Da.Garantia este valabila indiferent de proprietar.un swift am luat din ungaria de nou,al doilea din germania second.cu ambele am fost in diferite service-uri din ungaria si nu aveam nici o problema,insa am mai zis in multe parti,ca la suzuki nu avem garantie premium.asta inseamna,ca in cazul in care ai nevoie de inlocuirea unei piese ,t-i se schimba,tu il platesti,piesa se trimite la analiza si daca producatorul isi asuma responsabilitatea pt defectiune(adica nu poa' sa zica ca s-a intimplat din cauza utilizarii necorespunzatoare de ex) atunci iti va da inapoi banii...
legat de falsificarea cartilor as spune ca nu prea cred ca se ocupa baietii de asa ceva,pt ca nu sunt suficiente exemplare ca sa fie profitabila sa se specializeze...in schimb,cind o masina este masluita de obicei se spune ca nu mai are cartea de service.e mai simplu.
problema este,ca in cartea service suzuki se stampileaza service-ul obligatoriu + se trec lucrarile care nu sunt incluse in service-ul obligatoriu...insa sunt service-uri in ro,unde lucreaza niste oameni atat de "competenti" incit sunt in stare sa puna stamplia pe un service facut doar partial(de ex la 45.000 nu se face schimbul din cutia de viteze)asta ulterior daca iti face de cap degeaba mai trimiti la expertiza,ca in mod cert producatorul iti va refuza plata.
asa ca,in mod cert razak are cea mai buna solutie.cel mai bine e sa faci o vizita cu masina la niste oameni priceputi inainte de a o cumpara.