Autor Subiect: Sfaturi cumparere Swift second hand  (Citit de 9786 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online hugbear

Re: Sfaturi cumparere Swift second hand
« Răspuns #10 : 11.Ian.2010, 10:09:23 p.m. »
benzina, 1496cmc, 115CP
Ciudat! Din ce stiu eu, benzinarul de 1,5 are 99CP (poate confirmă colegii cu 1,5).
« Ultima Modificare: 11.Ian.2010, 10:21:26 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #11 : 11.Ian.2010, 10:12:59 p.m. »
Da.Garantia este valabila indiferent de proprietar.un swift am luat din ungaria de nou,al doilea din germania second.cu ambele am fost in diferite service-uri din ungaria si nu aveam nici o problema,insa am mai zis in multe parti,ca la suzuki nu avem garantie premium.asta inseamna,ca in cazul in care ai nevoie de inlocuirea unei piese ,t-i se schimba,tu il platesti,piesa se trimite la analiza si daca producatorul isi asuma responsabilitatea pt defectiune(adica nu poa' sa zica ca s-a intimplat din cauza utilizarii necorespunzatoare de ex) atunci iti va da inapoi banii...
legat de falsificarea cartilor as spune ca nu prea cred ca se ocupa baietii de asa ceva,pt ca nu sunt suficiente exemplare ca sa fie profitabila sa se specializeze...in schimb,cind o masina este masluita de obicei se spune ca nu mai are cartea de service.e mai simplu.

problema este,ca in cartea service suzuki se stampileaza service-ul obligatoriu + se trec lucrarile care nu sunt incluse in service-ul obligatoriu...insa sunt service-uri in ro,unde lucreaza niste oameni atat de "competenti" incit sunt in stare sa puna stamplia pe un service facut doar partial(de ex la 45.000 nu se face schimbul din cutia de viteze)asta ulterior daca iti face de cap degeaba mai trimiti la expertiza,ca in mod cert producatorul iti va refuza plata.
asa ca,in mod cert razak are cea mai buna solutie.cel mai bine e sa faci o vizita cu masina la niste oameni priceputi inainte de a o cumpara.

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 11.Ian.2010, 11:43:00 p.m. »
GLX e cu 1.5 si 99 CP. anuntul ala mi s-a parut si mie ciudat... cred ca a fost pus la intimidare. iar heliomatele... eventual la ochelarii bunicii

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 12.Ian.2010, 10:39:23 a.m. »
Incearca si la firmele de leasing  :good:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline mammut

« Răspuns #14 : 12.Ian.2010, 10:43:50 a.m. »
o sa incerc si la leasing, dar nu cred ca obtin un pret bun acolo, si mai e o chestie: daca iau de acolo parca m-as bucura de necazul omului, acolo sunt masini care nu au mai putut fi platite.
cercetam...

razak

• Vizitator
« Răspuns #15 : 12.Ian.2010, 10:55:20 a.m. »
eu o singura data am vazut intr-o oferta un Swift la pret bun, 6000 euro din 2008, partea trista e ca n-am crezut in cuvantul SPORT decat atunci cand s-a dat!  :( in rest la preturi de te bati singur ... vitara la 23.000 euro ...

Offline gabin

« Răspuns #16 : 12.Ian.2010, 06:03:18 p.m. »
mammut, daca esti interesat eu am un Suzuki Swift Sport de vanzare, are ~20.000 km

Razak, unde l-ai vazut cu 6.000?
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

razak

• Vizitator
« Răspuns #17 : 12.Ian.2010, 06:06:00 p.m. »
la o firma de leasing, s-a dat in 3 zile de la postarea anuntului ... am fost prost ca n-am sunat , aveam si un SSS acum

Offline gabin

« Răspuns #18 : 13.Ian.2010, 01:08:18 p.m. »
mda..la 6.000 e chilipir! :)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 13.Ian.2010, 01:17:57 p.m. »
Foarte buna ideea cu firmele de leasing! Au foarte multe masini recuperate in perioada asta economica si e posibil sa gasesti ceva bun si ieftin. Eu am o oferta de la VB dar din pacate Suzuki nu au decat un IGNIS din 2006 la vreo 4000E.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!