Autor Subiect: Biela facuta tandari, motor distrus!!!  (Citit de 10446 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Biela facuta tandari, motor distrus!!!
« Răspuns #50 : 27.Mai.2017, 11:08:59 a.m. »
Salut baieti... Dar eu, care o sa fac reviziile la suzuki autonet bucuresti, cum o sa pot face asta ?
Credeti ca o sa ma primeasca ? Oricum, am sa fiu foarte atent, inclusiv la schimbatul uleiului si ce fel de ulei folosesc ei... pana acum masina mea este super si va doresc sa fie si la voi la fel ! :good:
     Bine ai venit !
  Ca proaspat posesor de Vitara poti sa deschizi un jurnal de bord sau sa ne spui impresiile tale intr-un topic specific.
  Pentru a putea sta langa mecanic la efectuarea reviziei, iti recomand Radacini Otopeni, un service destul de liber, unde ai usor posibilitatea sa vezi ce se executa la masina ta. Reviziile nu este obligatoriu sa le faci in service-ul vanzatorului.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline robertissimo

« Răspuns #51 : 29.Mai.2017, 04:04:47 p.m. »
Salut!

Am promis ca revin cu impresii dupa schimbarea motorului. Am mers cu masina 300 de km, recunosc am fost mai cuminte, cu turatii intre 2.500 - 3.000, si reprize mai mari in depasiri. Motorul functioneaza impecabil.

Asta pentru ca prietenul care s-a ocupat de masina a facut din lucrare un proiect personal. Partea ce tine de motor a costat 6.000  de lei, si asa cum am mai scris a inclus pret motor, platforma, demontare motor, montare, testare accesorii, garnituri, filtre, uleiuri, distributie etc. Adaug aici placutele de frana si curatare climatizare plus freon.

Faptul la masina s-a "bibilit" inca doua saptamani, zi de zi, dupa serviciu pentru testare, revizie si corectare a unor lucrari de mantuiala facute anterior m-a scutit pe mine de cel putin 3.500 de lei.

Ca totul sa fie asa cum vreau va trebui sa mai fac o singura investitie (era de fapt singura investitie programata anul acesta pana sa se produca incidentul cu motorul) si anume schimbarea amortizoarelor si a sondelor lambda. Voi amana totul cu cel putin o luna, din lipsa de bani :)

Nu in ultimul rand, va multumesc pentru mesaje si sutinere!

PS Daca nu mai are niciun coleg de forum intrebari legate de operatiune, putem inchide topicul.

• Suzuki Swift Sport

Offline ciocoiconstantin

« Răspuns #52 : 30.Mai.2017, 12:00:07 p.m. »
Salut,am si eu o intrebare ,sondele lambda vor fi oe sau after market?
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007

Offline robertissimo

« Răspuns #53 : 30.Mai.2017, 02:40:31 p.m. »
Salut Constantin!
Sondele lambda vor fi originale cred, pretul comunicat acum doua luni de reprezentanţă a fost de 1.100 de lei (pret total piese, fara instalare). Nu am mai verificat preturile de atunci. Aici chiar nu ma pricep, dar daca mecanicul va opta pentru un produs aftermarket despre care stie ca este foarte bun, nu ma opun.
  • Suzuki Swift Sport

Offline ciocoiconstantin

« Răspuns #54 : 17.Sep.2017, 10:46:55 a.m. »
Salut ,ai schimbat sondele si daca da ce marca?
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007