Autor Subiect: Sfaturi cumparere Swift second hand  (Citit de 10077 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Sfaturi cumparere Swift second hand
« Răspuns #50 : 29.Iun.2010, 11:48:34 a.m. »
O sa fac eu poze.
Dar..la mine la pagina 1 sunt detalii despre masina:VIN,culoare,proprietar,stampila dealerului,etc, pe pagina 2 e cuprinsul,pe pagina 3 este o introducere plictisitoare "suntem incantati de alegerea facuta prin achizitionarea unui nou auto Suzuki...",pe pagina 4 e ceva de controlul calitatii,iar pe pag 5 scrie ceva de "perioadele de prezentare la revizie",dar tot ca un fel de cuprins.
La care dintre ele vrei sa fac poze?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mammut

« Răspuns #51 : 29.Iun.2010, 11:55:07 a.m. »
m-am linistit, credeam ca pe paginile respective se afla info importante. In cazul asta nu am nevoie de poze, merci mult de intentie!

Offline stoik

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #52 : 02.Iul.2010, 12:26:29 a.m. »
Intrebare: cum va descurcati cu portbagajul(la swift)?
Pentru ca am vazut miercuri pt prima oara pe viu cei ~215l de depozitare si nu mi-au suras. Spun asta in contextul in care am deplasari prin tara care includ 3-4 persoane si tare mi-e frica ca nu intra bagajele - 2 trollere si 2 genti(restu prin brate, pe la picioare).
O spun comparativ cu un opel corsa D, unde intra mai greu.

Offline mammut

« Răspuns #53 : 02.Iul.2010, 01:18:24 a.m. »
Eu fara probleme in urmatoarea situatie: 2 persoane + caine, bagaje pt doi (destule) + echipament camping (saci, izopreme, cort, diverse).

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #54 : 02.Iul.2010, 09:56:18 a.m. »
Cand ai 4 in masina se mai poate rabata 1/3 din spatar eventual daca ai si bagaj mai "lung". Sau daca ai doar 1 pasager in spate, rabatezi restul de 2/3 din spatar.. Cu 3 pasageri in spate, portbagajul este relativ infim. Un troler de dimensiuni normale merge, doua nici neam. Eventual poti cumpara un portbagaj din acela pt plafon. A mai cumparat lumea si e satisfacuta. Iti da cam 300-400 litri in plus [cred.] Eu oricum nu ma bazez pe masina pt bagaj. Cel mai mult bagaj am pus cand eram doar cu pasagerul din dreapta si cu spatarul din spate complet rabatat. Deci gandeste-te la optiuni precum portbagajul de plafon.

Offline shpeedy

« Răspuns #55 : 02.Iul.2010, 01:50:13 p.m. »
Cand ai 4 in masina se mai poate rabata 1/3 din spatar eventual daca ai si bagaj mai "lung".

Cam greu sa rabatezi bancheta spate cand ai 2 pe ea. Cel care sta pe mijloc nu are prea mult loc.

Dar ideea cu portbagajul e foarte buna: http://www.suzuki-club.ro/forum/imbunatatiri-sx4/portbagaje/msg23184/#msg23184 .
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline b84mss

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
« Răspuns #56 : 02.Sep.2010, 10:06:11 p.m. »
Buna seara tuturor,e prima data cand postez aici si din pacate o fac pentru ca trebuie sa-mi vand buburuza ca trebuie sa plec din tara.am un suzuki swift de care sunt foarte mandra.masina e foarte intretinuta si chiar imi pare rau ca trebuie sa renunt la ea.daca este cineva interesat astept raspunsuri si pe adresa de mail care este b84mss@yahoo.com
eu am pus-o si pe autovit asa ca daca va intereseaza o puteti vedea http://autovit.ro/suzuki-swift-C14942562.html
Seara buna tuturor,
Madalina
suzuki swift

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #57 : 02.Sep.2010, 10:11:18 p.m. »
O intrebare poate putin deplasata, dar de ce nu o poti lua cu tine, pleci peste ocean?

Offline b84mss

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
« Răspuns #58 : 02.Sep.2010, 10:21:21 p.m. »
da,plec in canada si ar fi complicat s-o iau cu mine........
suzuki swift

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #59 : 02.Sep.2010, 10:47:21 p.m. »
@b84mss spor la vanzare. Dar daca tot ai ajuns aici nu vrei sa ne dai si noua 2-3 sfaturi cu si despre Canada aici?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!