0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Straniu ... Poate defectul a fost latent, cu manifestare ce s-a observat abia anul trecut.
In acelasi timp, cred ca nici tu nu ai umblat in zona aia ...
Deci pare a fi o problema de fabricatie.Si mai astept sa fie rezolvata pe garantia producatorului (daca mai e in termen).
Producatorul, pe care deja l-am contactat (Suzuki Romania), reclamand faptul ca ...
Din punct de vedere legal, tu esti acoperit de o garantie pe care o ofera "cel care ti-a vandut masina". Daca ai luat masina de la un dealer, atunci acela este cel impotriva caruia trebuie sa te indrepti cu reclamatiile si scandalul. Suzuki Romania nu are niciun fel de relatie contractuala cu tine si niciun fel de obligatie sa faca ceva in legatura cu problema ta. Stiu ca nu asta vrea sa auda cineva care are probleme, dar asa se intampla lucrurile. Eu sper ca dealerul tau sa reactioneze decent si sa iti prelungeasca garantia.
Și garanția oferită de Suzuki este europeană, deci daca mașina mea se strica oriunde in E.U., si are o defecțiune acoperita de garanție, nu voi suporta eu costurile reparației și nici dealerul din Romania care mi-a vindut mașina, părerea mea...