Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856486 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

@shpeedy
Lasa politica, hai cu provocarea  :baston:

Offline shpeedy

No, acuma, draga Rexkroki, daca matale te-ai mutat intr-o tara in care oricine poate sa puna in discutie orice lege (ca doara se merge pe principiul democratiei directe) si in care exista aceeasi coalitie guvernamentala de vreo 50 de ani, inteleg ca nu te mai lasi atras in mrejele disputelor politice dambovitene... ;)

PS: vezi ca m-am conformat cu provocarea, Sefu'...  :inteligent:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

"toti simpatizantii USL sunt ori manati de interese mai mult sau mai putin meschine/personale..."
E normal ca toti vor avea interese insa, unii (USL) doresc spitale redeschise, scoli refacute, restituirea drepturilor furate in ultimii ani, redobindirea salariilor, respectarea hotaririlor judecatoresti, eliminarea coruptiei din toate institutiile statului, raspunderea in fata justitiei pt delapidarile la nivel de conducere, justificarea averilor, micsorarea TVA macar la produsele de baza etc pe cind altii, vor exact contrariul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
E normal ca toti vor avea interese insa, unii (USL) doresc spitale redeschise, scoli refacute, restituirea drepturilor furate in ultimii ani, redobindirea salariilor, respectarea hotaririlor judecatoresti, eliminarea coruptiei din toate institutiile statului, raspunderea in fata justitiei pt delapidarile la nivel de conducere, justificarea averilor, micsorarea TVA macar la produsele de baza.

Ai dreptate, @Laurentiu. Numai unii de la USL doresc ce-ai scris tu mai sus. Adica marea masa a simpatizantilor. Cum probabil doresc si mare masa a simpatizantilor celorlalti. Dar alesii doresc asta ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

E normal ca toti vor avea interese insa, unii (USL) doresc spitale redeschise, scoli refacute, restituirea drepturilor furate in ultimii ani, redobindirea salariilor, respectarea hotaririlor judecatoresti, eliminarea coruptiei din toate institutiile statului, raspunderea in fata justitiei pt delapidarile la nivel de conducere, justificarea averilor, micsorarea TVA macar la produsele de baza etc pe cind altii, vor exact contrariul.

ARE YOU SERIOUS ???  =)) Mai ramane sa-mi spui ca exista si Mos Craciun...

PS: banuiesc ca thumb-down-ul l-am primit pentru faza cu Mos Craciun... Imi cer scuze....  :D
« Ultima Modificare: 20.Iul.2012, 01:51:04 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline miaunica

cum?!...nu exista Mos Craciun?! :-((
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
@cribo25: oare daca as afirma ca "toti simpatizantii USL sunt ori manati de interese mai mult sau mai putin meschine/personale, ori sunt inculti dpdv economic/politic/social", cu ce argumente logice m-ai putea combate ?!?! ipotetic vorbind ... ;)   
Probabil si cu un argument de genul acesta (mai in gluma mai in serios) - si anume ca toti simpatizantii PDL sunt manati de aceleasi interese meschine/personale si sunt la fel de inculti dpdv economic/politic/social.

Revenind la intrebare nu te-as putea combate cu nici un fel de argumente logice sau nelogice. Simpatizezi sau nu cu o formatiune politica, sau eventual un lider, daca regasesti in actiunile/ comportamentul respectivilor o anume "rezonanta" cu propriul mod de integrare in societate. Poate parea sec sau sumar acest raspuns, dar consider mai firesc sa nu ma lansez intr-o polemica ce depaseste un anume nivel de cunostinte, pe care nu le am - la o intrebare totusi destul de generala in ansamblu.

Astept totusi si opinia ta (la propria intrebare), as fi incantat de un alt unghi de vedere (inlocuind deci cu "toti simpatizantii PDL ...." ).  ;)
Ignis 1.3 GLX+

Offline Laurentiu

... @Laurentiu. [...] Dar alesii doresc asta ?
Gabi, e cam devreme (2 luni de zile) sa ne dam cu parerea fata de cei 8 ani in care am avut acest timp si in care acum, cu acte se concretizeaza si FURTURILE precum si cresterea averilor unora intr-o singura noapte cit a celorlalti in 2-3 sau chiar a mai multor generatii.

Mai ramane sa-mi spui ca exista si Mos Craciun...
Nu-ti spun daca exista sau nu insa ceea ce pot sigur sa-ti argumentez este ca exista un ALBU ca ZAPADU asa cum exista si un COTOI.  :D
« Ultima Modificare: 20.Iul.2012, 08:06:38 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

Pt cei 2 cu "Cheesy" la mesajul meu: am incercat o reinstalare la "Sa traiti bine" insa nu mi-a reusit. Poate imi iese pe 29 iulie.  ;)

« Ultima Modificare: 20.Iul.2012, 08:45:22 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

E prea complicat ce incerci tu acolo, vezi ca merge mai usor prin copy - paste  ;)