Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 928982 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1693
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline NicNic

Am inceput sa exportam valori https://hotnews.ro/claudiu-nasui-deputat-usr-si-fost-ministru-al-economiei-propus-in-guvernul-de-la-chisinau-argumentele-premierului-moldovean-2332585   :good: :good:

Asta e o promovare a publicatiei online de la hotnews? Nu vreau sa ii platesc pentru ce scriu acolo ...
« Ultima Modificare: 25.Aug.2026, 06:04:16 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Am inceput sa exportam valori
    Nu cred ca avem ceva de regretat. Si cred ca mai avem multi de exportat, numai sa nu fie platiti din ambele parti, ca nu-i in regula!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Grecia 2010 - România 2026.

Toamna asta belim carasu'.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

"Partidele și-au asumat solidar „pierderea celor 770 de milioane de euro din PNRR”
  Si cu ce ne ajuta pe noi ca ei isi asuma? Aduc partidele banii astia din visteria lor? :-O
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Unul scoate firele dronei prăbușite, altul cară obuzul găsit la poliție cu scuterul...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Iar în timpul asta, un nimicsor se lupta de zor cu coruptia mare si cu coruptia mica.

Iar "faptul că acte importante din dosare importante nu mai ajung pe surse, în spaţiul public, e un pas înainte".
Adica nu se mai oripileaza pulimea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pentru mine este un semn serios de alarmă că președintele confundă patriotismul cu "naționalismul sănătos"
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Și pentru mine e un semn de alarmă faptul că un golan ca Simion s-ar putea să fi avut dreptate când l-a făcut autist.
Și asta deoarece am avut orbul găinilor cam 6.168.642 de români, adică aproape o treime din popor.

Vorba ălora de la EpicShow, Iohannis s-a chinuit 8 ani ca să cadă în dizgrație, lu' ăsta i-a fost suficient doar un an.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού