Salut!
Am promis ca revin cu impresii dupa schimbarea motorului. Am mers cu masina 300 de km, recunosc am fost mai cuminte, cu turatii intre 2.500 - 3.000, si reprize mai mari in depasiri. Motorul functioneaza impecabil.
Asta pentru ca prietenul care s-a ocupat de masina a facut din lucrare un proiect personal. Partea ce tine de motor a costat 6.000 de lei, si asa cum am mai scris a inclus pret motor, platforma, demontare motor, montare, testare accesorii, garnituri, filtre, uleiuri, distributie etc. Adaug aici placutele de frana si curatare climatizare plus freon.
Faptul la masina s-a "bibilit" inca doua saptamani, zi de zi, dupa serviciu pentru testare, revizie si corectare a unor lucrari de mantuiala facute anterior m-a scutit pe mine de cel putin 3.500 de lei.
Ca totul sa fie asa cum vreau va trebui sa mai fac o singura investitie (era de fapt singura investitie programata anul acesta pana sa se produca incidentul cu motorul) si anume schimbarea amortizoarelor si a sondelor lambda. Voi amana totul cu cel putin o luna, din lipsa de bani

Nu in ultimul rand, va multumesc pentru mesaje si sutinere!
PS Daca nu mai are niciun coleg de forum intrebari legate de operatiune, putem inchide topicul.