Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809697 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Citat
1. Acum câștigă ăla care are mai multă putere (de propagandă, de impunere a unor realități, prin forță) și care urlă mai tare. Acum e vremea idioților.
2. Despre vaccinare: când avem pandemie, nu mai există libertăți de opinie...
1. Bine spus, iar eu as continua si cu, a impostorilor.  ;) ''jurnalistul Matei Alexandru de la Criticii, a reușit să vorbească la Universitatea din Viena cu unul dintre profesorii lui Vlad Voiculescu de la care a aflat că Notificarea prezentată public de ministru nu se referă la absolvirea unui Master ci a unor cursuri pentru studenți din Europa de Est. Jurnalistul de investigații a prezentat și cum arată o Diplomă de Master de la aceeași Universitate, spre deosebire de Înștiințarea (foto sus) scoasă de ministru.'' https://www.activenews.ro/stiri/VLAD-VOICULESCU-DIPLOMA-SAU-DEMISIA-Trei-jurnalisti-de-investigatii-si-un-director-de-ziar-ii-cer-Ministrului-Sanatatii-sa-arate-Diploma-de-Master-si-nu-o-Notificare-batuta-la-masina.-Se-solicita-si-sprijinul-DNA-si-al-Ministerului-Educatiei-165284

<<„Vlad Voiculescu – Omul și-a schimbat CV-ul. Acum pare mai apropiat de realitate. Dar care realitate este cea reală? Din captură nu mai reiese că ar fi licențiat al WU, ci doar că a urmat niște cursuri; nici că ar avea masterat, ci doar că a urmat un curs de 1 an (masteratul conform Bologna este de doi ani!) numit exat așa – „Masterat”, pentru unii din Est (asta îmi aduce aminte asta de felul cum livrau universitățile franceze. în perioada interbelică, diplome și doctorate „bonne pour l’Orient”)>> https://www.capital.ro/adevarul-despre-vlad-voiculescu-abia-acum-s-a-aflat-ce-a-facut-ministrul-sanatatii.html

<<„Potrivit atestatului publicat, a făcut un masterat care servește și de licență, pentru care nu are diplomă, drept pentru care MEN, la care absolvenții români din străinătate așteaptă cu anii un atestat la Harvard, îi elibera cu celeritate o hîrtie bună la toate, spunînd că «Prezentul atestat cuprinde şi ciclul de licenţă pentru care nu i s-a eliberat o diplomă distinctă».”, scrie România Curată.>> https://evz.ro/dna-chemat-sa-clarifice-situatia-scolara-a-lui-vlad-voiculescu.html

Cind unul dicteaza ce sa faca intreaga populatie, nu e dictatura? Hitler, Stalin, Ceausescu, ce-au facut?

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Pe Sputnik n-ai gasit nimic, @Laurentiu?! Ma mir... :-?

Mai ca ar fi fascinant (daca nu ar fi trist) de cata ipocrizie poti da dovada...

Cand e sa vorbim de cauze, vinovat (indirect) pentru starea actuala in care este societatea actuala (coruptie, lipsa de educatie, lipsa de valori) nu te poti vedea prin prisma a ce ai votat / ce girezi de vreo 3 decenii.

Cand e sa vorbim de solutii, nimeni nu e bun, toti sunt la fel (de parca actuala clasa politica nu ar fi izvorata din aceasta natie), iar daca se face ceva ... "STOP! E Dictatura!".

Ce propui?! Ce vezi tu ca solutie/solutii?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline toma

@Laurentiu, despre diploma lui Voiculescu am mai discutat cu cateva pagini in urma. Aici: https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=1096.msg318371#msg318371

In conditiile in care majoritatea politicienilor din Romania au diplome obtinute la fabricile de diplome din tara (universitatile alea particulare unde practic iti cumperi ce diploma vrei tu) si/sau doctorate plagiate mi se pare ca te agati de ceva foarte subtire.

Pentru aprofundare vezi aici:  https://nutotei.ro/

Lectura placuta!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vecchio

Tomiță, corectă observația! Când o grămadă de politicieni pe care-i cunosc bine, absolvenți de școli profesionale, au luat bacul după 90, și mulți dintre ei au acum doctoratul luat la Universitatea "Răscăcații din Deal", unii ajungând Secretari de Stat, ce importanță mai are diploma în țara asta!  :fluier: :fluier: :fluier:
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: remarque

Offline toma

Sa nu se inteleaga gresit: o diploma de facultate, un doctorat, arata, intr-o tara normala, ca esti competent intr-un anumit domeniu si la modul general ca te duce capul.

Din pacate la noi sistemul a fost pervertit complet: ai nevoie de "hartie" pentru a ocupa un post sau pentru a obtine un plus la salariu? Nu-i problema ca o rezolvam.
@Laurentiu ar fi interesant sa ne explici tu motivele pentru care acest lucru a devenit posibil, mecanismele prin care s-a obtinut si cine sunt cei care au fost la conducerea invatamantului in acest timp. Deasemeni cine sunt cei care s-au opus vehement si fatis incercarilor de a face curat, macar in doctorate.

Prin urmare consider ca ar trebui ca cei care ocupa anumite pozitii la stat sa faca dovada competentei in domeniul respectiv sau macar la modul general (ca au fost in stare sa obtina o licenta) insa asta e relevant doar coloborat cu inchiderea fabricilor de diplome.

Legat strict de discutia despre Voiculescu: mi se pare un motiv pueril de a-i cauta nod in papura atat timp cat noi inca n-am facut curat la noi acasa in privinta diplomelor si atat timp cat exista alte lucruri mai importante legate de activitatea sa care pot fi reprosate.
« Ultima Modificare: 11.Mar.2021, 12:39:55 p.m. de toma »
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Laurentiu

1. Pe Sputnik n-ai gasit nimic, @Laurentiu?!
2.  de cata ipocrizie poti da dovada...
3. Cand e sa vorbim de cauze, vinovat (indirect) pentru starea actuala in care este societatea actuala (coruptie, lipsa de educatie, lipsa de valori) nu te poti vedea prin prisma a ce ai votat / ce girezi de vreo 3 decenii.
4. Cand e sa vorbim de solutii, nimeni nu e bun, toti sunt la fel (de parca actuala clasa politica nu ar fi izvorata din aceasta natie), iar daca se face ceva ... "STOP! E Dictatura!".

1. Nu, dar daca trebuie, cautam. Voi tine cont de sugestie. Parca pe la rasarit pe undeva a facut si ministresa muncii ceva studii. O fi avind ceva hirtii de absolvire caci din raspunsurile ei nu iese nimic concret? Se invirte doar in jurul cozii asteptind sa-i scrie altii discursurile. O fi luat exmplu de la ''schiorul'' national?
2. Pe tine nu te vezi? Intoarce-te in timp si studiaza forumul.
3 si 4 Nu va recunoasteti (cei de dreapta) in ceea ce ati facut in opozitie? Spuneti ''merci'' ca cei de stinga sint mai linistiti ... nu se stie pina cind.

In conditiile in care majoritatea politicienilor din Romania au diplome obtinute la fabricile de diplome din tara (universitatile alea particulare unde practic iti cumperi ce diploma vrei tu) si/sau doctorate plagiate mi se pare ca te agati de ceva foarte subtire.
Ma bucura ipocrizia (vb lui ''spidi'') de care dati dovada. I-ati criticat aici, pe forum pe cei de stinga si acum ii tineti in brate pe cei de dreapta. Ar fi bine daca ai citi si tu intregul material din linkul pus de tine (https://nutotei.ro/politruci/pnl). Pacat ca nu sint si cei de la USR, Plus. Nici aia nu-s si nici n-au fost usa de biserica.

1. ... o diploma de facultate, un doctorat, arata, intr-o tara normala, ca esti competent intr-un anumit domeniu si la modul general ca te duce capul.
2.  la noi ... ai nevoie de "hartie" pentru a ocupa un post sau pentru a obtine un plus la salariu?
3. @Laurentiu ar fi interesant sa ne explici tu motivele pentru care acest lucru a devenit posibil...
4. Prin urmare consider ca ar trebui ca cei care ocupa anumite pozitii la stat sa faca dovada competentei...
5. Legat strict de discutia despre Voiculescu: mi se pare un motiv pueril de a-i cauta nod in papura...
1. Asta cind diploma e luata pe drept si nu cind ea este luata inainte terminarii liceului.
2. Pentru un post de conducere DA, ai nevoie de ''hirtie''. E normal ca o tara sa aibe in legislativ tot felul de muhaele (soferi de taxi, chelneri, consilier la 24 de ani, controlori vamali, economist provenit dintr-o scola profesionala etc)?
3. Raspunsul e foarte simplu: foamea de bani ce a dus la coruperea decidentilor.
4. De ce doar cei ce ocupa ''anumite'' pozitii la stat? Nu toti ar trebui sa ocupe un loc de munca pe baza unui concurs? Ei, tocmai aici e buba. Cite neamuri si nemurele, ''pretini'', amanati si amante etc au fost angajati in ultimul an de cei de la PNL, USR si Plus? https://www.monitorulbt.ro/prima-pagina/2020/05/02/val-urias-de-angajari-la-stat-facut-de-liberali/
5.  :-)) Vad ca nodul in papura ii cauta caCitzu. Cum sa mai accepti un ministru, in timpul caruia s-au intimplat atitea nereguli in aria sanitara, terminate cu arsi si decese? Unde este demisia de onoare a acestui ministru? Nu vede ca este incapabil sa tina sistemul sanitar in mina? Ultimul scandal al lui Voiculescu: https://ziare.com/vlad-voiculescu/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline toma

Laurentiu, ma declar invins. Este imposibil sa porti un dialog coerent cu tine.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Uneori ne confruntăm si cu d-astea!

Asta este adevarul (nu la toti le cade parul)! :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

hai sa mai bag niste ultime mârlănii:
............ Nimic nu va mai conta, dacă nu se întâmplă acum reformarea statului. Viitorul va fi șoșoacă și noii legionari.
   Daca ai compara ce este in "interior" cu declaratiile celor de la care ai asteptari, n-ai mai fi scris acum, stiind ca, citez, nu se întâmplă acum.
Citat
când avem pandemie, nu mai există libertăți de opinie în ceea ce privește vaccinarea.
Nu stiu cum se impaca afirmatia de mai sus cu Pct.8, dar cine stie...
  Pana una alta sunt clare 2(doua) situatii:
-balbele, inconsecventa si limbajul de lemn al guvernantilor au generat o stare de nesiguranta si neincredere in randul populatiei
-Numarul celor ce vor sa se vaccineze este mult mai mare decat cantitatea de vaccin existenta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice