Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340203 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1260 : 18.Ian.2016, 10:13:20 p.m. »
-masina de 15800 Euro si nu are lampa in portbagaj. A trebui sa montez eu o lumina cu LED-uri, din aceea autoadeziva....
Ce fel de lampa, de unde ai alimentat-o, se aprinde/stinge singura cand deschizi/inchizi haionul?

Citat din: daleputley
-intra putin mai greu in viteza a 3-a, parca agata putin, dar cred ca nu e o problema reala.
Mai agata? Si la mine facea asa la inceput, dar se pare ca s-a rodat.

Pe langa intrebari, ti-as sugera sa te inscrii in lista de recensamant de aici
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline sirsefu

« Răspuns #1261 : 19.Ian.2016, 12:19:16 a.m. »
@yeti - eu am cumparat kitul lampa cu priza de 12v de la dealer. parca era vreo 150 ron. au tras fir din fata, ziceau ca sunt cam subtiri firele existente. priza au instalat-o sa mearga continuu, fara contact (pt lazi frigorifice). lampa, in schimb, cred ca au legat-o si de contactul la deschiderea haionului.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
« Ultima Modificare: 19.Ian.2016, 12:20:48 a.m. de sirsefu »

Offline daleputley

« Răspuns #1262 : 19.Ian.2016, 08:34:54 p.m. »
Ce fel de lampa, de unde ai alimentat-o, se aprinde/stinge singura cand deschizi/inchizi haionul?
Mai agata? Si la mine facea asa la inceput, dar se pare ca s-a rodat.

Pe langa intrebari, ti-as sugera sa te inscrii in lista de recensamant de aici

Era o lampa cu led si autoadeziv, care s-a dezlipit dupa doua zile de vara.
Deocamdata tin o lanterna la indemana. :) Cred ca o sa imi iau de la dealer kitul cu priza, daca e doar 150 ron.
Shimbatorul parca nu mai agata asa tare, sau m-am obisnuit eu cu el, cert este ca inca nu schimb vitezele asa de rapid si precis ca la Clio. Dar nu ma deranjeaza, am trecut intr-o zona mai calma cu condusul.   
  • Vitara 2015 Cool, 1.4 benzina, AllGrip

Offline newah

« Răspuns #1263 : 19.Ian.2016, 09:48:42 p.m. »
... m-am obisnuit eu cu el, cert este ca inca nu schimb vitezele asa de rapid si precis ca la Clio. Dar nu ma deranjeaza, am trecut intr-o zona mai calma cu condusul.

pana la urma asta ne asteapta pe toti posesorii de Vitara: ne obisnuim cu lipsa de calitate, functionarea ciudata, lasam de la noi si ramanem cu ideea ca pana acum, noi eram aia anormalii :)
Incep sa inteleg "fenomenul" posesorului de Suzuki prea "obisnuit" cu masina ca sa ii vada vreun defect, ca de " Suzuki, the way of life"
Pacat doar ca doare cand citesc mesaje ca ale tale si imi aduc aminte de mine si  nu numai....

The following users thanked this post: Marci

Offline magicoolje

« Răspuns #1264 : 19.Ian.2016, 11:10:57 p.m. »
E doar in mintea ta Newah. Suzuki e.... bun. Trebuie noi sa ne obisnuim cu the way of life :))

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1265 : 19.Ian.2016, 11:16:13 p.m. »
scuze de off-topic, dar nu ma pot abtine...   :-))   puteam sa jur ca primul raspuns la postul lui @Newah vine de la @magicoolje 

Offline newah

« Răspuns #1266 : 20.Ian.2016, 06:48:21 a.m. »
oricine poate sa ma contrazica cu argumente corecte si pertinente, poate imi ies si mie gargaunii din cap  =))

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #1267 : 20.Ian.2016, 07:34:36 a.m. »
Eu va doresc sa depasiti 5-8 ani de folosinta si sa fiti multumiti de ele ca v-au dus pe unde a fost nevoie si nu a-ti stat cu ele prin service pentru tot felul de kkt-uri.
Go Terios!!!:)

Offline ariciul

« Răspuns #1268 : 20.Ian.2016, 09:47:08 a.m. »
Pai lucrurile rele ar trebui sa se vada in primul an de functionare. Cu regret am sesizat si eu treaba asta cu agatatul la schimbatorul de viteze. Cam dupa 2000 de km a inceput, mai ales cand bagam in marsarier. Azi mi s-a intamplat ca de la stop sa am probleme cu 1-a
Deja nu e OK. La inceput am crezut ca e si din vina mea, uneori cand sunt mai grabit mi se intampla sa mai bruschez schimbatorul, am si antecedente, mi s-a rupt cablul de timonerie de 2 ori in interval de 7-8 ani la masina precedenta. Dar vazand ca si altii pe aici au aceleasi probleme...  :(
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1269 : 20.Ian.2016, 09:57:20 a.m. »
La marsarier e problema nesincronizarii uneori. N-ai ce-în face. Intr-a I-a și mie îmi face probleme câteodată, atunci plec cu a II-a.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice