...intoarcerea pe un drum
ingust foarte circulat.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline danyepz

« Răspuns #1274 : 20.Ian.2016, 04:34:55 p.m. »
Din experienta proprie si cu alte modele suzuki,toate prezinta acest mic incovenient....o pui pe neutru mai apesi o data ambreiajul si gata...de cazut nu cade,suzuki nu o sa aibe nu stiu ce optiuni de confort sau plastice de calitate insa vor fi niste masini corecte exact cum spune @lucianer.
  • Swift 1.2 2019

Offline sirsefu

« Răspuns #1275 : 20.Ian.2016, 06:41:18 p.m. »

Colegul care a luat lampa pt. porbagaj, detaliaza putin: de unde ai luat-o, cine a montat-o. etc. (eu sunt in Bucuresti).Multumesc.
[/quote]

lampa am luat-o de la suzuki hinode tg mures, pt scross. dar cred ca o gasesti la orice reprezentanta. ti-o comanda ca piesa de schimb. e bine ca e originala, ca se potriveste in lacasul dedicat din portbagaj.
instalarea au facut-o in reprezentanta inainte de predarea masinii, au chemat o firma partenera ce se ocupa cu instalarea de alarme auto, gps uri etc. mi-au instalat mai multe: sistemul infotainment si camera de marsarier.
am ales asa pentru a nu avea discutii privind garantia in caz de probleme.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: enicky

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #1276 : 20.Ian.2016, 10:23:35 p.m. »
Eu nu am problema asta, dar cand am fost la revizia de 1000km zicea tipul de la service de "alinierea" la schimbator.
Era cineva cu o Vitara si nu ii intra in treapta 1, a venit la service si i-au rezolvat-o rapid.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline wolfin

« Răspuns #1277 : 26.Ian.2016, 05:13:09 p.m. »
salut,
cu rezerva ca ma repet..are cineva idee daca geamurile sunt cu protectie uv?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Lerua07

« Răspuns #1278 : 26.Ian.2016, 05:45:30 p.m. »
NU sunt !!! :-((
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Lerua07

« Răspuns #1279 : 26.Ian.2016, 05:47:19 p.m. »
Dar au protectie contra vantului, gazelor si ploii !!!!!  =))
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !