Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340235 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1050 : 14.Oct.2015, 10:20:54 a.m. »
Mie ASX nu mi se pare deloc ieftin...
Imi place cum arata, mai ales versiunea de top cu plafon panoramic si sistem audio Rockford Fosgate, dar e scump al dreaq. Nu mai zic ca motorizarea pe benzina e doar una si fara 4x4.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline marcone

« Răspuns #1051 : 14.Oct.2015, 11:24:42 a.m. »
Mie ASX nu mi se pare deloc ieftin...
Imi place cum arata, mai ales versiunea de top cu plafon panoramic si sistem audio Rockford Fosgate, dar e scump al dreaq. Nu mai zic ca motorizarea pe benzina e doar una si fara 4x4.

La pret de lista da dar baietii ami mai tot timpul "reduceri" de 2500 de euro. Plus ca la diesel nici vitara nu e ieftina, deci preturile ar fi comaprabile pe diesel 4x4. La benzina da, nu pusca deloc.
Cel mai surprins am fost de cat poate costa un Kia Sportage 4x4, acum de ex la "lichidare de stoc" e 25.000 de euro 4x4 diesel.
« Ultima Modificare: 14.Oct.2015, 11:27:39 a.m. de marcone »

Offline bogdanus

« Răspuns #1052 : 14.Oct.2015, 02:42:30 p.m. »
Inainte de Vitara la asx m-am uitat si eu.Frumusica dar nu s-au grabit sa lase din pret.Dar nici asx nu mi sa parut sa straluceasca la calitatea materialelor interioare,o ideee mai buna decat la vitara per ansamblu,parerea mea.Insa cine este interesat de asx il sfatuiesc sa testeze locurile din spate.Pe alte forumuri au avut dreptate ,este bancheta de lemn din parc,cred ca dupa 100-200 km mers in spate la asx te dai jos si iei trenul.

Offline newah

« Răspuns #1053 : 14.Oct.2015, 05:24:20 p.m. »
Cel mai surprins am fost de cat poate costa un Kia Sportage 4x4, acum de ex la "lichidare de stoc" e 25.000 de euro 4x4 diesel.

enorm pentu o masina coreeana si mai ales (parerea mea) cu aspect de culturist ce ia steroizi (ma refer la spate)

Offline Leutz

« Răspuns #1054 : 15.Oct.2015, 10:15:04 a.m. »
Stii cumva in ce tara sunt produse masinile comercializate in RSA? Poate e o diferenta de calitate a materialelor in acea zona a lumii.

Nu stiu despre RSA (Republic of South Africa ???). Eu sunt in Aus  :). Din cate am inteles, Vitara se fabrica doar in Ungaria pentru moment. Deci si in Africa de Sud tot de-acolo ar trebui sa vina. In Australia masinile de orice fel vin in general cu finisare buna si cu diverse modificari, special pentru piata lor. Cele pe care le-am condus pana acum (Suzuki) se prezinta mai bine decat omoloagele lor de pe piata din Romania.

Review-ul meu a fost evident subiectiv, lucru pe care l-am si subliniat. Aveam niste asteptari ... care nu s-au 'intamplat'  :). Nu sunt in general pretentios, insa ochi am ... si nu pot sa nu observ. In general asteptarile mele in materie de calitatea finisajelor sunt legate nu de Bentley sau Rolls Royce, ci de masinile din jurul anilor 2000, oricare ar fi ele, inclusiv Suzuki. Evident, sunt constient ca aceasta (calitatea) nu se mai regaseste in zilele noastre. Sau se regaseste, dar in pret mai mare la masini de clasa mai mare.

La Vitara 2015, urmasul real al lui SX4, in aproximativ aceeasi dinemsiune exterioara au marit un pic portbagajul si ofera ceva dotari in plus la un pret semnificativ mai mare, dar finisajul a scazut sub nivelul cu care eram obsnuit la Suzuki. Cunoscand ca scaderea calitatii de la generatie la generatie este deja lucru comun (la toti producatorii), dar vazand cresterea mare de pret la Vitara fata de SX ... speram ca finisajele sa fie la acelasi nivel cu SX4. Nu sunt, din pacate.

Una peste alta insa, nu as refuza un Vitara din motivele astea. Partea importanta e ca isi face treaba bine, deci l-as cumpara bucuros  :). Pentru moment insa, mos Craciun e prea departe, tocmai la antipozi. Cred c-o sa-i ia cel putin 2-3 ani s-ajunga pana'n Aus  :D, daca nu cumva ajung eu la el pan'atunci.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Lerua07

« Răspuns #1055 : 16.Oct.2015, 12:17:38 p.m. »
P e 30 sept am ridicat masina si dealer-ul mi-a spus ca CI urmeaza sa mi-o dea in maxim o saptamana. Ptr ca au recut deja 2 saptamani l-am sunat si mi-a spus ca s-ar putea sa intarzie mai mult cu CI ptr RAR fac niste modificari in structura cartilor de identitate. Dintre cei care a-ti ridicat masina dupa 29 sept a mai intampinat cineva aceasta problema ???  :-?

• Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline marcone

« Răspuns #1056 : 16.Oct.2015, 02:12:37 p.m. »
Nu stiu despre RSA (Republic of South Africa ???). Eu sunt in Aus  :).

Scuze, am avut un moment Grapini atunci cand am scris. :)

Offline marcone

« Răspuns #1057 : 16.Oct.2015, 02:16:52 p.m. »
P e 30 sept am ridicat masina si dealer-ul mi-a spus ca CI urmeaza sa mi-o dea in maxim o saptamana. Ptr ca au recut deja 2 saptamani l-am sunat si mi-a spus ca s-ar putea sa intarzie mai mult cu CI ptr RAR fac niste modificari in structura cartilor de identitate. Dintre cei care a-ti ridicat masina dupa 29 sept a mai intampinat cineva aceasta problema ???  :-?

A fost un reportaj pe tema asta dar cica din 2016:
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/se-schimba-cartea-de-identitate-a-masinii-de-anul-viitor-care-sunt-noile-elemente-introduse-de-rar.html

Offline newah

« Răspuns #1058 : 16.Oct.2015, 05:49:05 p.m. »
Nu cred ca este adevarat, doar trage de timp. Noile carti abia la anul vor intra in emitere.

Offline Lerua07

« Răspuns #1059 : 17.Oct.2015, 03:22:51 a.m. »
ce interes ar avea sa traga de timp ????????
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !