0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Mult mai buna ar fi o discutie cu si despre ce am putea face noi, fiecare individ in parte, a.i. sa zambim in fiecare dimineata sau lucruri gen.
O cale de mijloc in care sa se interfereze doar lucrurile bune, nu se poate realiza ?
Pe hartie sunt toate perfecte insa toate au o hiba comuna: nu au luat in calcul diferenta dintre teorie si practica si anume faptul ca intotdeauna au existat, exista si vor exista personaje pentru care propasirea proprie este mai presus de orice ideal.
Comunismul [...] a fost nociv prin inabusirea oricarei diferentieri naturale data de abilitatile individuale
CitatComunismul [...] a fost nociv prin inabusirea oricarei diferentieri naturale data de abilitatile individualeVad ca ai reusit sa formulezi mai ok ceea ce incercam sa zic si eu.
Ce ai facut tu ca individ ...ca lucrurile din prezent sa nu mai fie asa cum le descri in postarile anterioare?
Comunismul, capitalismul si celelalte -isme sunt utopii create de niste neni plini de intentii bune care au gandit diverse sisteme care sa duca la progresul umanitatii. Pe hartie sunt toate perfecte insa toate au o hiba comuna: nu au luat in calcul diferenta dintre teorie si practica si anume faptul ca intotdeauna au existat, exista si vor exista personaje pentru care propasirea proprie este mai presus de orice ideal.
- Eu va propun o alta comparatie a romaniei dinainte de '89 si dupa, ... sistemul sanitar.. de fapt doua drame, ...
Sa ne fie clar, revolutia nu am facut-o noi. Nici rusii nici americanii. Ci globalizarea...
Citat corect dar... incomplet Partea a doua zic eu ca are (cel putin) aceeasi relevanta ca si prima...
Aici trebuie umblat si gasit un OM integru care sa nu se lase influentat de clica rechinilor.
Legile sint bune dar sa fie cit mai scurte si concise pt a nu lasa loc de interpretari