0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Sa nu cadem in plasa celor care si-au inchipuit ca Vitara e vreo minune a tehnicii auto la un pret acccesibil pentru ca mai apoi sa ajunga sa-si puna cenusa in cap pe forum ca are consum mare, plastice tari si casante , tabla subtire, ingheata pe interior, intra apa, nu se inchid usile si per ansamblu nu se compara cu un Audi...
Articolul la care facea referire @shpeedy incepe asa :"Anul 2015 i-a aparținut, ca de obicei, mărcii Dacia..." , daca citeai nu mai ziceai ca n-ai vazut taxi Duster. Iar daca tu compari Audi cu Vitara sau Duster, eu iti propun sa te gandesti in ce situatie te afli si sa nu mai scri despre masini !! Marca Audi este o clasa de lux iar Vitara(Duster) sunt intr-o clasa total diferita : SUV (low cost). Dar probabil esti unul din cei care nu au ochi decat pt. : Audi, BMW si WV. Dar probabil ca n-ai nicio masina ca n-am vazut ceva la semnatura. Iar daca ai Suzuki....nu stiu cum ai cazut in plasa mai sus mentionata ?!! Si evident daca nu ai, n-o sa-ti iei, din acelasi motiv. Sunt destule cazane negre cu tabla tare si plastic moale pe care scrie audi la Autovit, ai de unde alege ! Nu-ti "arunca" banii pe o masina de 5(cinci)stele ca Vitara !! Nu te deranja sa-mi mai raspunzi. Eu am inchis subiectul.
127 de pagini in limba franceza. Pentru cei care mai au dubii Pentru cei care considera motorul pe benzina aspirat prea mic:..... (confort, ergonomie, maniabilité, tenue de route et agrément moteur, qui bien qu'il soit plutôt souple et linéaire, sait parfaitement montrer les crocs lorsque cela est nécessaire, il faut juste savoir jouer avec la boite de vitesse)Ce we j’ai mis à l’épreuve le système AllGrip en manœuvrant avec une remorque chargée de bois, Résultat : de bonnes traces de roues mais aucune trace d’herbe arrachée par du patinage,