Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340243 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mesmer

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1040 : 13.Oct.2015, 03:02:46 p.m. »
Legat de inchiderea haionului sau a usii, s-ar putea sa se inchida greu din cauza ca masina este entasa la interior. Incearca sa inchizi haionul cu o usa deschisa, sa vezi ca nu mai sunt probleme.

Offline Cosmin09

« Răspuns #1041 : 13.Oct.2015, 03:11:17 p.m. »
- hayon-ul l-am trantit de 7 ori (nu e gluma) pana s-a inchis, de fiecare data din ce in ce mai puternic, pana la ultima incercare care mi-a amintit de Trabantul parintilor mei. [...] In timpul asta celelalte usi erau deschise; nu era de la ermetizarea excesiva. Ulterior am incercat cu usile spate, care si ele au necesitat 2-3 trantiri.

A mentionat ca nu e vorba de ermetizare... Usile erau deschise.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Lerua07

« Răspuns #1042 : 13.Oct.2015, 03:28:05 p.m. »
Cred ca este exagerata chestia cu trantitul usilor si haionului de 6-7 ori. La mine se inchid foarte usor din prima si "greierasii" lipsesc in totalitate !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline aleksanders

« Răspuns #1043 : 13.Oct.2015, 03:30:02 p.m. »
Inchiderea tine de cele 2 tampoane de cauciuc. Ele sunt reglate in fabrica la 20 de grade.... cand scoti masina afara la 30 sau 10 grade o zapacesti  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanus

« Răspuns #1044 : 13.Oct.2015, 06:34:54 p.m. »
" si sunt la fel de subtiri si miscatoare la palpare. Partea orizontala in culoare diferita nu sta chiar fix prinsa de restul bodrdului. La apasare se misca cu mici scancete de plastic nesatisfacut."

Mi se pare destul de exagerata descrierea asta,hai sa fim seriosi.Masina  nu are cele mai calitative materile(de aici si pretul de achizitie bun) dar mai avea putin si zicea ca scoate degetul afara din masina  prin plasticul asta.Din cate inteleg urmeaza si partea a doua,testarea masinii si atunci sa te ti ca nu baga suta in 2 secunde :-)). Sa fim putin realisti.

Offline Lerua07

« Răspuns #1045 : 13.Oct.2015, 08:52:53 p.m. »

Probabil a pipait un Vitara si se gandea la un Bentley Bentayga  :-j
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1046 : 14.Oct.2015, 09:19:26 a.m. »
Colegul @Leutz şi-a prezentat impresiile, subiective desigur. Firesc să ai termen de comparaţie maşina / maşinile pe care le conduci în mod curent iar în cazul său cred că era vorba de o Honda - producător care acordă mai multă atenţie materialelor şi finisajelor interioare.
Pe de altă parte, dealerii nu-şi bat capul să pregătească maşinile din showroom şi este posibil să nu fi fost reglate corect tampoanele / distanţiere din cauciuc. Un prieten care a primit vinerea trecută Vitara nouă, m-a întrebat luni (având o figură foarte încurcată) dacă la SX4 se închideau foarte greu portierele şi hayonul când era maşina nouă. I-am arătata la maşina mea cum trebuiesc reglate acele tampoane şi sper că s-a descurcat.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1047 : 14.Oct.2015, 09:23:45 a.m. »
@Leutz a avut SX4 de Ungaria iar acum conduce unul similar fabricat în Japonia (cred). Probabil ca și pe acestea le-avut în vedere în analiza dumnealui.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #1048 : 14.Oct.2015, 10:01:32 a.m. »
Stiti ca pana la urma este vorba de punctul lui de vedere... ;)

Dupa 3 Suzuki (SX4 made in HU, SX4 made in JP, Ignis) si o Honda detinute, inclin sa cred ca are o vaga idee cu ce "se mananca" japonezele.

Eu recunosc ca nu sunt atat de sensibil la calitatea interioarelor, dar tot am sesizat o diferenta intre calitatea 'low-cost" a interiorului de Swift 2007 mai buna decat calitatea "low-cost" a interiorului de SX4 2010. Chiar si la marcile mai titrate am constatat aceasta diferenta - vechiul meu Passat B5 din 2000 avea alte finisari/materiale sensibil mai bune decat cele ale unui Passat B6 din 2008, in acelasi nivel de echipare (Comfortline). Se pare ca asta e trendul...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline marcone

« Răspuns #1049 : 14.Oct.2015, 10:10:09 a.m. »
Cum zicea cineva totul este subiectiv, luand in considerare experientele precedente si asteptarile avute.

Eu de exemplu sunt nevoit sa-mi iau masina datorita limitarilor evidente ale motocicletei si vreau ceva care sa ofere complementar cu motorul:
*siguranta in trafic (ce n-are Dusterul) - singur pe motor sunt impacat cu gandul ca poti s-o mierlesti in x feluri la fiecare minut insa nu-mi pot asuma aceasta responsabilitate pentru altii.
*tractiune integrala si garda la sol maricica pentru drumurile neasfaltate/pline de gropi ale suburbiilor Bucurestiului si tarii + iarna (nu vreau sa escaladez poteci de capre negre cu ea, pentru asta am picioare)
*sa nu-ti dea gaura in portofel la achizitionare (ce nu au restul din segment exceptand Duster si ASX) cat si la exploatarea cat mai indelungata (10 ani cel putin)
*sa fie cat de cat frumusica (ce n-are ASX-ul in opinia mea)

Altfel am pe ce cheltuii banii, nu trebuie sa-i dau pe materiale de calitate superioara la interior, suta sub 10 secunde, trapa panoramica etc. Sunt obisnuit sa fiu in permanent contact cu elementele naturii, nu caut sa ma izolez intr-un glob de cristal.
Poate doar cutia automata care in opinia mea in anul 2015 ar trebui sa fie standard pe masinile fara pretentii de a starni pasiuni la volan.

Asta-i opinia mea pe care nu ma astept s-o impartaseasca toti si argumentele aduse de Leutz sunt la fel de valide din puntul lui de vedere. Doar Dacia 1300/1310 era masina suprema, buna la toate in conditiile in care nu exista alternativa:)
« Ultima Modificare: 14.Oct.2015, 10:14:49 a.m. de marcone »