Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809662 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Atata timp cat nevasta-sa era jos, printre politisti, si ii spunea la telefon ce au de gand astia, ce impact crezi ca avea fii-sa?

Serios, mai aveti multe variante sa il scoateti basma curata pe puscariasul asta de cariera?

Iar aici citez postarea ta anterioara @ntire2000

Femeia susţine că a vorbit cu tatăl ei la telefon, care i-a spus că îşi doreşte să-i aducă acea hârtie. „Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți? Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem niște bani. Bani falși! Chiar nu există în Poliția Română?”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan.

Offline FritzVonSpritz

Irelevant ce ai spus.....Ca el a citat din ce a spus femeia, de unde se deduce ca @ntire2000 vrea sa il scoata basma curata?
Ba chiar el a spus ca autoritatile nu au stiut ce sa faca, in speta politia a fost impotenta, neavand niciun plan de actiune, nici o solutie la indemana si au lalait interventia 5 ore
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Laurentiu

Voi sunteti intregi la minte cand ii cautati scuze???
Acest ''VOI'', la cine face referire? A vorbit cineva de scuze pentru un criminal? Crima ramine crima indiferent de cine o face insa motivul ce l-a facut sa devina criminal, se dezbate aici.

Sotia mea a spus chiar: de ce nu l-a impuscat politia in cap direct? De ce se cheltuie bani aiurea pentru "vindecarea" unui criminal?
Ce usor e sa iei viata unui om. De fapt e mult mai usor de inlaturat efectul decit cauza. V-ati pus intrebarea cine l-a adus in situatia de a deveni un nebun criminal?

'' de ce nu l-a impuscat politia in cap direct?'' - deoarece ''snaiperul'' putea fi tras la raspundere de parchetul militar pentru uciderea unui om ce se afla in stare latenta si nu ameninta pe nimeni. Ostatecii erau legati la miini si nu se aflau in preajma agresorului. Situatia se putea rezolva si altfel ''Tudorel Butoi: Cu șase oameni se putea rezolva problema fără intervenție în forță'' https://www.antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/gheorghe-morosan-crime-onesti-fiica-germania-595150.html

Incercam sa ne bagam in mintea lui, sa intelegem de ce a facut asa acele fapte, psihic, ce l-a determinat sa treaca de la amenintari la omor?
Individul o spune destul de clar: lupta timp de 10 ani cu sistemul judiciar, politistul ce i-a amenitat cu pistolul copilul pentru a evacua locuinta, l-a adus in pragul dementei; si cind mintea nu mai e la locul ei cu o surescitare in plus, usor poti deveni criminal.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: ntire2000, Catalln, FritzVonSpritz

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Cazul asta nu arata decât cat de defecta este societatea romanească. Si de ce autocrații câștigă peste tot in lume (acolo unde ei au puterea așa ceva nu se vede, nu se aude, scurt îl împușcau si toți tăceau chitic. Nu-i așa ca viata e frumoasă CAND NU STII NIMIC?). Studiu de caz, luare de ostatici in China, l-au împuscat imediat in cap.
N-o sa va vina sa credeți dar in 1988, cu 1 an înainte de Revoluție, eram soldați in permisie, si vorbeam intre noi ce faci daca te lupți cu lumea. Si unul a spus clar, "decât sa plângă mama, mai bine plânge ma-sa!". Am coleg de liceu care a tras in București de a decalibrat 2 AK-47. La ordin.
Toată lumea urăște pe toată lumea si mai ales, orice pretext este foarte bun in a da in cap "celorlalți".  De aia civilizația asta e sortita pieirii. Este una in care infractorii au mai multe drepturi ca victimele. Pur si simplu nu mai exista destui oameni educați care sa facă viabila democrația. Asta de a omorât 2 oameni știa ca nu o sa pățească nimic, ca nu-l omora nimeni. A devenit regula ca criminalii ce ucid 2 oameni sa ia 20 de ani închisoare si sa iasă după 10-12.
Acest caz este doar un simptom al anarhismului instituțional din ce in ce mai evident in rândul populației (cauzat SI de un aparat bugetar excesiv, indolent si incapabil sa rezolve problemele cetățenilor. Si cei care "se descurca" nu sunt nici măcar 5% din populație, restul sunt efectiv călcați in picioare). Mi-e sila de circul asta, mai ales de insinuarea  ca "opoziția" era mai buna...
Credeți ca "Law Abiding Citizen" a apărut așa, din neant?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: MariusMGP, ntire2000, toma, saureign

Offline remarque

Azi dimineață mergând la muncă soția a luat-o pe o scurtătură. Și ...  involuntar a fost martora unui eveniment oribil. Am trecut azi pe acolo și săngele ce a fost temeinic spălat încă se mai vede. Putem extrapola cu ocazia asta toate racilele societății, sunt atât de trist încât nu mai sunt în stare ...
« Ultima Modificare: 05.Mar.2021, 05:33:40 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

Faptul ca am postat referitor la crimele din Onesti facând o paralela cu filmul "Law abiding citizen" (o paralela care nu cred ca este absolut deloc fortata), iar multi au reactionat ..... cum au reactionat.... ar trebui sa ne confirme ca avem o problema.
Nu doar noi ca popor, ci mai degraba noi ca umanitate.
Nu vede nimeni decât criminali sau victime, nu mai sta nimeni sa analizeze cauzele.
Pentru ca nimeni nu s-a apucat sa studieze decât evolutia speciilor, despre decadere nu prea spune nimeni, nimic.

Cazul asta nu arata decât cat de defecta este societatea romanească. Si de ce autocrații câștigă peste tot in lume (acolo unde ei au puterea așa ceva nu se vede, nu se aude, scurt îl împușcau si toți tăceau chitic. Nu-i așa ca viata e frumoasă CAND NU STII NIMIC?)....
Acest caz este doar un simptom al anarhismului instituțional din ce in ce mai evident in rândul populației (cauzat SI de un aparat bugetar excesiv, indolent si incapabil sa rezolve problemele cetățenilor.
Credeți ca "Law Abiding Citizen" a apărut așa, din neant?
A aparut din nevoia unora de a corecta ce se mai poate corecta într-o societate.
Pe ideea ca o problema dezbatuta public este într-o anumita masura rezolvata.
Sunt filme cu mesaj care nu-s facute doar în scopuri comerciale.
Problema este ca publicul este 90% comercial, a mers sa-l vada pe Gerard Butler.
Tâlcul povestii l-au înteles si mai putini din aia 10% ramasi.

Azi dimineață mergând la muncă soția a luat-o pe o scurtătură. Și ...  involuntar a fost martora unui eveniment oribil. Am trecut azi pe acolo și săngele ce a fost temeinic spălat încă se mai vede. Putem extrapola cu ocazia asta toate racilele societății, sunt atât de trist încât nu mai sunt în stare ...
Nu mai spune, ca stiu senzatia.
Când ma întorceam acum zeci de ani de la examenul de admitere la facultate, am fost "premiat" cu o amintire pe viata - am vazut o persoana lovita de tren în halta Nima (linie dubla, coborâse din tren si l-a lovit de pe sensul opus un accelerat).
Si acum mai am în memorie imaginea aia .... pe lânga altele...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Macar pe IMDB comentatorii au luat atitudine si condamnat finalul...la film!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline toma

Faptul ca am postat referitor la crimele din Onesti facând o paralela cu filmul "Law abiding citizen" (o paralela care nu cred ca este absolut deloc fortata), iar multi au reactionat ..... cum au reactionat.... ar trebui sa ne confirme ca avem o problema.

Vad ca insisti cu chestia asta. In opinia mea comparatia este fortata. Spre deosebire de film, tipul ala din Onesti omoara doi oameni care nu au nici o legatura cu ce considera el ca a fost nedreptatit. Mai mult, actul lui nu are nicidecum intentia de a sublinia vulnerabilitatile sistemului care l-a nedreptatit. Singurul lucru pe care l-a reusit a fost sa arate incompetenta politiei din Onesti si din judet in tratarea unor astfel de situati si sunt convins ca nu asta era ce dorea sa obtina.
Eu as face mai degraba o paralela cu Falling Down, filmul cu Michael Douglas in rol principal.

Iesind din cinematografie si intorcandu-ne la realitate:
Nu cred ca o persoana "normala" ar sechesta doi zugravi care nu au absolut nici o legatura cu "problema" lui si i-ar omori cu un cutit in timp ce aveau mainile legate.
Din punctul meu de vedere orice replica: "da, dar..." o inregistrez doar ca pe o incercare de a arunca vina pe altcineva, mai putin pe criminal. Nu inteleg ce tot cautati voi de analizat in situatia asta. Cateodata nu este nimic de inteles.

Genul asta de abordare il gasesc extrem de nociv. Ganditi-va putin la incidentele de "road rage". Esti nervos pentru ca tocmai ai fost concediat pe nedrept si ai copilul bolnav si rate intarziate la ipoteca pe casa. Este asta o justificare pentru a snopi in bataie sau omori pe cineva care greseste in trafic? Intr-o zi va bate unul din asta la semafor de va baga in spital. Chiar vreau sa va aud cum ziceti: oare totusi ce l-a determinat sa ajunga in punctul asta?

O ardeti cu filozofie din asta cand nu e nimic de filozofat.
« Ultima Modificare: 09.Mar.2021, 09:57:27 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: saureign

Offline ntire2000

Ganditi-va putin la incidentele de "road rage".....
Intr-o zi va bate unul din asta la semafor de va baga in spital.
Tocmai din cauza asta sunt mereu echipat pentru o partida de oina.  ;-)
Niciodata nu stii ce-ti rezerva "umanitatea" din altii, traieste-ti viata în "conditii de supravietuire" (6 luni armata la vânatori de munte).

PS: Tu cum îti protejezi familia într-o situatie de genul?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Intrebarea este, draga coleg @ntire2000, pâna unde esti dispus sa mergi cu identificarea cauzelor...

Ce am vazut pâna acum din postarile tale:
- comentarii apreciative la adresa extremismului - checked;
- remarci sexiste/misogine - checked;
- acceptarea (promovarea) violentei ca metoda de rezolvare a problemelor (vezi multiplele referinte ale utilizarii bâtei de oina) - checked si asta;
- considerarea furtului ca indreptatit atunci cand se refera la tine (ma refer la mentionarea ca indreptatita a piratarii diverselor; da, nene, toti am facut-o la un moment dat, când veniturile nu ne permiteau sa luam in calcul o achizitie legala, dar - odata cu evolutia in timp si a noastra, si a societatii in care traim - consider ca suntem datori sa constientizam ca furtul nu este normal, indiferent ce face obiectul acelui furt, mai ales cand 3xista alternativa) - checked si asta;
- aruncarea in derizoriu a formelor de protest (si de reforma) DEMOCRATICE pe care nu le intelegi - checked si asta.

De asta iti atrageam atentia ca nu este ok ce promovezi, existand riscul ca si tu sa fii cauza a problemei pentru care ne gasim acum unde ne gasim ca societate...

Aaa, si inainte sa incepi sa te victimizezi p'acilea si sa consideri ca este un atac la persoana, revizuieste rogu-te ce inseamna 'atac la persoana' - eu am adresat afirmatiile facute de tine, nu am facut aprecieri asupra persoanei tale.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci