Autor Subiect: Setari Auto / Sport - puterea maxima ?  (Citit de 14523 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Setari Auto / Sport - puterea maxima ?
« Răspuns #70 : 28.Oct.2019, 11:44:06 a.m. »
Intrebarea isi are mai degraba locul aici. @Florincris, te rog sa parcurgi tot topicul asta, plus deja celebrul filmulet:

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline cristidav

« Răspuns #71 : 01.Mai.2021, 06:29:38 p.m. »
Sa intelegem ca folosirea indelunga a modului Sport in defavoarea celui Auto nu aduce absolut nicio urmare negativa asupra sistemului/masinii, ci doar a buzunarului soferului ?  :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #72 : 01.Mai.2021, 10:35:41 p.m. »
  Din cate stiu eu, nu.
Pe de alta parte, avand ambele motoare, eu am sesizat un raspuns mai semnificativ in pozitia sport la 1,6 fata de 1,4 hybrid. Dar, in acelasi timp 1,4 are un "raspuns" superior in "auto" fata de 1,6.
  Una peste alta, mie nu mi s-a parut confortabila varianta sport in oras. Acceleratia este rapida, dar portiunea de drum accesibila este scurta, deci franarea va fi energica. Asa ca am folosit-o doar in extraurban.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

« Răspuns #73 : 02.Mai.2021, 08:52:13 a.m. »
Modul Sport+Manual îl folosesc cu preponderență la drumurile pe serpentine, iar modul Sport, când mă grăbesc. În rest, modul Auto îmi este suficient, mai ales la drumurile lungi!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #74 : 02.Mai.2021, 09:54:53 a.m. »
 Sport vara
Snow iarna
Auto in oras
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #75 : 02.Mai.2021, 04:49:18 p.m. »
, ci doar a buzunarului soferului ?  :)
   Nici la buzunar nu dauneaza, el de fapt tot atat consuma, doar ca ajunge mai rapid la "varfuri", deci consumul + nu e mare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip