Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 855788 ori)

koala şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Le avem la figurat, în cap... ajungem să propunem despăgubirea infractorilor din pușcări. 

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma

Offline rexkrokiDAU

Uite, doar pentru cele de mai jos mă așteptam să iasă lumea în stradă,  să -și apere viitoarea pensie. Aici e vorba de ceva concret, cu repercursiuni directe asupra fiecărui salariat, nu e vorba de principii sau mai știu eu ce.

Guvernul a dat deja, anul trecut, o lovitura puternica contribuabililor la sistemul de pensii private obligatorii, prin scaderea contributiilor de la 5,1% la 3,75%, desi contributia ar fi trebuit sa ajunga la 6% inca din 2016.

Aceste procente au fost stabilite prin lege dacă înțeleg eu bine. Din moment ce legea nu a fost respectată nu poate fi tras nimeni la răspundere?

Offline ariciul

Tu poti sa te astepti dar lumea deja s-a plictisit de treaba asta, de iesit s-a iesit si nu s-a rezolvat nimic ba din contra! Deja cred ca multi spera doar ca la viitoarele alegeri sa se schimbe ceva. Eu insa nici pe asta nu o cred pentru ca schimbarea trebuie sa vina de la noi in primul rand. Si nu vine!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Peste două sute de nume conține prima listă a colaboratorilor aflați în legătura UM 0225, unitatea din cadrul Departamentului Securităţii Statului (DSS) care se ocupa de urmărirea emigraţiei româneşti. Unele sunt cunoscute publicului larg și active în spațiul public, cum ar fi Ioan Aurel Pop, noul președinte al Academiei Române, Cornel Nistorescu, ziarist, sau sociologul Dorel Abraham.

Citat
În februarie1985, generalul-locotenet Aristotel Stamatoiu, şeful Centrului de Informaţii Externe (CIE, continuatorul DIE),  a emis un ordin prin care le cerea tuturor unităţilor subordonate  să-şi actualizeze situaţia surselor aflate în legătură şi să transmită datele lor complete către UM 0503 (Cartoteca CIE). Drept urmare, la 13.05.1985, UM 0225, unitatea care se ocupa de urmărirea emigraţiei româneşti, a întocmit un tabel conţinând numele colaboratorilor pe care îi avea în legătură la acea dată, tabel pe care l-a înaintat conform ordinului către UM 0503. Așa numita  ”Brigadă  Antiemigrație” se ocupa cu ”contracararea acţiunilor ostile RSR desfăşurate de centrele de propagandă din străinătate.” Pintre cele 200 de nume aflate pe respectiva listă se află nume sonore ale intelectualităţii româneşti: istorici  (Ioan Aurel Pop, Dan Berindei, Ioan Chiper, Radu Constantinescu), sociologi (Dorel Abraham, Ştefan Costea), ziarişti (Cornel Nistorescu, Adrian Vasilescu, Mihai Pelin), filologi (Ştefan Cazimir, Ion Coja, Ion Deaconescu), medici (Petre Ciobanu, Constantin Gorgos) etc.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, rexkrokiDAU

Offline shpeedy

O sa las asta aici...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

Probabil postarea de mai sus pleacă de la cum a citit doamna prim-ministru anul 2020. Dar eu cred că se face din țânțar armăsar, am auzit astfel de citiri ale anilor chiar și la posturi TV în limba engleză.  Eu nu cred că e neapărat greșit.