Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856470 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

cat ne costa ..lunar...acest invatamat gratuit?!

La referendum, pe 29 iulie 2012, urati cirmaciului nostru "drag": Vint bun din pupa!

E simplu, nu?  Succes (nu succesuri)  :-j

Offline M_TM

...si ca veni vorba de trompetisti...lautari si alte forme de muzicieni...ieri,pe B!,invitat sa comenteze situatia din tara,un faimos baladist,perlamentar de ceva timp si om cu pretentii academice(sic).
Respectivul,fiind rugat sa comenteze treaba cu referendumul pentru parlament uni/bicameral a inceput sa-si spuna oful (nu retin cuvant cu cuvant ,dar asta ar fi esenta):
REP: cum comentati faptul ca nu se aplica rezultatul refendumului din 2007 cu parlamet din 320 ...bla...bla
vs:...cum putem avea pretentii ca unii tineri intre 18 si 30 de ani si care nici nu vorbesc corect sa hotarasca viitorul unei natiuni....
REP:...dar au votat 75% pentru....bla...bla....
vs:....nu are importanta...viitorul ar trebui hotarat de o elita(parlamentari) ...nu de popor....bla...bla.....bla...si tra...la....la....
 >:) >:) ..si azi ma enervez cand ma gandesc la ELITISTUL respectiv..... >:) >:)
L.E.
REP=Reporter
vs= victor socaciu..parlamentar psd+pnl+apendicele antena..si tot ala care avut  =))  =))  =))  o bizarerie de propunere legislativa. =))  =))  =)) .....
..dapai fratilor...nu va mirati ca ne merge asa de prost de 20 si ceva de ani incoace....

Offline shpeedy

Da, da, da !!! Tocmai am vazut si eu la Turcescu reluarea interviului cu Socaciu...

Din pacate, nu gasesc video-ul, dar am mai gasit o parere asupra "recitalului".
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Fiecare este stapan despre ce spune in functie de informatia acumulata in timp, obtinuta din diverse surse. Dupa care, insa, important devine modul in care filtrezi acea informatie, apoi  o compari cu alte surse pentru a trage o concluzie finala. Nici atunci nu e sigur ca obtii raspunsul corect- adevarat.

Nu dezvolt acum, la 11 noptea dar daca tot ai pus un link - articol ( inca nu l-am citit aprofundat, poate maine) iti pun si eu unul, tot asa, pentru a vedea si alt mod de gandire, tot din societatea noastra. Citeste cu atentie si dupa aceea scoate tu in evidenta neadevaruri, erori sau ce consideri fiind cu totul fals.
Sursele de informare gen B1 TV, Realitatea, Antena 3 sunt totusi "trompete", dar nu eu trebuie sa te conving de aceasta.
Ne reintalnim, probabil maine, cu argumente mai solide, mai detaliate. >:D<
http://roxanaiordache.wordpress.com/
Ignis 1.3 GLX+

Offline shpeedy

Sursele de informare gen B1 TV, Realitatea, Antena 3 sunt totusi "trompete", dar nu eu trebuie sa te conving de aceasta.

Scuze, eu am spus doar ca ma uitam la Turcescu...
Din pacate, nu prea mai am la ce sa ma uit de cand Turturica nu mai are emisiune la TVR...

Si pana la urma, care e concluzia ? Ca si anarhia e o solutie (dam in toti ! niciunul nu e bun !) ???

PS: am gasit o "sinteza" a blog-ului la care faci referire. Cu un lucru ai dreptate: e greu sa-ti pastrezi sirul gandurilor in lumea de azi...  :D
« Ultima Modificare: 18.Iul.2012, 12:04:12 a.m. de shpeedy »

Offline Leutz

Iata si alternativa la cele de mai sus, oricare ar fi ele  :)

http://www.evz.ro/detalii/stiri/au-lasat-iadul-din-bucuresti-pentru-raiul-de-la-poalele-retezatului-992379.html

Sper ca citirea articolului sa produca macar un zambet si o deconectare temporara de la ura zilnica, daca nu chiar ... sa genereze idei de bun augur   ;)
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Laurentiu

...ma uitam la Turcescu...
La "colonel" Turcescu. Nu de alta dar sa nu se supere omul. E un grad dobindit recent si fara sa fi trecut vreodata poarta unei unitati militare.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Sa nu uitam ca face parte dintr-un lot destul de consistent de civili!
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

Daca unora le este mai usor sa desconsidere 100% ceea ce spune Turcescu si sa nu mai treaca prin filtrul propriei gandiri/logici, doar pe baza acestei meritate/nemeritate inaintari in grad, este exclusiv optiunea lor...

Banuiesc ca in "marea" propagandei lui Felix&DD, nu prea are importanta aceasta "picatura", dar nu se stiu niciodata - Robert Turcescu va cere oficial să i se retragă rangul de ofiţer al Armatei Române

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Ha,ha misto, pai DD se hraneste din conducta PDL , partidul mama.
Go Terios!!!:)