Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340199 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1320 : 24.Feb.2016, 12:15:26 a.m. »
@Maru  ia vezi ca te pacaleasc, pentru ca ei te pun sa o platesti acum cash si ti-o dau cand deja incepe rabla, adica ei nu pierd nimic. Practic ti-au socotit pretul luand in calcul si programul rabla fiindca pana te hotarasti si platesti + timpul de livrare, rabla va fi inceput deja!
Si atunci ia in calcul ce zice enicky si scoate vopseaua si alte optiuni la pret!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline mpamfil

« Răspuns #1321 : 24.Feb.2016, 12:16:32 a.m. »
Depinde de reprezentanta, dar avand in vedere numarul mare de doritor cam greu cu discounturile. Daca obtii culoarea e ok, daca mai primesti si ceva accesorii bonus deja e foarte bine.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline corneliu.babiuc

« Răspuns #1322 : 24.Feb.2016, 12:30:27 a.m. »
Aveti informatii ca rabla se va derula si in 2016?
  • Citroen Xsara

Offline sabint

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #1323 : 24.Feb.2016, 07:46:08 a.m. »

Da, mi-a placut masina. Atat de mult incat este pe lista scurta de 2 castigatori.

Care ar fi celalalt?

Offline sirsefu

« Răspuns #1324 : 24.Feb.2016, 07:58:42 a.m. »

Eu ti-as recomanda 4x4, in niciun caz 4x2. Mi se pare cel mai mare compromis sa iei SUV 4x2!!!!

@eniky - vitara ta e suv? de ce ar fi un asa mare compromis incat in nici un caz sa iei 4x2? dar nici intr-un caz...de cand ai luat masina cam in ce procent ti-a rulat 4x4 si in ce procent a rulat 4x2? care sunt drumurile parcurse incat ai simtit ca, fara 4x4 nu te-ai fi descurcat?
cred ca atat 4x4 sau 4x2 pot fi optiuni la fel de bune, in functie de nevoile reale ale fiecaruia

The following users thanked this post: PAR

Offline enicky

« Răspuns #1325 : 24.Feb.2016, 10:04:16 a.m. »
@eniky - vitara ta e suv?
               Eu asa zic : Un sport utility vehicle (expresie engleză cu traducerea: „vehicul sportiv-utilitar”), prescurtat SUV, este un autoturism ce îmbină spațiul util al unui break cu capacități pentru teren accidentat. Majoritatea SUV-urilor au o formă de break, compartimentele pentru pasageri și bagaje fiind combinate. SUV-urile mari au în general 3 rânduri de scaune și 7 locuri în total, iar cele mici au în general 5 locuri.
     Iar la intrebarea "cand sau cat folosesc functia 4x4" raspunsul meu (de fapt conceptia mea !) ar fii asa : Vitara are doua optiuni de care putem admite ca te-ai putea lipsi : 4x4 si functia SPORT ; dar daca  O SINGURA data pe an imi sunt utile si ma scot dintr-o situatie EXTREMA ( de genul zapada/noroi sau depasiri la limita in situatii neasteptate!) pentru mine e suficient. Cred ca sanatatea sau, de ce nu, chiar viata fac mai mult decat 2000e cat dau pt. aceasta optiune(4x4). Asta e gandirea mea, asa vad eu lucrurile ! Fiecare le vede in felul lui, dupa mintea lui, dupa experientele pe care le-a trait. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1326 : 24.Feb.2016, 10:19:51 a.m. »
Asa cum - in trecut - intai centurile de siguranta, apoi airbag-urile, ABS-ul si ESP-ul au fost sisteme de siguranta optionale pentru automobile, incet-incet si 4x4-ul poate fi vazut ca un sistem auxiliar de siguranta pentru automobil, pe care il achizitiona sau nu. La cat de mult s-au miniaturizat aceste sisteme, au ajuns sa devina uzuale si pe automobile din cele mai mici (in Japonia sunt destul de multe kei-cars cu tractiune integrala - Suzuki punea 4x4 inca de cu' 25 ani pe versiunea lui de Tico in 3 usi). Inclin sa cred ca - nu peste mult timp - 4x4 o sa devina standard pe modele din orice clasa, eventual o sa ajunga - cum sunt unele sisteme de acum - integrate in fiecare roata.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Maru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Timis
« Răspuns #1327 : 24.Feb.2016, 11:51:58 a.m. »
Multumesc de raspunsuri. Am vazut o intrebare daca e vorba de discount pt plata cash. Intradevar, dealerul asa mi-a prezentat-o: se achita acum valoarea totala si cash pt discount.
Despre 4x4 sunt perfect de acord ca e util in anumite situatii, mai ales ca e si sistemul cu franare radar tot numai pe 4x4. Insa nu stiu daca as reusi sa mai cresc bugetul, plus ca intradevar in 99% din drumurile pe care le fac nu o sa am nevoie. Imi doresc si eu, insa nu stiu daca pot sa "ma intind".
Sunt curios daca cineva a obtinut o oferta mai "consistenta" acum mai recent...
  • Golf

Offline sirsefu

« Răspuns #1328 : 24.Feb.2016, 08:04:11 p.m. »
@enicky - "suv-ul" tau are spatiu interior de marimea unui golf si un portbagaj de 375l. mergand pe logica asta, fiat panda, sandero stepway, vw cross-polo sunt tot suv-uri?  sau, de exemplu, daca se inalta la 18cm un opel corsa, va fi tot suv?

@shpeedy - pot sa nu am aceeasi opinie cu viitorul sistemului 4x4 pe toate masinile in viitor? adica sunt si acum multe masini premium, audi, bmw, jaguar, mercedes etc, berline sau compacte, de strada, la pret de un apartament, la care nu s-ar fi simtit diferenta de 2000-3000 de eur si totusi nu au pus inca in standard optiunea 4x4 si nici nu exista vreo tendinta sesizabila in directia asta. eu vad , mai degraba, perfectionarea continua a cutiilor automate si implementarea acestora in standard. si, probabil, a sistemelor preventive de franare

Offline magicoolje

« Răspuns #1329 : 24.Feb.2016, 08:11:28 p.m. »
Sa nu exageram... Golf 7 e mai mare :)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl