Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809568 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Deci la noi nici vacile nu dau destul lapte.
Bugetarele naibii.... toata ziua joaca solitaire ... :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Niculae Moromete visa să le pună ochelari cu lentile verzi oilor sale, ca să le vină pofta de a paște iarba îngălbenită de soarele arzător.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

Faptul ca romanii isi permit sa plateasca marje asa de mari la pretul laptelui, este problema.
Nu ca beau bugetarii laptele poporului. (apropos, si eu beau lapte cumparat, fara sa fiu bugetar).

Trebuie sa se inteleaga ca majorarea veniturilor, fara suport economic, este o problema. Si solutia ei nu este de a cauta vina in alta parte (cum ca ne exploateaza strainii, ori ca la noi e mai seceta ca la vecini, ori ca joaca vacile solitaire pe camp, ori alte idei populiste).

AproposȘ vacile produc lapte in primul rand dupa cum sunt ingrijite. Sa cumperi animale de rasa din alte tari, care au dezvoltat rase mai bune, este foarte usor.
Sa le faci sa "performeze", tine de munca ce o depune vacarul.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Comentariul săptămânii: "Deci Atanasiu nu platea taxele pe salariile angajatilor catre stat iar acum ne creste noua impozitele ca sa acopere gaurile date chiar de el in bugetul tarii. Incredibil. Cati or mai fi ca el in guvern?"

Am o greață tot mai accentuată față de prăpădita asta de țară.
Nu o să ne facem bine niciodată, problema e undeva în ADN-ul plebei.
Sau pulimii, că sună mai poetic.

PS: mai e un comentariu de reținut: "Cand "violul" e consensual, dureaza 8 ani si aduce beneficii nu se numeste viol, ci prostitutie."
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

Am o greață tot mai accentuată ... problema e undeva în ADN-ul plebei.
Eu cred ca problema e in factorii de raspundere si control. In cazul asta, daca ANAF-ul isi facea treaba, Atanasiu si-ar fi platit darile. Cam asa e si cazul Iohannis care nici in momentul de fata nu si-a platit datoria catre stat de 300.000 euro.

Coruptia si shpaga sint ''sporturi'' la nivel national.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

Tot ADN-ul plebei a dat și "factorii de răspundere si control".

Ce naște din pisică ... șoareci mănâncă, nu?!?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Se pare ca avem radacini "bune".
Sunt altii mai loaze decât noi....  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Intr-o țară normală, unii cocalari erau trecuti deja prin capelă.

Restul ar trebui băgați la bulău măcar vreo 2 ani ca să aibă timp să mediteze la codul bunelor maniere.  :-j
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Comentariul săptămânii: "Deci Atanasiu nu platea taxele pe salariile angajatilor catre stat iar acum ne creste noua impozitele ca sa acopere gaurile date chiar de el in bugetul tarii. Incredibil. Cati or mai fi ca el in guvern?"

Am o greață tot mai accentuată față de prăpădita asta de țară.
  Probabil te referi la oameni, ca tara/pamantul e si bogat si frumos.
  Prin Anastasiu mediul privat, pe langa faptul ca si-a aratat adevarata fata(chiar daca nu toate firmele sunt evazioniste si spagare), dar si-a mai luat si o palma zdravana !
  Ce cauta un privat in guvern, chipurile sa reorganizeze institutiile statului!??? N-o spun eu, o spun economisti mai buni ca mine, asta este cea mai mare greseala a lui Bolojan.
Institutiile statului, cu exceptia celor de productie, dar care sunt putine, nu au nicio legatura functional vorbind, cu o companie privata.
  Aici trebuia pus un om cu o bogata experienta in administratie, la curent cu toate legile dupa care functioneaza o agentie si cu procedurile specifice.
  Cum, ce evaluare viseaza el sa faca angajatului de la stat, care, de cand s-a angajat si pana iese la pensie face zilnic acelasi lucru, cu mici exceptii??
   Primul lucru, daca vrea eficientizare, este cel pe care il spune toata lumea: mergi la HR si vezi care sunt sinecurile, este simplu, extraordinar de simplu.
   Cat despre Atanasiu, cred ca a ras cu gura pana la urechi impreuna cu partenerii de afaceri de expresia inventata : "spaga de supravietuire" !!!
  Auzi : spaga de imbogatire si spaga de supravietuire !! Bietul de el, mai aveam sa scapam o lacrima !!
Si mai sunt multe de spus....

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Ce imi plac mie "economistii" care vad clar, totul in alb si negru, in bugetari si privati ...

[...]
   N-o spun eu, o spun economisti mai buni ca mine, [...]
[...]

=))

Daca ar fi asa de separate partile astea de societate, atunci propun ca privatii sa nu mai contribuie la sustinerea bugetului bugetarilor.
Sa vedem daca intra-adevar nu exista legaturi functionale intre institutiile statului si companiile private ...

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!