0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Vezi ca mai poate sa intre apa pe langa difuzoare, este usor de dat fata de usa jos si de verificat ce e acolo.
....Scuze pentru postarea lunga, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema, sau daca aveti idei de unde ar putea fi, va rog sa le impartasiti.
Azi am luat masina din service, constatarea lor fiind că folia anticondens din ușa fata dreapta era dezlipita...greu de crezut ca poate fi de acolo atata timp cat gaurile de drenaj din usa nu sunt obturate, și nu sunt...Macar au scos apa si au uscat mocheta.Ca tot polua am să fac cateva drumuri sa vad daca se mai repeta problema...eu tind sa cred ca infiltratia apare în mers pe ploaie, nu cand masina sta sau la spălare.Probabil am sa urmez sfatul de mai sus de a schimba service-ul
....Poate e înfundată cu diverse mizerii adunate de-a lungul timpului, stă apa sub ea si găsește ceva orificiu prin care se scurge în habitaclu.Atâta apă nu are cum să intre pe la uși.
Eu zic sa verifici și căile de scurgere ale apei de la grila de sub parbriz...apa sub ea ... găsește ceva orificiu prin care se scurge în habitaclu.