0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ma tot mir cum se prezinta astia in continuare ca niste domnisoare, dar de fapt sunt niste centuriste patentate.
@laurentiu...nu ma poti convinge ce ce vrei tu e normal ...
A) ...nu pot fi convins cand spui ca "ai nostrii vor spitale...ai vostrii nu".in ce tara ai trait in ultimii 20 de ani?...B) ...si sa sti ca nu vreau sa ma cert cu tinedin doua motive1. ..pertinet.concis si de ajutor in postarile legate da masini..2. .. semnatura....
...unii (USL) doresc spitale [...] pe cind altii, vor exact contrariul.
cred c-ar fi cazul sa le dam timp sa arate ce pot si sa vedem cum se misca. In cazul in care nu vor corespunde, ce ne opreste sa-i inlocuim ?Poate este un om nebun, 100, 1000 sau chiar 10.000 dar o tara intreaga sa fie nebuna si sa ceara inlocuirea presedintelui.
@Laurentiu1. Pai nu stii deloc ca au mai fost? Si PSD, si PNL?2.De-asta se prevad si scrutinele, ca sa se vada daca este, intr-adevar parerea tuturor.
Cat despre dorinta ta de a nationaliza totul, nu stiu ce varsta ai, dar iti spun ca perioada aia nationalizata care a fost, este cea mai neagra din istoria noastra. Nu merita sa o regreti.
@cribo25: Mentionez din start ca nu sunt decat simpatizant al lui Traian Basescu si al PDL-ului (o sa explic mai jos si de ce). La alegerile locale nu am putut vota nici cu Prigoana (din cauza traseismului abordat in Parlament), nici cu Poteras (din cauza starii in care se afla Sectorul 6 si a afacerilor conexe care sunt la limita legii si contravin intereselor locuitorilor din sector).Nu sustin ca TB&PDL sunt cei mai buni/cei mai potriviti pentru Romania, dar sunt cei mai buni pe care i-a putut scoate natia asta prin diferitele alegeri (cu sensul de optiuni) facute in ultimii 22 (+45) ani si sunt primii care chiar au vrut sa faca CEVA pentru Romania…Ca o concluzie, pana acum doua luni stiam ca - desi lucrez ca nebunu' 12 ore pe zi (nu ma plang, imi place ce fac) pentru a-mi intretine familia, desi inca ma las surprins de mitocania si nesimtirea din jurul meu - macar copilul meu are o sansa mica - daca invata, munceste si este cumpatat - sa traiasca intr-o alta lume, mai normala, pe care de obicei o gasim (si o apreciem) dincolo de granita de vest a tarii... Or, odata ce am vazut cam ce faradelegi sunt dispusi sa faca o mana de oameni pentru a strivi un presedinte ales democratic, numai in siguranta nu o sa fim...