Autor Subiect: Apa pe podeaua din dreapta fata si spate  (Citit de 1496 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danf

Re: Apa pe podeaua din dreapta fata si spate
« Răspuns #20 : 27.Apr.2026, 11:25:57 a.m. »

Totusi, dupa schimbarea foliei la Autonet, a plouat? De unde ar fi putut fi proveni apa ulterior interventiei ?
Nu a plouat, dar dureaza un timp pana se imbiba mocheta pentru a fi viziblia apa, probabil de cand au testat ei cu apa...
  • S-Cross 2023

Offline wolfin

« Răspuns #21 : 27.Apr.2026, 11:27:33 a.m. »
la clio intra apa pe stop (gaura tehnica).

ajungea pana sub bancheta ....si e cale lunga

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline danf

« Răspuns #22 : 27.Apr.2026, 11:30:46 a.m. »
Update 2
Vinerea trecuta am fost cu masina la dab auto, le explicasem telefonic cand am facut programarea toata tarasenia, acum le-am lasat masina la constatat ... la pomul laudat... stiti voi ma departe...  ce credeti? Masina este perfecta, nu se constata infiltratii de apa  :-((

O vorba romaneasca spune: "cand doi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci"... ee,, uite ca eu refuz sa fac asta...

Sambata, m-am apucat sa desfac zona din dreapta fata la interior  pentru a vedea ce se intampla..., am demontat cele doua bucati ale pragului de plastic, torpedoul si grila admisie aer de sub torpedo, am ridicat mocheta si am scos izolatia de polistiren de pe podea.
Dupa ce am expus podeaua am ridicat masina pe cric de partea dreapta si am inceput sa stropesc cu furtunul in zona pasajului rotii, pe sub masina pe partea dreapta (eu banuind ca in mers apare infiltratia)... nimic, nu intra apa.
La un moment dat am inceput sa stropesc si parbrizul, insistand mai mult in partea dreapta... surpriza... intra apa in interior... nu vad pe unde, cert este ca se prelinge de pe peretele de tabla din spatele aerotermei si coboara pe podea.

• S-Cross 2023

Offline wolfin

« Răspuns #23 : 27.Apr.2026, 11:35:59 a.m. »
pe la gura de ventilatie

desfaci panou de plasic si vezi pe unde ar putea intra (jgeab)

am desfacut acum ceva timp tot pe acolo..dar nu prea imi aduc aminte ce si cum vine gura a admisie aer.

pardon ii pui sa desfaca..ca masina e in garantie
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline danf

• S-Cross 2023

Online NicNic

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 27.Apr.2026, 11:51:12 a.m. »
La un moment dat am inceput sa stropesc si parbrizul, insistand mai mult in partea dreapta... surpriza... intra apa in interior... nu vad pe unde, cert este ca se prelinge de pe peretele de tabla din spatele aerotermei si coboara pe podea.

In cazul asta, cind se umple cu apa spatiul (jgheabul) de sub parbriz si masina este in mers, e posibil ca apa sa debordeze peste ''stavilarul'' de plastic ce protejeaza orificiul de aer de deasupra ventilatorului si care corespunde in habitaclu.

Posibil partial infundate scurgerile din aripile fata. Scoate filtrul de aer, cel de habitaclu si vezi daca nu cumva e atins de apa.
« Ultima Modificare: 27.Apr.2026, 12:04:57 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danf

« Răspuns #27 : 27.Apr.2026, 12:09:18 p.m. »

Posibil partial infundate scurgerile din aripile fata. Scoate filtrul de aer, cel de habitaclu si vezi daca nu cumva e atins de apa.

Au verificat in service atat la autonet cat si la dab, nu sunt infundate scurgerile...
  • S-Cross 2023

Offline danf

• S-Cross 2023

Offline danf

« Răspuns #29 : 27.Apr.2026, 12:16:43 p.m. »
Mai mult decat atat, intentionat am turnat apa cu sticla prin grila de sub parbriz si nu am scurgeri la interior, doar cand ud parbrizul in partea dreapta sus apar...
  • S-Cross 2023