Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340199 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1300 : 07.Feb.2016, 08:28:08 p.m. »

Sa nu cadem in plasa celor care si-au inchipuit ca Vitara e vreo minune a tehnicii auto la un pret acccesibil pentru ca mai apoi sa ajunga sa-si puna cenusa in cap pe forum ca are consum mare, plastice tari si casante , tabla subtire, ingheata pe interior, intra apa, nu se inchid usile si per ansamblu nu se compara cu un Audi...
               Articolul la care facea referire @shpeedy incepe asa :"Anul 2015 i-a aparținut, ca de obicei, mărcii Dacia..." , daca citeai nu mai ziceai ca n-ai vazut taxi Duster.
               Iar daca tu compari Audi cu Vitara sau Duster, eu iti propun sa te gandesti in ce situatie te afli si sa nu mai scri despre masini !! Marca Audi este o clasa de lux iar Vitara(Duster) sunt intr-o clasa total diferita : SUV (low cost). Dar probabil esti unul din cei care nu au ochi decat pt. : Audi, BMW si WV. Dar probabil ca n-ai nicio masina ca n-am vazut ceva la semnatura.
       Iar daca ai Suzuki....nu stiu cum ai cazut in plasa mai sus mentionata ?!! Si evident daca nu ai, n-o sa-ti iei, din acelasi motiv. Sunt destule cazane negre cu tabla tare si plastic moale pe care scrie audi la Autovit, ai de unde alege !
        Nu-ti "arunca" banii pe o masina de 5(cinci)stele ca Vitara !!
        Nu te deranja sa-mi mai raspunzi. Eu am inchis subiectul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1301 : 07.Feb.2016, 08:58:51 p.m. »
@enicky: mai usor cu pianul pe scari...

Chiar nu am invatat ca tonul face muzica, indiferent de concluziile - mai mult sau mai putin valide - trase?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline TVS

« Răspuns #1302 : 09.Feb.2016, 07:44:25 p.m. »
Am gasit acest nou filmuleț in care se vede o Broșura cu accesoriile pt Japonia . Mi-as dori ledurile din portiere , Ca la AUDI, vorba unui fost  :-)) dar nu cred ca le vom găsi in România
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline marcone

« Răspuns #1303 : 09.Feb.2016, 08:26:27 p.m. »
               Articolul la care facea referire @shpeedy incepe asa :"Anul 2015 i-a aparținut, ca de obicei, mărcii Dacia..." , daca citeai nu mai ziceai ca n-ai vazut taxi Duster.
               Iar daca tu compari Audi cu Vitara sau Duster, eu iti propun sa te gandesti in ce situatie te afli si sa nu mai scri despre masini !! Marca Audi este o clasa de lux iar Vitara(Duster) sunt intr-o clasa total diferita : SUV (low cost). Dar probabil esti unul din cei care nu au ochi decat pt. : Audi, BMW si WV. Dar probabil ca n-ai nicio masina ca n-am vazut ceva la semnatura.
       Iar daca ai Suzuki....nu stiu cum ai cazut in plasa mai sus mentionata ?!! Si evident daca nu ai, n-o sa-ti iei, din acelasi motiv. Sunt destule cazane negre cu tabla tare si plastic moale pe care scrie audi la Autovit, ai de unde alege !
        Nu-ti "arunca" banii pe o masina de 5(cinci)stele ca Vitara !!
        Nu te deranja sa-mi mai raspunzi. Eu am inchis subiectul.

Nu pot asimila nimic din ce ai scris tu aici ca avand vreo legatura cu mesajul postat de mine anterior deci la ce rapsuns "nu" te astepti tu, eu clar nu-l pot da.
« Ultima Modificare: 09.Feb.2016, 08:29:03 p.m. de marcone »

Offline Lerua07

« Răspuns #1304 : 14.Feb.2016, 10:57:12 p.m. »
Unii deja au inceput sa le capaceasca si pe lanoi/  =(( . Cat de curand vor apare si epave pe la dezmembrari  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #1305 : 15.Feb.2016, 12:22:46 a.m. »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline zongor

« Răspuns #1306 : 17.Feb.2016, 07:09:08 p.m. »
127 de pagini in limba franceza. Pentru cei care mai au dubii :)
http://www.forum-auto.com/marques/Suzuki/sujet2076-4410.htm

Pentru cei care considera motorul pe benzina aspirat prea mic:

C'est donc en compagnie de madame (une commerciale de profession avec des semelles en plomb renforcé et accro au turbo diesel) que j'ai essayé la voiture et contre toute attente (surtout de sa part !!!), on a tout de suite été emballé par tous les aspects du vitara (confort, ergonomie, maniabilité, tenue de route et agrément moteur, qui bien qu'il soit plutôt souple et linéaire, sait parfaitement montrer les crocs lorsque cela est nécessaire, il faut juste savoir jouer avec la boite de vitesse).

Si pentru cei care cred ca daca nu e asfalt ai neaparat nevoie de reductor, garda la sol 25 cm si ancelope A/T:

Ce we j’ai mis à l’épreuve le système AllGrip en manœuvrant avec une remorque chargée de bois, sous la pluie, dans un terrain en herbe détrempé et en pente, avec des pneus M+S, et en restant (exprès) en mode Auto.
Résultat : de bonnes traces de roues mais aucune trace d’herbe arrachée par du patinage, ce qui veut dire que le système réagit vraiment très vite.
Dans la même configuration avec mon vieux Gd Vitara craboté j’avais des traces de ripages car la manœuvre nécessite des braquages importants.
Les « moins » par rapport à mon Gd Vitara « mazouté » pour ce genre d’épreuve : faible couple du moteur VVT et pas de vitesses lentes, donc c’est l’embrayage qui morfle …

The following users thanked this post: enicky

Offline corneliu.babiuc

« Răspuns #1307 : 23.Feb.2016, 07:50:48 p.m. »
In urma cu mai mult de o luna, scriam pe forum (nu imi mai gasesc postarea pentru ca a fost mutata) ca m-am suit in Vitara din showrom si ca m-am simtit ca avand un fes tras peste ochi, in sensul ca vizibilitatea in partea superioara mi-era ingreunata de plafonul prea jos.

Azi am fost la drive test, si as dori sa infirm acest lucru! Nu imi dau seama de unde diferenta aceasta, pentru ca am pozitionat scaunul in cea mai de jos pozitie, l-am mutat, am tras de volan. Singura diferenta intre masina din showroom si cea de drive test a fost echiparea: Cool vs Spirit, ambele 1.6 ALLGRIP.

Ei bine, in drive test n-am avut nicio clipa senzatia asta, iar pozitia la volan este f. confortabila pentru inaltimea mea (1.94), vizibilitatea buna!

Si inca o informatie care ar putea sa fie utila, in echiparea Luxus, din cauza trapei plafonul este mai jos cu 4 cm, asa mi-a zis dealerul si oarecum probat si de mine. M-am suit si intr-un Luxus si cu parul cam atingeam plafonul. Nu, nu sunt tuns punk  :)
  • Citroen Xsara

Offline enicky

« Răspuns #1308 : 23.Feb.2016, 09:20:14 p.m. »
127 de pagini in limba franceza. Pentru cei care mai au dubii :)
Pentru cei care considera motorul pe benzina aspirat prea mic:

..... (confort, ergonomie, maniabilité, tenue de route et agrément moteur, qui bien qu'il soit plutôt souple et linéaire, sait parfaitement montrer les crocs lorsque cela est nécessaire, il faut juste savoir jouer avec la boite de vitesse)

Ce we j’ai mis à l’épreuve le système AllGrip en manœuvrant avec une remorque chargée de bois,
Résultat : de bonnes traces de roues mais aucune trace d’herbe arrachée par du patinage,
             Era bine sa fii fost traduse aceste pasaje pt. unii colegi care tocmai criticau Vitara. Am spicuit cateva idei principale.  Multumesc @zongor ! :good:

Corneliu ma bucur ca ti-a placut !  :)
« Ultima Modificare: 23.Feb.2016, 09:22:35 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline corneliu.babiuc

« Răspuns #1309 : 23.Feb.2016, 10:17:06 p.m. »
Da, mi-a placut masina. Atat de mult incat este pe lista scurta de 2 castigatori. Daca ar fi sa aleg rational, ma aliniez la ce zice majoritatea: Vitara este best buy in acest moment. Daca ar fi sa aleg sentimental, am un alt preferat care m-ar costa cu vreo 3, 000 in plus. Si nu ar avea dotarile Vitarei, dintre care mi-ar lipsi camera de mansarier si ... nu stiu acum numele : pilotul automat adaptiv in functie de distanta fata de masina din fata.
  • Citroen Xsara