Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 935581 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Satul cu 8 locuitori care are o cruce monumentală.

In rest, avem de toate.
Prin octombrie, o să avem și manuale pentru clasa a noua.

PS: avantajul e că dacă ne trăsnește o să funcționeze și ca paratrăsnet - e complet metalică.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

M-am tot gandit care e cauza(in afara de a incasa doua salarii, masina la scara+paza) care il determina sa stea agatat de scaunul de p.m. si nu-mi cadea fisa de loc!
Dar intr-un final cred ca asta-i adevarata cauza: la 31 August s-au incheiat toate proiectele pnrr si nu putea sa rateze ultima sansa de impartire a fondurilor(avand in vedere fluctuatia de personal pe proiecte, mai ales ca inca se mai fac plati pana in Oct.), plus programul Safe care este in derulare. Si cum toti vin la putere pentru ciolan, salariul fiind deja in plan secund, cred ca as fi cel putin naiv sa cred ca sta la putere de dragul tarii, fara niciun interes personal.
     Inca sunt siderat de acest pnl care se lasa condus de unul care cand calca parca masoara holurile si repeta la infinit placa cu "am facut ce trebuia"!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Slava Ucraina.

Fmm de tradatori de tara, si astia vorbesc de nationalism sanatos.

"Cifra de 50 de milioane de euro nu reprezintă valoarea întregului ajutor românesc de la începutul războiului, ci contribuția financiară menționată pentru 2025, în timp ce estimarea de peste 1,5 miliarde de euro include și valoarea echipamentelor militare, sprijinul umanitar și alte forme de asistență."
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Asasinii economici care conduc lumea.

Cui i se pare o fabulație, poate aprofunda.
America de Sud de aia e în foamete de decenii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: NicNic

Offline NicNic

Pestele cel mare il inghite pe cel mic este o zicala mai veche decat "corporatocratia" descrisa de Perkins.
Si cred ca este ceva cvasiprezent in civilizatia umana, nu e doar de cand au aparut corporatiile.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

În afară de pantalonii roșii, are tot ce-i trebuie acolo, în pivnița regală: hrană, apă, energie, se face referire la Beciul Domnesc.

Astia care il sustin sunt platiti, sau doar redusi mintal???!

Offline enicky

Guvernul Mureșan a picat. A obținut mai puține voturi decât Veștea. 182 de parlamentari au votat „pentru”, iar 15 „împotrivă”
      Pana la urma cred ca Muresan e mai "bun" ca europarlamentar decat ca prim-ministru! Toata lumea ii spune ca merge degeaba in Parlament, el nu si nu !