Update 2
Vinerea trecuta am fost cu masina la dab auto, le explicasem telefonic cand am facut programarea toata tarasenia, acum le-am lasat masina la constatat ... la pomul laudat... stiti voi ma departe... ce credeti? Masina este perfecta, nu se constata infiltratii de apa

O vorba romaneasca spune: "cand doi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci"... ee,, uite ca eu refuz sa fac asta...
Sambata, m-am apucat sa desfac zona din dreapta fata la interior pentru a vedea ce se intampla..., am demontat cele doua bucati ale pragului de plastic, torpedoul si grila admisie aer de sub torpedo, am ridicat mocheta si am scos izolatia de polistiren de pe podea.
Dupa ce am expus podeaua am ridicat masina pe cric de partea dreapta si am inceput sa stropesc cu furtunul in zona pasajului rotii, pe sub masina pe partea dreapta (eu banuind ca in mers apare infiltratia)... nimic, nu intra apa.
La un moment dat am inceput sa stropesc si parbrizul, insistand mai mult in partea dreapta... surpriza... intra apa in interior... nu vad pe unde, cert este ca se prelinge de pe peretele de tabla din spatele aerotermei si coboara pe podea.