Comentariul săptămânii: "Deci Atanasiu nu platea taxele pe salariile angajatilor catre stat iar acum ne creste noua impozitele ca sa acopere gaurile date chiar de el in bugetul tarii. Incredibil. Cati or mai fi ca el in guvern?"
Am o greață tot mai accentuată față de prăpădita asta de țară.
Probabil te referi la oameni, ca tara/pamantul e si bogat si frumos.
Prin Anastasiu mediul privat, pe langa faptul ca si-a aratat adevarata fata(chiar daca nu toate firmele sunt evazioniste si spagare), dar si-a mai luat si o palma zdravana !
Ce cauta un privat in guvern, chipurile sa reorganizeze institutiile statului!??? N-o spun eu, o spun economisti mai buni ca mine, asta este cea mai mare greseala a lui Bolojan.
Institutiile statului, cu exceptia celor de productie, dar care sunt putine, nu au nicio legatura functional vorbind, cu o companie privata.
Aici trebuia pus un om cu o bogata experienta in administratie, la curent cu toate legile dupa care functioneaza o agentie si cu procedurile specifice.
Cum, ce evaluare viseaza el sa faca angajatului de la stat, care, de cand s-a angajat si pana iese la pensie face zilnic acelasi lucru, cu mici exceptii??
Primul lucru, daca vrea eficientizare, este cel pe care il spune toata lumea: mergi la HR si vezi care sunt sinecurile, este simplu, extraordinar de simplu.
Cat despre Atanasiu, cred ca a ras cu gura pana la urechi impreuna cu partenerii de afaceri de expresia inventata : "spaga de supravietuire" !!!
Auzi : spaga de imbogatire si spaga de supravietuire !! Bietul de el, mai aveam sa scapam o lacrima !!
Si mai sunt multe de spus....