Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809640 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

N-am de unde sa stiu care e felul in care ai perceput tu articolul, ai pus doar link-ul.

Autorul articolului insa nu lasa loc de inteles ca ar fi vorba despre satira.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline bisti

Ultima bomba: cine e Facebook de isi permite sa ii inchida contul unui senator al României?
Cum isi permite Zuck sa blocheze accesul in internet al duamnei D.I.Soso.

Offline remarque

N-am de unde sa stiu care e felul in care ai perceput tu articolul, ai pus doar link-ul.
Autorul articolului insa nu lasa loc de inteles ca ar fi vorba despre satira.
Chestie de finețe, nu pentru toți e evident.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

Chestie de finețe, nu pentru toți e evident.
  Sunt adeptul satirei, glumelor subtile si fine, dar din articolul respectiv chiar imi scapa "satira" si "finetea"(cu toate ca l-am citit de doua ori), mai degraba autorul(contrar curentului din Capital) chiar pune degetul pe rana.(probabil te referi la lozinca)
  Chiar ma intrebam(retoric), oare langa Sosoaca n-ar fi trebuit sa fie senatorul sau deputatul din judetul respectiv ?! Zic si eu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline remarque

Vi se pare că titlul articolului: "Țineţi minte 3 cuvinte: Dia Șoşo preşedinte!"  e la sensul propriu?
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline toma

Titlul este explicat in ultimul paragraf:

Citat
Am convingerea că cel puțin o parte dintre cei 70% care au stat acasă la ultimele alegeri regretă acum că nu au mers la vot să pună ștampila pe AUR, adică pe Diana Șoșoacă. Pentru că ei simt, dincolo de orice îndoială, că Diana Șoșoacă le înțelege frustrările, tribulațiile și nemulțumirile. Tocmai de aceea, nu va fi o mirare când, în anul 2024, românii vor striga la unison: „Ține-ți minte 3 cuvinte: Dia Șoșo președinte!”. Iar Diana Șoșoacă va candida. Nu pentru că va dori ea. Ci pentru că așa îi va cere țara!

L-am recitit si eu pe indelete, cu rabdare. Imi pare in continuare ca omul vorbeste serios.
Dar nah, poate chiar e prea subtil pentru mine.  :dknw:
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

Daca tanti asta ajunge presedinte, atunci în mod sigur va fi primul presedinte în care n-o sa vrea nimeni sa-si bage ceva.
Decât daca e foarte, foarte beat.

Intre timp, tara asta ramâne la fel de "atragatoare" - ca si doamna senatoare.....

Medicii tineri își "cerșesc" diplomele la ușa Centrului de Resurse Umane. Funcționarii trimit paznicii să le vorbească.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

Offline enicky

Dar nah, poate chiar e prea subtil pentru mine.  :dknw:
  Probabil si pentru mine!

Ma gandeam acum la programul unui senator, care parca are un birou teritorial, nu ?
Si parca are si o secretara, care ar trebui sa-i organizeze audientele din teritoriu, unde domnu' senator ar trebui sa fie prezent, sa vada ce probleme are comunitatea, locuitorii, sa-i asculte, apoi sa vina la "centru" sa propuna legi, sau sa mearga peste guvernanti sa-i "forteze" sa aplice legile, pentru ca, da, d-aia au fost alesi, sa ne reprezinte pe noi p....mea poporul, sa rezolve doleantele, sa se zbata, sa se agite, o zi sau doua cat prevede leagea, sa fie acolo, in mijlocul celor care l-au votat !
   Si daca vedem pe unu care face asa, dar nu-i fotomodel si n-are un nume chiar de ...scena, chiar ni se pare... anormal ! :-?
Eu mi-as dori ca un ales sa faca numai jumatate din ce face femeia asta(ca ea mai sare calul uneori!) si tot ar fi bine!
  Ca noi o ironizam, mai facem misto, mai una alta, da' dumeaiei si-a cam luat functia in serios.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Ma gandeam acum la programul unui senator, care parca are un birou teritorial, nu ?
Si parca are si o secretara, care ar trebui sa-i organizeze audientele din teritoriu, unde domnu' senator ar trebui sa fie prezent, sa vada ce probleme are comunitatea, locuitorii, sa-i asculte, apoi sa vina la "centru" sa propuna legi, sau sa mearga peste guvernanti sa-i "forteze" sa aplice legile, pentru ca, da, d-aia au fost alesi, sa ne reprezinte pe noi p....mea poporul, sa rezolve doleantele, sa se zbata, sa se agite, o zi sau doua cat prevede leagea, sa fie acolo, in mijlocul celor care l-au votat !

Citind pana aici imi ziceam in sinea mea: uite ca existe si teme in care sunt fix pe aceasi lungime de unda cu el.

Apoi ai virat-o asa:

Si daca vedem pe unu care face asa, dar nu-i fotomodel si n-are un nume chiar de ...scena, chiar ni se pare... anormal ! :-?
Eu mi-as dori ca un ales sa faca numai jumatate din ce face femeia asta(ca ea mai sare calul uneori!) si tot ar fi bine!
  Ca noi o ironizam, mai facem misto, mai una alta, da' dumeaiei si-a cam luat functia in serios.

Si parerile noastre difera iarasi radical.

Citat
Dacă Madam Șoșoacă vi se pare mai mare și mai influentă decât este, nu-i de mirare. Ia dați drumul unui lighean pe scări. Îți sparge urechile, chiar dacă-i doar o tablă-ndoită.

The following users thanked this post: shpeedy