0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
unde am fost... si unde am ajuns...
1. ai calculator si poti sa stai pe suzuki-club, eu zic ca a meritat.2. acum poti sa injuri pe cine vrei3. poti sa te duci in concediu in Grecia4. poti sa mergi cu masina in ce zi vrei tu.
Nu am trait vremea aia pe pielea mea...
Topic: Viata inainte de '89 cu bune si rele, viata de zi cu zi, scoala si copilaria, forme de divertisment, etc.Copilaria, scoala sau viata de zi cu zi in comunism au avut farmecul lor, greu de uitat pentru cei care au trait acele vremuri. Chiar daca la tot pasul te confruntai cu restrictii si lipsuri, viata de atunci, cel putin in spatiul public/oficial, se caracteriza prin mult mai mult bun gust si mult mai putina agresivitate. Propun sa ne aducem aminte de acele vremuri postand imagini, inregistrari audio/video si multe povesti personale.
1. Ai doar acces mai mare la informatii de orice fel3. In RO, s-au vazut toate frumusetile ?5.[...]la terminarea facultatii aveai o repartitie (loc de munca) nu ca acum sa-ti cauti "sluga la stapin" etc.
Nu spun ca e totul roz in momentul asta, dar daca nu ar fi fost revolutia, probabil am fi fost in situatia Coreei de Nord...