0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
N-am de unde sa stiu care e felul in care ai perceput tu articolul, ai pus doar link-ul. Autorul articolului insa nu lasa loc de inteles ca ar fi vorba despre satira.
Chestie de finețe, nu pentru toți e evident.
Am convingerea că cel puțin o parte dintre cei 70% care au stat acasă la ultimele alegeri regretă acum că nu au mers la vot să pună ștampila pe AUR, adică pe Diana Șoșoacă. Pentru că ei simt, dincolo de orice îndoială, că Diana Șoșoacă le înțelege frustrările, tribulațiile și nemulțumirile. Tocmai de aceea, nu va fi o mirare când, în anul 2024, românii vor striga la unison: „Ține-ți minte 3 cuvinte: Dia Șoșo președinte!”. Iar Diana Șoșoacă va candida. Nu pentru că va dori ea. Ci pentru că așa îi va cere țara!
Medicii tineri își "cerșesc" diplomele la ușa Centrului de Resurse Umane. Funcționarii trimit paznicii să le vorbească.
Dar nah, poate chiar e prea subtil pentru mine.
Ma gandeam acum la programul unui senator, care parca are un birou teritorial, nu ?Si parca are si o secretara, care ar trebui sa-i organizeze audientele din teritoriu, unde domnu' senator ar trebui sa fie prezent, sa vada ce probleme are comunitatea, locuitorii, sa-i asculte, apoi sa vina la "centru" sa propuna legi, sau sa mearga peste guvernanti sa-i "forteze" sa aplice legile, pentru ca, da, d-aia au fost alesi, sa ne reprezinte pe noi p....mea poporul, sa rezolve doleantele, sa se zbata, sa se agite, o zi sau doua cat prevede leagea, sa fie acolo, in mijlocul celor care l-au votat !
Si daca vedem pe unu care face asa, dar nu-i fotomodel si n-are un nume chiar de ...scena, chiar ni se pare... anormal ! Eu mi-as dori ca un ales sa faca numai jumatate din ce face femeia asta(ca ea mai sare calul uneori!) si tot ar fi bine! Ca noi o ironizam, mai facem misto, mai una alta, da' dumeaiei si-a cam luat functia in serios.
Dacă Madam Șoșoacă vi se pare mai mare și mai influentă decât este, nu-i de mirare. Ia dați drumul unui lighean pe scări. Îți sparge urechile, chiar dacă-i doar o tablă-ndoită.