[...]
Atat sambata cat si duminica, intra apa in masina chiar si cand turnam cu un pet de 2 litri cu capac gaurit, am testat cred ca de 5-6 ori
Azi dimineata cand m-am dus chitit la service sa le arat, pregatit cu pet-ul la portbagaj, n-a mai vrut sa ajunga la interior...
le-am aratat filmarea...
Ma mai gandeam la o posibilitate de infiltrarea apei pe partea de admisie aer proaspat de la climatizare.
Nu stiu daca la S-Cross e ca la alte masini, dara daca exista o gaura de admisie a aerului. iar acea gaura este protejata de intrarea apei printr-un prag (sa zicem o garda de nivel), atunci este posibil ca numai la un debit mare al apei sa fie depasita acea garda de nivel, iar apa sa intre pe acolo.
Poti face niste teste cu apa turnata pe parbriz. Intai cu ceva mai putina (sa zicem doar 1 l), apoi toarna mai mult sa zicem 2 l. Si daca tot nu se vede apa, urmeaza sa maresti la 5 l. Daca nici asa nu intra, atunci ca nu pare a fi de acolo aceasta problema.
Eu am patit-o o singura data, cu o Solenza. A plouat atat de torential, incat s-a umplut efectiv zona de admisie a ventilatorului de climatizare, acesta a fost inundat, iar apa a intrat prin ventilatie de am avut 10 cm la picioare... Fiind si foarte mare umezeala, nu puteam opri ventilatorul fiindca se aburea instant parbrizul. O experienta unica, pentru mine ...