0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Voi sunteti intregi la minte cand ii cautati scuze???
Sotia mea a spus chiar: de ce nu l-a impuscat politia in cap direct? De ce se cheltuie bani aiurea pentru "vindecarea" unui criminal?
Incercam sa ne bagam in mintea lui, sa intelegem de ce a facut asa acele fapte, psihic, ce l-a determinat sa treaca de la amenintari la omor?
Cazul asta nu arata decât cat de defecta este societatea romanească. Si de ce autocrații câștigă peste tot in lume (acolo unde ei au puterea așa ceva nu se vede, nu se aude, scurt îl împușcau si toți tăceau chitic. Nu-i așa ca viata e frumoasă CAND NU STII NIMIC?).... Acest caz este doar un simptom al anarhismului instituțional din ce in ce mai evident in rândul populației (cauzat SI de un aparat bugetar excesiv, indolent si incapabil sa rezolve problemele cetățenilor.Credeți ca "Law Abiding Citizen" a apărut așa, din neant?
Azi dimineață mergând la muncă soția a luat-o pe o scurtătură. Și ... involuntar a fost martora unui eveniment oribil. Am trecut azi pe acolo și săngele ce a fost temeinic spălat încă se mai vede. Putem extrapola cu ocazia asta toate racilele societății, sunt atât de trist încât nu mai sunt în stare ...
Faptul ca am postat referitor la crimele din Onesti facând o paralela cu filmul "Law abiding citizen" (o paralela care nu cred ca este absolut deloc fortata), iar multi au reactionat ..... cum au reactionat.... ar trebui sa ne confirme ca avem o problema.
Ganditi-va putin la incidentele de "road rage".....Intr-o zi va bate unul din asta la semafor de va baga in spital.