Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SWIFT
»
Diverse SWIFT
(Moderator:
shpeedy
) »
Sfaturi cumparere Swift second hand
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
Mergi Jos
Autor
Subiect: Sfaturi cumparere Swift second hand (Citit de 10081 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
mammut
Sr. Member
Mesaje postate: 259
Gen:
Sfaturi cumparere Swift second hand
«
:
10.Ian.2010, 11:54:42 p.m. »
Salut si bine v-am gasit!
Este primul meu post, pana acum doar m-am documentat.
Vreau sa-mi cumpar un Swift SH si am nevoie de sfaturile voastre. La ce trebuie sa fiu atent? Am vazut cateva anunturi, nu prea multe, semn ca lumea e multumita de masina
Masinile din anunturi aveau intre 20k si 60k, 2006-2008 fabricatie, diverse dotari.
Vreo doua anunturi sunt cu masini "proaspat" aduse si inmatricualate, dar ceva parca imi zice sa fug de astea, voi ce parere aveti.
Sper sa ma lamuriti si pe mine.
Inca o data bine v-am gasit, sper sa devin activ pe forum
Merci!
memorat
Trixi
Sr. Member
Mesaje postate: 376
Re: Sfaturi cumparere Swift second hand
«
Răspuns #1 :
11.Ian.2010, 11:05:53 a.m. »
Bun venit pe la noi!
Daca masinile chiar sunt inmatriculate,cu numere definitive de Ro si au si cartea service,atunci trebuie doar sa te uiti in cartea masinii,daca service-ul a fost facut asa cum trebuie(gasesti stampila service-ului, si pe linga lucrarile obligatorii in ungaria se mai trece si ce alte lucrari au fost efectuate pe masina,cum ar fi schimb placute...etc) eu una as cumpara cu mai mare incredere o masina adusa decit una care a rulat doar in ro.
sa te feresti insa de vanzatorii,care vor sa iti vanda o masina cu numere DEFINITIVE de Ungaria,sau masina fara carte service sau fara a doua cheie.sa te uiti,sa fie pe masina placuta cu serie(linga usa de sofer),service la zi,daca masina are mai mult decit 45.000 km,uleiul schimbat din cutia de viteze!!!
in rest,motoric,masina trebuie sa mearga impecabil,fiind vorba de o masina cu putini km.e un mare avantaj daca primesti 2 seturi de cauciucuri,aer conditionat....in rest e subiectiv.
bafta multa!
memorat
mammut
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #2 :
11.Ian.2010, 06:03:33 p.m. »
Merci de raspuns, acum urmeaza alta intrebare
daca masina e adusa de afara, are carte de service si mai putin de 3 ani sau nr de km, garantia are continuitate la noi?
memorat
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #3 :
11.Ian.2010, 06:22:22 p.m. »
Eu zic ca teoretic ar trebui sa aiba
Poate ne raspunde si cineva care stie ceva mai sigur
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
coq
Hero Member
Mesaje postate: 866
Gen:
«
Răspuns #4 :
11.Ian.2010, 06:55:35 p.m. »
Eu am luat-o din Germania spre exemplu tot second hand si are aceeasi garantie Europeana si carte service.
memorat
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |
razak
Vizitator
«
Răspuns #5 :
11.Ian.2010, 08:53:13 p.m. »
daca gasesti o masina din Bucuresti iti recomand sa le faci o vizita baietilor de la Autonet cu masina inainte sa o cumperi pentru o inspectie completa, tu dai 200-300 ron dar ai certitudinea ca masina este bine intretinuta sau stii ce necesita inlocuire
ca o simpla idee, Suzuki nu are un server global in care sa fie introduse toate reviziile facute ca ulterior sa poti verifica acest lucru la orice dealer [ precum au masinile din grupul VAG
] asa ca o carte de service poate fi facuta foarte usor pe pc [ stampile, etc ] fac baietii si la alte masini mai de soi dar la suzuki
memorat
mammut
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #6 :
11.Ian.2010, 09:19:29 p.m. »
razak ce-mi propui tu cu testul e o idee ok, in felul asta stau si eu linistit, intreb si la fata locului daca garantia este valabila daca se schimba proprietarul.
Si acum ca sa deviez un pic, dar nu cred ca are sens sa deschid un topic nou, am vazut un anunt cu un SX4 din 2007, 1.5, 115CP, 32.000km, adusa de afara, pret 6000e. Nu credeti ca e cam dubios de ieftin? M-ar tenta, dar...
Merci
memorat
razak
Vizitator
«
Răspuns #7 :
11.Ian.2010, 09:34:58 p.m. »
SX4 cu ce nivel de echipare? daca e GC AC e un pret normal
memorat
mammut
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #8 :
11.Ian.2010, 09:54:33 p.m. »
Nu este specificata echiparea in anunt, cam asa suna: benzina, 1496cmc, 115CP, euro 4, cv 5+1 manuala, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite heliomate, sevo directie, 2 airbag, aer conditionat manual, compter bord, inchidere centralizata. Din poze vad jante de otel.
memorat
razak
Vizitator
«
Răspuns #9 :
11.Ian.2010, 10:00:14 p.m. »
din cate stiu GC AC nu avea geamuri el pe fata, nu avea mp3 player, proiectoare , scaune incalzite , oglinzi electrice
mai a cumparat cineva de aici un SX SH si tot pe la suma asta a fost
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
Mergi Sus